- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
^
Ние нямаме програма,учебници .. така че само ще ни приказват и ще ни я дадат![]()
Леле Дени как искам да ти видя кученцето < 333
Кога ще почнеш да го разхождаш?![]()
Блазя ви![]()
Ние днес ще си учим
.
Мале вчера една г-жа ми искаше 30лв за урок по БГ!
Сега си намерих нова,идеално ми е защото е до даскало![]()
Инче програмата ми за днес е:
Информационни
Български
Математика
Английски
География
Физическо
Предметите не са в този ред,ноо сега ме мързи да ходя до стаята ми да я гледам![]()
![]()
![]()
Хайде отново пожелавам късмет ( и на мен и на вас) в седми клас.
Успеееееех, догодина ви чакаме с морковчета, бъдещи зайци!![]()
На 20-21 ще му сложат третата ваксина и не трябва да го извеждаме 9-10 дни.. значи ще го разходя за първи път някъде около 1 октомври.Първоначално написано от thecreator
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
30 лв на час![]()
![]()
Ауу сигурно ще му бъде много интересно .. Постоянно ще души![]()
Той се чуди какво да прави по цял ден в апартамента.. и съм сигурна, че няма да смогне да души!Ама трудно се учат да ходят по нужда навън.. дано да извадя късмет и да е лесно.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Хей![]()
Днес всичко мина в приказки и много забава.. Учебниците са ни нови .. а биологията най-много ми хареса
.. а купих си помагалата и учебните тетрадки .. та такам ..
И на нас всички учебници са ни нови. Сега тука се ядосвам,защото ще имаме 2 допълнителни часа по ФИЗи не знам как ще ги съчетавам с училището,като се има впредвид,че живея много близо до дскл ( на 1 час път :X)
Ние пък учихме. Правихме преговори по Математика, Биология, Испански и БЕЛ. Само по Изобразително не правихме. Даже ни дадоха домашно по Математика. Не че имам нещо против, но на първия ден ли точно трябваше...Първоначално написано от Graffa
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Да и ние учихме,правихме преговори. По МАТ имаме домашна 24 задачи за утре.Утре имаме час на класа от 12;30 офф а просто не знам вече и аз какво да правя...и по Бг имаме домашна 10 сложни съчинени изречения![]()
В тва моето даскало ни побъркаха още от 1вия ден![]()
Сега трябва да даваме около 34лв книга,граматика и учебна тетрадка по английски![]()
При нас денят мина повече в забава и приказки от колкото в учене и преговаряне .. но госпожата по математика не пропусна да ни даде домашно за утре![]()
: ))
Не се оплаквайтеНа нас пък ни дадоха да прочетем абсолютно всички произведения от миналата година по литература, да преговорим и по бълг.ез., много писане по език и всичко за утре. Пък да не говорим, че програмата ни е готова и имаме по 7,8,9 часа
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Никой не е в по-лошо положение от мен в моментаМиналата година не съм ходил на даскало и едвам ме пуснаха.Та по тази причина баща ми иска да изкарам годината с 5:50 минимум
![]()
А иначе искам да кандидатствам в 23 СОУ "Фредерик Жолио- Кюри" София
^^Там бала е много нисъкКакъв език?
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Предполагам, че става въпрос за паралелка - Технол.-Предпр.биз.-АЕ, тази година за първо класиране минималния бал беше 20.644, а максималния 33.035.
Ауу всичките ни учебници са новички![]()
Подвързах ги , без 2
И вчера имахме 3 часа приказки с класната - подписвахме се , четоха ни, програмата ни дадоха и такам.. Днес ще ходим до църквата в Бояна :P
Е как ще е нисък бала 33.035?!Първоначално написано от Milly4
Айде чао от мен,че трябва да уча.
33.035 е максималния, минималния е 20.644.Първоначално написано от Tiin
Емии не знам не съм много Ок с тия неща![]()
Оф след малко отивам да се мъча на училище( то не след малко,ама в 12;30 имаме час на клса :X)МРАЗЯЯ УЧИЛИЩЕТО във ваканция си ми беше супер...ноо и тази година се надявам да мине благополучно
![]()
Охх, аз съм първа смяна .. вече приключих .. заринаха ни с домашни вече .. имам 2 страници и половина по физика и това трябва да го науча .. отделно два урока по биология+ домашно по математика и български .. миналата година бяхме с един господин по музика с който не учехме изобщо и много се кефихме, но сега леко така ни излиза през носа ..така да го кажем .. госпожата малко не ни вярва, че не сме отваряли учебника и спокойно си ни дава тестове .. ии тейй .. вие как сте ? май много ве занимавам с простотиите в училище .. При вас как мина втория ден от учебната година![]()
![]()
![]()
Hellow и от мен![]()
Не знам какво ми стана,но вчера като се прибрах много ми се спеше и си легнах,събудих се и вдигнах температура,стана ми лошо .. оффф направо =.= ... и днес не съм ходила на училище,но съм малко по-добре.Попитах една съученичка за домашните - по математика имаме тоооооолкова много.. както и да е.Утре ще го пиша!![]()
Вени и аз искам да съм първаНо после на хубавото време ще сте втора - малко ви се прецакват нещата
..
Иначе на ние ще почнем да учим сериозно от понеделинк .. Каква ви е програмата за понедленик бтв?
Моята е :
1.Англ.ез
2.Математика
3.ФВС
4.И.Т
5.Бел
6.Биология
става .. г-дВъв вторник пък имаме 2 ч англ .. и петък 2 ч БГ .. леле дано са литература
![]()
Първоначално написано от thecreator
Моята програма за понеделник е меко казано трагична![]()
![]()
1.физика
2.история
3.английски
4.биология
5.математика
6.музика
Поне се радвам,че нямам никакви 7-ми часове![]()