- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Успехх на всички!Дано да не ви тормозят много!
Ако си учите всичко ще е наред и дано да влезете, където искате!
![]()
![]()
Don't make decisions when you're angry.
Don't make promises when you're happy.
Btw ти от кой град сиПървоначално написано от SeaLife
![]()
: ))
Хей.. отдавна не съм писал ..
Честит първи учебен ден много късмет и да си осъществим мечтите си .. ( господии) .. надявам се , че ще сме редовни в темата .. днес разбрах , че по някой предмети имаме нови даскали .. някои съученици са се преместили .. и такам ...
Вие започнахте ли уроци ?
Хайде започна се ... Дано годината да е успешна за всички нас. Много шестици,късмет и всички да ни приемат там където искаме...
Мале колко бързо минава времето няма да забравя как на 15-ти завършихме и сега пак се започва,но няма начин![]()
Аз съм тръгнала за сега само на уроци по МАТ иначе от другата седмица сигурно ще ходя и на БГ.
Честит 15-ти Септември !
ХайдеееЧестит 15 септември !! Пожелавам на всички много шестици през годината и накрая да ви приемат в най-елитните гимназии
![]()
^ Да се похваля ~ имаме чисто нови учебници и сме си същия клас !!![]()
![]()
` wenii ~ от София съм![]()
Здравейте всичкивидях си класа май сме най-печените от всички други паралелки
но вниманието което ни отдават май е в повечко
Отидохме на кафе побъбрихме си и от утре се започва тормоза
Снимах се(както винаги в последния момент
) за бележника, излязох много по-добре от миналата година, сега ми остава само медицинско и учебниците
![]()
Иначе аз почвам курсовете от октомври![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Хайде хора почна се .. Късмет на всички , да влезете , където искате и да изкарате много хубави оценки през цялата година!![]()
Ухх нашата програма беше половин час много късичко , беше ужасна , доста скучна от други години , освен че пуснаха балони в небето - това ми хареса най-многоиначе "хора " пя ужасно!Почти не се чуваше и .. раздадоха ни някакви анкети за родители , на вас??
Видях си г-та по математика старата .. да си продължа и тая година с нея и такам.. утре ще ни раздават учебниците
![]()
И ние имаме чисто нови учебници и сме целия клас. Имаме само 3-ма нови ученика. Иначе всичко мина добре, видях се със учителите. Общо взето нямаше гафове. Дано да е така и занапред.Първоначално написано от SeaLife
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ние за жалост нямаме нови ученици...
Учебниците ще ни ги раздават утре,нови ще са .....
Купих си всички помагала без 1 по БГ,защото в книжарницата ми го объркаха![]()
Да се похваля...аз съм една от печелившите в конкурса на Нивеа![]()
![]()
Хайде мънички хорица- успешна учебна година и накрая да се радвате на заслужени резултатии
![]()
Love is everything!
Дано да се радваме на добри резултатиПървоначално написано от SladkaZagadka
![]()
Хубава ли ви е програмата? Ако не ви мързи я напишете![]()
Ани честито !!![]()
И на нас ще ни дават учебниците утре , а програмата също ще ни я кажат утре и сме от 13:30 казаха , че ще ни държат до 16:00![]()
... и на кученце (в твоя случай) :PПървоначално написано от Tiin
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ох, забравихПървоначално написано от thecreator
.. да, и в твоя! :P
Тери.. <33 ♥
дано следващата година по това време сме там , където искаме .. и по това време да гледаме как кученцето си лежи спокойно на кревата , а ние пишем във форума![]()
Програмата ми за утре е:
1.музика
2.математика
3.биология
4.български
5.физика
6.английски
![]()
: ))
Ооо.. моето само като спи е мирно!Сега се опитва да изяде масата.. и едновременно с това ми ближе крака
![]()
Програма за четвъртък:
1. Немски
2. Немски
3. Музика !!!
4. Немски
5. Немски
6. Немски
7. Немски
![]()
![]()
![]()
Тери.. <33 ♥
До 4 ли ще ви държат само?! Ние сме си до 18;30Първоначално написано от thecreator
Ужас сега си мисля как да си разпределя програмата,защото ми става супер натоварено,но... Айде вечерта ще пиша повече....
Приятен 1-ви УЧЕБЕН ден.