.
Отговор в тема
Страница 55 от 134 ПървиПърви ... 54551525354555657585965105 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 351 до 1 375 от общо 3345
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Нашето беше много трудно имахме да пишем 15 години + 20 въпроса... Г-жата като проверяваше на другите класове каза,че доста малко са хората с 3 и 4 (всичко е 2-ки).
    Утре имаме по Музика. (дреме ми няма да уча )

Голям фен Аватара на thecreator
    Вени честито за 6-ците
    Ани представям си колко ужасно е било.. Успех стискаме палци
    Ние днес имахме по Химия и беше г-д лесно (да не се урочасвам са ) и утре ще ни връщат по биология стискайте палци .. И от др.четвъртък тръгвам на уроци по математика ..

Голям фен Аватара на wenii
    Честито за шестиците

Ани, кофти работа .. нашата е наистина гоооооооооляма историчка иии ни дава супер трудни контролни дори и да си учил урока със запетайките

Да спомена и днес ни се размина контролното по биология класната каза, че ще го правим в понеделник
    : ))

Някой,който ЩЕ има контролно по физика мога да му дам една много полезна табличка с всички формули ... Иначе вие още входни ли правите Ние само по география не сме минали входното,по всичко друго вече сме почнали материала ... Това ''на прощаване'' не може да бъде по-скучно просто ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Как ще е скучно, бе ей? Стихотворението е с толкова силни чувства - скучно било.

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Днес правихме по Английски и Математика. По Математика беше МНОООГО трудно. Не ми стигна времето за една задача. Но мисля че ще имам петица. По Физика правихме вчера. Доста лесно беше, не очаквах. На него - 6. Утре ще правим по Испански и Изобразително...
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Как ще е скучно, бе ей? Стихотворението е с толкова силни чувства - скучно било.
    Не знам,ама с обясненията на мойта госпожа която си говори все едно и също ми беше доста скучен самия час ... Произведението е хубаво иначе,ама часа ....

Охх, "На прощаване" е толкова дългооо Имаме да го учим за 10 октомври

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    Да, много съм съгласна.

А за да си помогнете, почнете да го учите малко по малко и преговаряйте, не го оставяйте за накрая.

Град
    Пловдив
    Ужас то ние имахме да учим няколко стихотворения за лятото,но никой не ги е учил...
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Някой,който ЩЕ има контролно по физика мога да му дам една много полезна табличка с всички формули ... Иначе вие още входни ли правите Ние само по география не сме минали входното,по всичко друго вече сме почнали материала ... Това ''на прощаване'' не може да бъде по-скучно просто ...
    Може ли табличката?

Град
    Пловдив
    Някакви идеи от къде мога да уча по География?! Утре имаме входно...

Град
    София
    влече ме рисуването и компютрите затова мисля да кандидатствам (7ми клас съм) във НГПИ 'Св. Лука', с пространствен или графичен дизайн. Също ще кандидатствам в 'Илия Петров', няколко езикови гимназии и тази НПМГ-то :P

Град
    София

Heyy < 33

Tiin тетрадки от 6 клас , например

bebzgirl
    може ли табличката zayoDimitrova и аз ще кандидатсвам в НУИИ ` Илия Петров ``

Град
    Пловдив

Re: Heyy < 33

Цитирай Първоначално написано от SeaLife
    Tiin тетрадки от 6 клас , например

bebzgirl
    може ли табличката zayoDimitrova и аз ще кандидатсвам в НУИИ ` Илия Петров ``
    то това е проблема,че по География сме отбелязвали само точките...без да пишем друго инфо...

http://prikachi.com/images/296/3874296N.jpg
    http://prikachi.com/images/301/3874301u.jpg
    Табличката.Дано ви е полезна и много сори за грознописа,ама госпожата диктуваше и бързах ... ако някой не разбира нещо да казва

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    http://prikachi.com/images/296/3874296N.jpg
    http://prikachi.com/images/301/3874301u.jpg
    Табличката.Дано ви е полезна и много сори за грознописа,ама госпожата диктуваше и бързах ... ако някой не разбира нещо да казва
    Малеле,много ти благодария :*
    Би ли имало някакъв проблем,ако ми снимаш целия преговор,който сте правили,защото ние преговаряхме само силите и за другото не ни остана време....
    Сега ще се мъча да уча по география и аз не знам от къде.....

Btw - Вие до кой урок сте по Математика? Ние вече взехме една от формулите за съкратено умножение...

Ух ние в сряда имахме по География имаше въпроси като : за какво се използват географските карти,имаше за страните, за столици, държави, най-сухата пустиня и такива.. нямаше с мащаб , което ме учуди

По Математика - в понеделник ще взимаме последен урок от преговора- целите изрази и във вторник - входно ..

Град
    София

Нukuu ` < 3

Ние по математика сме на третата формула за съкратено умножение .. И госпожата иска да направиме табла с седемте формули и тя ще избере най-добрите три , ще ги закачи и ще пишe шестици
    bebzgirl Благодаря ти много !
    Ние във вторник имаме входно по география И по музика !
    Най-гадното е, че госпожите по география и музика си измислят въпросите на момента
    Междудругото вчера правихме входно по руски !
    Охх , нямам търпение да си видя оценката по английски

Голям фен Аватара на babyy123
    днеска правихме по английски...дано да имам хубава оценка ,иначе, по биология и музика имам 5

Град
    ~В сТрАнАтА нА чУдЕсАтА <3
    Цитирай Първоначално написано от zayoDimitrova
    влече ме рисуването и компютрите затова мисля да кандидатствам (7ми клас съм) във НГПИ 'Св. Лука', с пространствен или графичен дизайн. Също ще кандидатствам в 'Илия Петров', няколко езикови гимназии и тази НПМГ-то :P
    Имам позната която учи в Илия Петров (страхотно рисува, печели много стипендии ), училището е хубаво. Успех с изпита по рисуване, миналата година беше отвратителен.
    Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?
    Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Ух най-накрая ПЕТЪК ПОЧИВКА

Охх, имам нужда от почивка .. по физика учих супер много за входното и кво ?! имам 3 днес ни беше контралното и по български, ще видим как съм се справила .. иначе следващата седмица ще ми е много натоварено ..понеделник-входно по биология, вторник входник по:информационни, английски и география ..петък по история .. абе изобщооооооооооо .. нямам думи .. иска ми се този уикенд да продължи вечно ..

П.С. Отговор на въпроса "До кой урок стигнахте по математика" - ние още сме на преговора ...стигнахме до "Цели изрази "

Ако имате въпроси , питайте.. АА ии с нещо ако мога да ви помогна .кажетее.. АА Вени дано да си я поправишш .. Физиката е лесна в 7 клас.. поне за мен бешее :ддд По какъв учебник сте ?

Цитирай Първоначално написано от Aysunxd
    Ако имате въпроси , питайте.. АА ии с нещо ако мога да ви помогна .кажетее.. АА Вени дано да си я поправишш .. Физиката е лесна в 7 клас.. поне за мен бешее :ддд По какъв учебник сте ?
    http://www.google.bg/imgres?q=%D1%84...:0&tx=26&ty=61
    по този ..

Не знам от чов и пр минали години винаги най-много ме е затруднявал раздела физика

Цитирай Първоначално написано от wenii
    Цитирай Първоначално написано от Aysunxd
    ..
    по този ..

Не знам от чов и пр минали години винаги най-много ме е затруднявал раздела физика
    ee ще свикнешш.. Нашия беше по-различен Иначе ако имате въпроси питайте наистина..Ако съм тук ще отговоря само да ми остане време ,чее нещо баяя домашни ;хх АА и за помощщ също казвайте ;дд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си