- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ето снимчици на раницата и тетрадките![]()
http://prikachi.com/images/550/3806550x.jpg
http://prikachi.com/images/551/3806551w.jpg Ммм на живо изглежда по-яка
http://prikachi.com/images/554/3806554d.jpg![]()
TheBeatles - и аз щях да питам как се казваш? И майка ти е права - избора трябва да е твой! Но за 12кл трябва вече да се съвтетвате 2-те .. Познавам една майка , дъщеря и не искала да влиза , където майка и искала , но все пак майката така 'спечелила' и сега и двете са много доволни! Дъщеря и работи на доста високо ниво дори : D
Ани чакаме снимчици
![]()
Първоначално написано от thecreator
Раницата е сладуреста, но тетрадките са върховни![]()
![]()
![]()
: ))
Добро утро на всичкиПървоначално написано от thecreator
Много са сладки и тетрадките, и раничката. Честито!![]()
Вие какво правите? Как сте? Как се чувствате от мисълта, че след 3 дни започва даскало?![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Абе не е толкова гадно,не се филмирайте ,само си учете и ще влезнете където искате![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
Добре сме ( или поне азПървоначално написано от Milly4
) Чувствам се много странно .. Супер бързо мина тази ваканцийка .. и не ми се започва, но сттрашно много искам да видя класа си
Ти как си ? Какво правиш
![]()
П.С. sunnnnnnnn, не се филмираме, а се притесняваме като всеки бъдещ седмокласник![]()
аууу.. много сладка раничка! Много ми харесва! Супер е! Браво, честита да ти е!![]()
Мммм.... а тетрадката е върха! От къде си взе тези тетрадки?
Мммм, момичета, вие подготвихте ли се за у-ще?
Какво си купихте? Лично аз съм до последния момент!
Чак на 13 или 14 съм на пазар!
![]()
Взех си тетрадки и етикети.Раница не съм си копувала,защото миналата си ми харесва и е здрава![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз абсолютно нищичко не съм си взела.. чакам изискванията на учителите и тогава![]()
Тетрадките са от Джъмбо ;д
Ухх трябва да си взема етикетиИначе мерси на всичкии
![]()
И съм добре , и аз като Вени се чудя как толкова бързо мина ваканцията.. та кога беше 15 Юни , кога стана 15 Септември![]()
Оле хора като се замисля в 9 клас ще сме до 30 Юни ужас![]()
И аз съм добре, сега се оправям да излизам.Първоначално написано от wenii
![]()
Иначе аз си взех тетрадки, химикали етц, за да не тичам и тази година преди часовете да търсяЧак на 15 ще ни кажат какви учебници да купуваме
Сега само ми остава да си взема 2 жилетки и съм готова, набелязала съм си една и днеска ще ходя да я взимам.
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
то още в 8миПървоначално написано от thecreator
![]()
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото
За последна година сме до 15-ти![]()
Иначе и аз моите тетрадки ще ги купувам от Джъмбото.
Снимките ще ги пусна като се прибера...
Мале наистина кога останаха 3 дни...
П.С- Утре съм на урок по МАТ! Дано да не съм забравила всичко![]()
![]()
Успех Tiin! Но и да си забравила, споко! За товаса допълнителните уроци!Аз пък утре ще ходя да се запозная с учителката ми по математика и да види какво знам!
![]()
Тооест - НИЩО!
![]()
За тези, които питаха - казвам се Мария. Междудругото днес ми излязоха резултатите от входните нива по Математика и Български от допълнителните уроци- МНОГО съм доволна от резултатите.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ама защо някой беше ми казвал , че и 8 клас са до 15 .. объркала съм се![]()
Мими браво!!!
Ани - не ти завиждамОт рано почваш с математиката
Айде успех
![]()
Мисля, че зависи от училището, защото имам една приятелк, която в 8 клас беше до 15 юниПървоначално написано от thecreator
![]()
Вие от колко години ходите на уроци по МАТ? Аз от 3 клас ходя,защото просто даскалото ми е такова,че изискват много от нас...
Аз тази година за първи път ще ходя и по Математика, и по БЕЛ, защото винаги съм била добра по Математика и не ми се е налагало да ходя, но нали трябва тази година да се кандидатства...Първоначално написано от Tiin
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Е не е тръгнала толкова рано на уроци..аз като си спомня миналата година тръгнах още на 1-ви![]()
![]()
![]()
![]()
От миналата .. тогава беще основата , както мама казваПървоначално написано от Tiin
и за 7 клас и т.н.. Ухх от 3 клас на уроци - ужас .. Колко пъти седмично :s
Аз от 6-ти клас .. Сега ще ходя за втора година на уроци![]()
Тогава ходих мисля,че веднъж в седмицатаПървоначално написано от thecreator
Понякога и пропусках
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/news/s/31642.html![]()
![]()
Е.. че то т'ва отдавна си го знам!![]()
Иначе си взех Тери и сега е с панделка, за да свиква.Щото очичките не му се виждат от козина.
И играе по цял ден.. не ме оставя на мира.
През нощта ми дърпаше чаршафа..
и сега се учим да ходим по нужда на вестник и.. за мое щастие има напредък!
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥