- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
up
Ухх утре ще преговарям малко повечко по англ.ез , въпреки че никой не знае какво ще се падне точноИначе аз сега си взех баня - КЕФ
![]()
имахме гости , с една приятелка се пукнахме от смях , правихме се на луди ама и на нас не ни е лесно
![]()
![]()
Малеле ние само 2те аз,ти и Вени пишем...Къде се изгубиха другите... сигурно 2рия срок темата ще отиде на 6788 страница.
Мале целия Пловдив е пълен с полиция,зарди циганите...
Абе да ви питам вие как по-лесно запомняте уроците по История,География и т.н.
Ух така е само ние.. Леле ужас .. темата ще замре .. особено дните преди изпитите ;дд .. нищо на 1 юни ще се завърнем![]()
Иначе аз уча така по всички предмети: Те обикновно са на точки , чета точката няколко пъти, преразказвам я на глас със затворен учебник така всички точки и после целия урок разказвам и ако нещо ми е трудно , айде пак чета това , което ми е трудно и запомнямВие?
![]()
Аз по разказвателните предмети свикнах да си подчертавам най-важнотои така .. и при нас са разделени на точки .. и всяка точка я чета, разказвам на отворен учебник, след това на затворен и действам с другите точки .. накрая съединявам всичко, което съм научила, разказвам на отворен учебник, на затворен, поглеждам речника с непознатите думи .. и приключвам ..
![]()
: ))
Мале кога беше Сряда и си мислех...Имам си 4 дни почивка,а утре е ПОНЕДЕЛНИКауууу ужас,ужас пак училищеее...уроци...моля ви стискайте ми палци за входното по МАТ много е важнооо....
P.S- Дано поне ние да пишем в темaта...,,чее съвсем ще замре
Стискаме ти палци !!Аз утре май ще имам входно по музика и по физика .. но г-жите не казват много точно ии .. нищо не се знае ..
![]()
..за всеки случай ми стискайте и на мен палци
![]()
П.С. Ани, ние 3-те сме си редовни посетители на темичката![]()
![]()
Все повече започвам да се замислям за 73соу и най-накрая ще взема да го пиша на 1 място ... А нашите тоалетни са МНОГО прилични,но не някакви,нали супер яките![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ани стискаме ти палци!!!!![]()
Вени и на теб![]()
Леле на мен ми стискайте по англ.ез , че аз обикновено на писмено се излагам и на устно поправям оценката ..и то така само по англ.ез какво ми е не знам![]()
Ух понеделник .. така ми се седи вкъщиии![]()
Офф ..как не ми се ходи на у-ще ..
Иначе имам първатаа си шестица по английскии![]()
Ще почвам и курсовете по рисуване , които са събота и неделя по 4 астрономически часа ..
Ние вече правихме входното по математика
![]()
Днеска май имаме входно по български и не ми се мислии ...
![]()
И нашата г-жа вика , че ще трябва да учим `Опълченците на Шипка `` наизуст![]()
Айде аз отивам да пиша по литература![]()
![]()
Ух и на мен ама въобще .. ама ще се настроя като отида сигурно1час англ.ез хмм
SeaLife: честитоо за шестицатаВърнаха ли ви по математика входните? Аз като гледам по БГ ще го правим Октомври входното .. тооолкова имаме за преговаряне . мин.год сменяхме г-жи и с последната стояхме само на едно нещо
![]()
Имам 5+ по музика и много се радвам![]()
( нали ви бях казала, че миналата година не сме учили нищо.. тази година дори и не сме преговаряли за входно и аз има 5+
)
Целия ми клас има 2 и 3 по математика![]()
Аз имам няква умряла петица ... ех толкова ме е яд на 1та от 2те сбъркани задачи,направо ми иде да се изям ... а по история също имам 5 ама там съм пълен ''бълбоч'' от ''знания''
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
много се радвам,чe имам 6 по български...сега ме притесняват само входните по математика и физика
![]()
Няма да сбъркаш, ако пишеш 73, училището е добро.Първоначално написано от bebzgirl
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Хора днеска БАМ - направихме днеска входното по англ.ез , трябваше утре грр ..нищо поне утре имаме само 1 входно .. Дано имам поне 4.50 ужасно беше.. притеснявам се много![]()
По Биология супер беше теста.. Точно въпросите , които г-та ни беше давала в часа да преговаряме тях ни беше дала- кеф!
![]()
За мен едно входно по физика утрено госпожата е печена може да не даде много трудни задачи
Охх,много те моля кажи няколко въпроса, които сте имали на теста по биология, защото нашия ще бъде утре и съм много притесненаПървоначално написано от thecreator
![]()
.. Благодаря предварително
![]()
Ние пък утре имаме входни по български и английскии![]()
Айдее отивам да уча ..![]()
Вени имахме за размножаването полово и безполово, същото за някаква Еволюция , където мисля , че не сме я учили , Кое движение е бавно и необратимо , т.е за тургурното движение, кое не е от кръвоносната система, кое запазва живота на Земята и бяха изборени размножаване,дишане, хранене , на кое растежа е ограничен, тези г-д бяха - надявам се да съм помогнала![]()
Мале теста беше ужас.20 задачи за 40 минути. Не успях да реша около 3 задачи и нямах време да си поправя още няколко грешни...Ужас,но поне сега 1вия срок (оценката няма значение,защото при нас е каквото имаш 2-рия срок това и за годината)
По Биология имам 4( не се и учудвам то нищо не сме преговаряли)
По История ще имам 3 или 2 (не сме преговаряли)
По Химия ще имам 3 ( и там не сме преговаряли)
По Физика ще имам 3 (не знам не сме имали още Физика,но едва ли ще преговаряме.
Български надявам се на 5 (дано не е 4 )
По Музика най-вероятно ще имам 2 или 3 ( както и целия клас )
Ужас по История сигурно ще ни е много трудно входното.
Вени ето ти няколко от нашите задачи по Биология:
Трахеите са органи за:
а)Дишане (пиша само верния отговор,че не ми се занимава)
Растежът е жизнен процес при,който:
а) се увеличава масата на телата
Процесът,осигуряващ разграждането на вещ. в клетките,при които се освобождава енергия се нарича:
а)Дишане
Хранителните вещ. се разнасят в тялото на животните чрез:
а)Артерии,Вени и капиляри
Чрез фотосинтезата се образуват:
а)хранителни вещества и кислород
Чрез дишането се приема:
а)кислород
Оплождането е :
а)Сливане на яйцеклетката със спермстозоида
Кои заболявания за на храносмилателната система:
а) Язва Хепатит
Кое твърдение за човека не е вярно:
а)човекът може да живее изолиран от средата
И след това имахме един текст,в който да определим,за коя възраст става въпрос и още един отворен въпрос,на който аз не съм писала нищоо...И дано съм помогнала...
Хайде аз спирам,че прекалих![]()
Няма проблем и успехПървоначално написано от wenii
![]()
Първоначално написано от Tiin
мерси, мерсиВие как сте, какво правите
![]()