- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Първоначално написано от Okeeey1
Васил Левски .. сега кажи, че сме в едно даскало![]()
: ))
Утре имаме входно по биология.... ужас 1 час преговор само...
Ух ние следващата седмица имаме входни по физика,химия и биология в три поредни дни - пон,вторник и сряда+ във вторник имаме по англ ужааас!!!![]()
А днес 2 ч англл.. ух как мразя .. вчера имаше родителска - загуба на време , доколкото каза тати - чели им тва онова , давали пари и такаПоне утре ще си празнувам Р.Д с фр-тата
![]()
![]()
Ани вие имахте поне преговор на нас г-та ни задаваше въпроси ей така , но бяха лесни.. Така де и тя каза , че и входните ще са лесни въпроси и т.н ще го видим това![]()
Днес правихме входното по Биология... г-жата вика,че било много лесно,но беше ужасно,защото имаше неща,които не сме преговаряли...
По музика имаме нова учителка .. (предната година беше господин .. ) та в 6-ти клас с господина само веднъж сме отваряли учебник .. пък тази новата започна да ни дава всеки час тестове (преговор) ама ние кво да преговаряме като уроците не са ни предавани ...![]()
Казахме и го .. но тя не разбира от дума .. Ние днес имахме родителска среща и майка ми каза, че била пълна загуба на време
По химия имаме много странна госпожа .. уж е яка, печена такава, но се държеше леееко странно .. влизаме в час, вадим си нещата и тя стои и ни гледа и се усмихва .. някой ще каже "сигурно ви изчаква да се навъртите, наприказвате "
.. да ама не .. всички бяхме по места и ние я гледахме .. тя се усмихва-ние се усмихвахме ..та най-накрай вика: Отне ви 4 мин да се нагласите .. всички прозорци в стаята бяха отворени .. (2-ри час, първа смяна, силен вятър .. ) и тя казва "на мен ми е винаги топло" и започна да говори през зимата, ако видим някоя г-жа с къс ръкав да не се плашим тва била тя
..Свърши часа (след този час имахме голямо междучасие) и тръгнахме да ставаме и тя съвсем спокойно ни казва "сега аз на вас ще одържа 4 минути "
.. абе много странно ни се усмихваше 5 мин .. знам, че ви се струва супер тъпо, но в часа беше адски неловко .. мале, аз взех, че се поунесох с този коментар .. това май ми е най-дългия
При вас как минава
?
Днеска по география г-жата "И къде е Долината на смъртта?Айде бе, кво го мислиш! - и си мрънка - Долината на смъртта е 42 кабинет(нейния).Айде бе, Претре бе, кой ше му помогне на тоя?"Напуши ме смях.Представете си адски строга госпожа да ви говори така.Направо не знам как се удържах.Пък утре ни е изпитването и сега би трябвало да уча...
![]()
Ох, момичета.. бях писала преди няколко дни и не знам дали ме помните, но имам някакво много голямо притеснение... живея в София и много искам да влезна в ФЕГ ( Френска Езикова Гимназия )) но там се изисква бал някуде към 33... но аз не съм уверена в себе си и не мисля, че мога да го изкарам този успех... и за всичко е виновна математиката.... ходя на школа.. за сега съм ходила веднъж... следващият път е в неделя, но те решават толкова бързо, аз нищо не разбирам.. адски ме подтиска това, че накрая няма да направя нищо... ще се боря до последно, но възможността да влезна там е 1 на 99.... страх ме е ии просто чувството е ужасно.... споделете нещо, моля ви!! ;(
s0phie, трудно ти е, но нали с труд се постига успех ..вярвай малко повечко в себе си и дай всичко нужно![]()
![]()
Ти къде си на уроци?Аз ходя в Междучасие и там г-на е много добър, макар че и аз сега докато си спомня нещата ще съм зле.Първоначално написано от s0phie
потТискаПървоначално написано от s0phie
В 9 ФЕГ ще влезнеш ако учиш на средно ниво, според мен. Минималният бал на второ класиране за момичета тази година, профили ЧЕ-ФЕ;ИЕ;БЕЛ; и ЧЕ-ФЕ;ИЕ;М;И , е 32.856
Love is everything!
4 дни почивкааа... ау най-после.Днес бях на урок по Български и всичко бях забравила...![]()
пф.. ние на 17.09 правихме входно по бел.зип ..![]()
![]()
успехх на всички .. през тая година![]()
От къде си?Първоначално написано от iwssuto
В вторника ни беше входното по БЕЛ (т.преразказ),а днес ни бяха по история и математика .... Иначе доста се разколебах ... В момента избора ми се разшири до :
1.91 НЕГ
2.9 ФЕГ
3.73 СОУ
4. НТБГ
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Честно да ти кажа е по-добре да сложиш 73 соу на 2ро място. И НТБГ не е толкова добро училище..Първоначално написано от bebzgirl
Испанската е далеч по-добра, ама ти може да не искаш в нея заради езика, нямам представа.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
![]()
4 дена почивкааа , най-послее !
![]()
![]()
Иначе какво , имаме супер готината госпожа по БиологияПо английски имам 6
![]()
![]()
![]()
D
Някой да знае с какъв бал се влиза в ХГ?
И аз я изключих,защото в нея след като завърша имам реализация само в българия ... Може би си права.73 и майка ми много го харесва ... 164 е хубаво училище,но с испански просто не знам къде да ходя ... Забравих да спомена и английската ... Значи нещо такова се получаваПървоначално написано от RainbowGirl
1.91нег
2.73соу
3.9фег
4.1аег![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...