- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Кво е тва нещо 3 разказвателни предмета в един ден+ математика и английския...?! и ние имаме такъв ден,ама вместо музика май имаме български....Първоначално написано от wenii
Ужас по МАТ ни дадоха някакъв тест със някакви доста странни фигури да им намираме лицето ( добре,че съм на урок тогава да го напиша)
УЖАС в 7 клас е ужасно,а това е още началото и предполагам,че все още е лесно...
ДНЕС ПИСАХ 4 СТРАНИЦИ ПЛАН ПО НЯКВА ТЪПА ХИМИЯ![]()
![]()
![]()
Иначе ние днеска,учихме по програмата за петък.На частните уроци ми дадоха хипер многото домашни,ама ще ги сваря.Утре ще напиша някой от тях ще си преговоря по бел и така .... Други ден - пак даскало ....![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Утре сигурно ще ходя на концерта на The Voice![]()
Ужас то и уроци,и много домашни и някви скапани допълнителни часове![]()
За понеделник програмата ...
1. Математика
2. Биология
3. История
4. Изобразително
5. Изобразително
6. БЕЛ
7. Музика ... - тази даскалка тая година като за последно,пак луда ще я правя![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Леле Вени програмата ти за понеделник .. е просто :X
Ауу по математика и входно ниво сега... а пък като разгледах учебника просто .. се наплаших максимално![]()
Е,то и аз се наплаших като погледнах учебника за 6-ти клас,ама беше трудно,но мина![]()
Днес трябва да решавам задачи утре съм на урок (слава богу до сега сме нямали биология,химия,физикаи няма да уча за утре ) Във вторник трябва да ходя да си взимам медицинската,в сряда съм на урок по БГ в четвъртък почивка, а в петък пак на урок по МАТ
![]()
![]()
![]()
![]()
Трудно си е в седми клас.... Но ще се справим![]()
Ауу а като се замисля , че в 6 кл съм си казвала на някой урок , че е трудно са просто искам да съм в 6 кл!![]()
Аз във вторник съм на някаква ваксина .. и аз не знам каква![]()
ухх са прибиране късно ала бала ужас .. айй тъкмо ми подариха подаръка за р.д: портмоне (съжелявам ако не го пиша правилно) , дезодорант и 20 лв
![]()
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141108897 - ама това ти ли си,че аз моите хиляди приятели не мога да ги запомня? Честит рожден денПървоначално написано от thecreator
Много здраве,щастие,късмет и да влезеш там където искаш и да учиш здраво тази година :*
Тая година пак ли имаме ваксини?!
Ани, върви на концерта .. просто няма да съжаляваш .. аз ходих с моята компания и беше невероятно![]()
Цвети, честит рожден ден..здраве, щастие, късмет, успехи и всичко най-хубаво![]()
: ))
Оф да видим дали майка ми ще се навие,защото иначе няма кой да ме прибереПървоначално написано от wenii
![]()
Ани да да аз съм с тоя фейс![]()
И мерси и на дветеВсички ми пожелават да вляза , където искам, учене и т.н .. Айде дано .. И дано пожеланието от духането на свещички се сбъдне
Иначе аз мисля , че мин.год не съм ходила и за това ще ходя тази за ваксина .. Аз вече дори не ги помня кои години бяха май 1 клас 6 или 7 и някъде 12![]()
Ани дано се навие майка ти \/
А мама се нави и ще ходяя....
Оффф как ме болии коремаа...
Ух как може !! Едното стана , са почна да те боли корема .. Дано ти мине .. Пий там .. нещо - но шпа, спазмалгон![]()
Е,то ми дойде цикъла и заради това ме болиПървоначално написано от thecreator
(точно днес ли трябваше??!) Пих там сега някакво хапче и ме успокои
.
Иначе утре пак на даскалоне ми се мисли...
Аз искам да уча в испанската гимназия и искам мнения относно нея. Много ще се радвам, ако някой, който учи там ми каже дали подготовката е на ниво![]()
Е поне минаха болките!!1
Ти сега не мисли за утре и училището, а се накефи вечерта на концерта максимално и утре ще си имаш хубави спомени та да приживееш 5 часа (астрономически) в училище!![]()
![]()
Приятно прекарване на концерта![]()
П.С. Desinkakateri4kata- не мога да ти помогна![]()
Дано да си прекарам добре
Вени ти от София ли беше?
Малко съм далеч от СофияПървоначално написано от Tiin
.. От Русе съм
![]()
УНИКАЛНО БЕШЕЕ!!!!!МАЛЕ МАЛЕЕ НЯМАМ ДУМИ... Утре ще разказвам повече...
Ако говориш за тая в София, добра е.Първоначално написано от Desinkakateri4kata
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!