- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Ау нашата г-жа по математика дава тестове само , където тя си ги измисля просто :хх
Иначе по матемтика прегледах книгата - доста добри неща има .. дори само за преговор преди някой тест ..
Софи ще има раздел кръстен на теб : Софизми![]()
![]()
Моята музика някрая остана леееко без подвързията си - откъсна се .. Иначе БГ беше добре , но няма да забравя БГ си в 5 клас -уникален беше , дори беше такъв със спирала и можеше да си се подгъва спокойно ..![]()
Дано ни дадат учебниците на 16 !![]()
Аз предпочитам да ни дадат учебниците на 15 ( няма да стане,ама),защото на 16 ще ни викат 1 час по-рано и цял учебен ден ще се чудим къде да ги заврем
Ние сме от 9 на даскало на 15-ти... вие?
И да ви питам последно какво решихте да облечете?
^ И ние сме от 9:00ч.
Иначе една сива тениска с голямо черно цвете от плат и сиви къси панталонки ` ^^![]()
![]()
![]()
Аз сега си мисля за една спорта рокля,но ще видим де![]()
Вие как смятате да прекарате последния 1 ден от ваканцията?
Купили ли сте тетрадки,бележници и такива?
Аз пък имам прекалено много и мама все ми се кара като се върна с някоя нова придобивка![]()
^
Ето това направих днес - http://prikachi.com/images/855/3817855c.jpg ~бележникa![]()
![]()
Това е страхотнооооПървоначално написано от SeaLife
![]()
![]()
П.С. Днес ни викаха да си вземем учебниците .. всички са ни чисто новичкииПоне да ни е малко по-приятно като учим .. а не да си вземаме страницата с урока
![]()
: ))
Е наистина май на всички ще са нови учебниците![]()
Иначе вие гледате ли X-Factor?
^ Мерси , wenii![]()
![]()
![]()
![]()
Супер , че ще са ни нови учебниците , че нашите миналата година бяхо под всякаква критика![]()
![]()
на нас вчера ни дадоха учебниците и бяха чисто новидобре,че не са като миналата година
Ани, учудвам се колко бързо го научих да пишка където трябва.. купила съм едни постелки които попиват много добре (от Джъмбо за 8 лв. - 16 броя в един червен пакет). Обаче само пишка върху тях.. а когато вратата на терасата е отворена, сам отива да пишка и/или ака там.. ей така, без нищо да съм направила.Исках да ходи в банята, ама и на терасата става.
Трети ден е при мен, а вече сяда.. много бързо се учи.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ау браво!! То като е малко бързо се учи![]()
Иначе аз ще съм облечена с къси панталонки - дънкови и една нова блузка .. Ах хора как ви дават учебниците преди 15 .09![]()
Преди малко се клатеше на една плюшена жаба..![]()
![]()
![]()
Иначе неска ни е срещата на зайците.. в началото сигурно ще е неловко ..![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
всяка година е така в моето училище ..Първоначално написано от thecreator
![]()
На нас пък ни ги дават на 15Първоначално написано от babyy123
![]()
На нас на 16![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Айде седмокласници и вашият ред дойде.Дано това да е една наистина успешна година за вас и за всички останали!
Не се напраягайте, учите си нормално и толкова!
Айде целувки!![]()
Радвайте се, че имате нови учебници..моите бяха ужасни в седми клас хДДДД
Иначе айде успех утре и най-важното е да започнете със силен старт...т.е на входните да имате 5-6...Айде успех!![]()
![]()
![]()
^Благодарим на всички!!!
И на осмокласниците късмет!! Ще ви целят утре с моркови![]()
![]()
Днес ходих до МЕТРО и си взех страхотни неща за училище![]()
![]()
: ))
Честити![]()
Бтв нас утре ни викат от 9 , но трябва да сме в 8:40 там .. ухх какво ли ще правим в съботата![]()