.
Отговор в тема
Страница 50 от 134 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 3345
    Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от Okeeey1
    Цитирай Първоначално написано от wenii
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Дано да си прекарам добре
    Вени ти от София ли беше?
    Малко съм далеч от София .. От Русе съм
    О,така ли ^^ В кое даскало си ?

Васил Левски .. сега кажи, че сме в едно даскало
    : ))

Еее не сме - аз съм от Дойчето ..

And our song is playing in my head on and on ..

Как се казваш

Цитирай Първоначално написано от wenii
    Как се казваш
    Петя приятно ми е ^^

And our song is playing in my head on and on ..

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Днес беше супер деннн!! (happy)

Град
    Пловдив
    Утре имаме входно по биология.... ужас 1 час преговор само...

Град
    Пловдив
    Къде се изгубихте?

Голям фен Аватара на Mirage3
    ---

Голям фен Аватара на thecreator
    Ух ние следващата седмица имаме входни по физика,химия и биология в три поредни дни - пон,вторник и сряда+ във вторник имаме по англ ужааас!!!
    А днес 2 ч англл.. ух как мразя .. вчера имаше родителска - загуба на време , доколкото каза тати - чели им тва онова , давали пари и така Поне утре ще си празнувам Р.Д с фр-тата

Ани вие имахте поне преговор на нас г-та ни задаваше въпроси ей така , но бяха лесни.. Така де и тя каза , че и входните ще са лесни въпроси и т.н ще го видим това

Град
    Пловдив
    Днес правихме входното по Биология... г-жата вика,че било много лесно,но беше ужасно,защото имаше неща,които не сме преговаряли...

По музика имаме нова учителка .. (предната година беше господин .. ) та в 6-ти клас с господина само веднъж сме отваряли учебник .. пък тази новата започна да ни дава всеки час тестове (преговор) ама ние кво да преговаряме като уроците не са ни предавани ... Казахме и го .. но тя не разбира от дума .. Ние днес имахме родителска среща и майка ми каза, че била пълна загуба на време По химия имаме много странна госпожа .. уж е яка, печена такава, но се държеше леееко странно .. влизаме в час, вадим си нещата и тя стои и ни гледа и се усмихва .. някой ще каже "сигурно ви изчаква да се навъртите, наприказвате " .. да ама не .. всички бяхме по места и ние я гледахме .. тя се усмихва-ние се усмихвахме ..та най-накрай вика: Отне ви 4 мин да се нагласите .. всички прозорци в стаята бяха отворени .. (2-ри час, първа смяна, силен вятър .. ) и тя казва "на мен ми е винаги топло" и започна да говори през зимата, ако видим някоя г-жа с къс ръкав да не се плашим тва била тя ..Свърши часа (след този час имахме голямо междучасие) и тръгнахме да ставаме и тя съвсем спокойно ни казва "сега аз на вас ще одържа 4 минути " .. абе много странно ни се усмихваше 5 мин .. знам, че ви се струва супер тъпо, но в часа беше адски неловко .. мале, аз взех, че се поунесох с този коментар .. това май ми е най-дългия При вас как минава ?

:)

Хеййй,как я карате ние вчера имахме биология и аз през целия час не можах да мрадна тя госпожата е няква мн страшна.............:Д АЙДЕ ЧАО ОТ МЕННН )

Днеска по география г-жата "И къде е Долината на смъртта?Айде бе, кво го мислиш! - и си мрънка - Долината на смъртта е 42 кабинет(нейния).Айде бе, Претре бе, кой ше му помогне на тоя?"Напуши ме смях.Представете си адски строга госпожа да ви говори така.Направо не знам как се удържах. Пък утре ни е изпитването и сега би трябвало да уча...

Оххх, 4 дни почивка

Ох, момичета.. бях писала преди няколко дни и не знам дали ме помните, но имам някакво много голямо притеснение... живея в София и много искам да влезна в ФЕГ ( Френска Езикова Гимназия )) но там се изисква бал някуде към 33... но аз не съм уверена в себе си и не мисля, че мога да го изкарам този успех... и за всичко е виновна математиката.... ходя на школа.. за сега съм ходила веднъж... следващият път е в неделя, но те решават толкова бързо, аз нищо не разбирам.. адски ме подтиска това, че накрая няма да направя нищо... ще се боря до последно, но възможността да влезна там е 1 на 99.... страх ме е ии просто чувството е ужасно.... споделете нещо, моля ви!! ;(

s0phie, трудно ти е, но нали с труд се постига успех ..вярвай малко повечко в себе си и дай всичко нужно

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Ох, момичета.. бях писала преди няколко дни и не знам дали ме помните, но имам някакво много голямо притеснение... живея в София и много искам да влезна в ФЕГ ( Френска Езикова Гимназия )) но там се изисква бал някуде към 33... но аз не съм уверена в себе си и не мисля, че мога да го изкарам този успех... и за всичко е виновна математиката.... ходя на школа.. за сега съм ходила веднъж... следващият път е в неделя, но те решават толкова бързо, аз нищо не разбирам.. адски ме подтиска това, че накрая няма да направя нищо... ще се боря до последно, но възможността да влезна там е 1 на 99.... страх ме е ии просто чувството е ужасно.... споделете нещо, моля ви!! ;(
    Ти къде си на уроци?Аз ходя в Междучасие и там г-на е много добър, макар че и аз сега докато си спомня нещата ще съм зле.

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    потТиска

В 9 ФЕГ ще влезнеш ако учиш на средно ниво, според мен. Минималният бал на второ класиране за момичета тази година, профили ЧЕ-ФЕ;ИЕ;БЕЛ; и ЧЕ-ФЕ;ИЕ;М;И , е 32.856
    Love is everything!

Град
    Пловдив
    4 дни почивкааа... ау най-после.Днес бях на урок по Български и всичко бях забравила...

пф.. ние на 17.09 правихме входно по бел.зип ..

успехх на всички .. през тая година

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от iwssuto
    пф.. ние на 17.09 правихме входно по бел.зип ..

успехх на всички .. през тая година
    От къде си?

В вторника ни беше входното по БЕЛ (т.преразказ),а днес ни бяха по история и математика .... Иначе доста се разколебах ... В момента избора ми се разшири до :
    1.91 НЕГ
    2.9 ФЕГ
    3.73 СОУ
    4. НТБГ
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    В вторника ни беше входното по БЕЛ (т.преразказ),а днес ни бяха по история и математика .... Иначе доста се разколебах ... В момента избора ми се разшири до :
    1.91 НЕГ
    2.9 ФЕГ
    3.73 СОУ
    4. НТБГ
    Честно да ти кажа е по-добре да сложиш 73 соу на 2ро място. И НТБГ не е толкова добро училище.. Испанската е далеч по-добра, ама ти може да не искаш в нея заради езика, нямам представа.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Град
    София
    4 дена почивкааа , най-послее !

Иначе какво , имаме супер готината госпожа по Биология По английски имам 6 D

Някой да знае с какъв бал се влиза в ХГ ?

Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    1.91 НЕГ
    2.9 ФЕГ
    3.73 СОУ
    4. НТБГ
    Честно да ти кажа е по-добре да сложиш 73 соу на 2ро място. И НТБГ не е толкова добро училище.. Испанската е далеч по-добра, ама ти може да не искаш в нея заради езика, нямам представа.
    И аз я изключих,защото в нея след като завърша имам реализация само в българия ... Може би си права.73 и майка ми много го харесва ... 164 е хубаво училище,но с испански просто не знам къде да ходя ... Забравих да спомена и английската ... Значи нещо такова се получава
    1.91нег
    2.73соу
    3.9фег
    4.1аег
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си