- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Нашето беше много трудно имахме да пишем 15 години + 20 въпроса... Г-жата като проверяваше на другите класове каза,че доста малко са хората с 3 и 4 (всичко е 2-ки).
Утре имаме по Музика. (дреме ми няма да уча)
Вени честито за 6-ците![]()
![]()
Ани представям си колко ужасно е било.. Успех стискаме палци![]()
Ние днес имахме по Химия и беше г-д лесно (да не се урочасвам са) и утре ще ни връщат по биология стискайте палци
.. И от др.четвъртък тръгвам на уроци по математика ..
![]()
Честито за шестиците![]()
Ани, кофти работа .. нашата е наистина гоооооооооляма историчка иии ни дава супер трудни контролни дори и да си учил урока със запетайките![]()
Да спомена и днес ни се размина контролното по биологиякласната каза, че ще го правим в понеделник
![]()
: ))
Някой,който ЩЕ има контролно по физика мога да му дам една много полезна табличка с всички формули ... Иначе вие още входни ли правитеНие само по география не сме минали входното,по всичко друго вече сме почнали материала ... Това ''на прощаване'' не може да бъде по-скучно просто ...
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Как ще е скучно, бе ей? Стихотворението е с толкова силни чувства - скучно било.
Днес правихме по Английски и Математика. По Математика беше МНОООГО трудно. Не ми стигна времето за една задача. Но мисля че ще имам петица. По Физика правихме вчера. Доста лесно беше, не очаквах. На него - 6. Утре ще правим по Испански и Изобразително...
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Не знам,ама с обясненията на мойта госпожа която си говори все едно и също ми беше доста скучен самия час ... Произведението е хубаво иначе,ама часа ....Първоначално написано от MegiBoOm
Охх, "На прощаване" е толкова дългооо![]()
Имаме да го учим за 10 октомври
![]()
Да, много съм съгласна.Първоначално написано от MegiBoOm
А за да си помогнете, почнете да го учите малко по малко и преговаряйте, не го оставяйте за накрая.
Ужас то ние имахме да учим няколко стихотворения за лятото,но никой не ги е учил...
Може ли табличката?Първоначално написано от bebzgirl
Някакви идеи от къде мога да уча по География?! Утре имаме входно...
влече ме рисуването и компютритезатова мисля да кандидатствам (7ми клас съм) във НГПИ 'Св. Лука', с пространствен или графичен дизайн. Също ще кандидатствам в 'Илия Петров', няколко езикови гимназии и тази НПМГ-то :P
Tiin тетрадки от 6 клас , например![]()
![]()
bebzgirl може ли табличката![]()
zayoDimitrova и аз ще кандидатсвам в НУИИ ` Илия Петров ``
![]()
то това е проблема,че по География сме отбелязвали само точките...без да пишем друго инфо...Първоначално написано от SeaLife
http://prikachi.com/images/296/3874296N.jpg
http://prikachi.com/images/301/3874301u.jpg
Табличката.Дано ви е полезна и много сори за грознописа,ама госпожата диктуваше и бързах ... ако някой не разбира нещо да казва![]()
Малеле,много ти благодария :*Първоначално написано от bebzgirl
Би ли имало някакъв проблем,ако ми снимаш целия преговор,който сте правили,защото ние преговаряхме само силите и за другото не ни остана време....
Сега ще се мъча да уча по география и аз не знам от къде.....
Btw - Вие до кой урок сте по Математика? Ние вече взехме една от формулите за съкратено умножение...
Ух ние в сряда имахме по География имаше въпроси като : за какво се използват географските карти,имаше за страните, за столици, държави, най-сухата пустиня и такива.. нямаше с мащаб , което ме учуди![]()
По Математика - в понеделник ще взимаме последен урок от преговора- целите изрази и във вторник - входно ..![]()
Ние по математика сме на третата формула за съкратено умножение .. И госпожата иска да направиме табла с седемте формули и тя ще избере най-добрите три , ще ги закачи и ще пишe шестици![]()
![]()
![]()
bebzgirl Благодаря ти много !![]()
Ние във вторник имаме входно по географияИ по музика !
![]()
Най-гадното е, че госпожите по география и музика си измислят въпросите на момента![]()
Междудругото вчера правихме входно по руски!
Охх , нямам търпение да си видя оценката по английски![]()
![]()
днеска правихме по английски...дано да имам хубава оценка ,иначе, по биология и музика имам 5
Имам позната която учи в Илия Петров (страхотно рисува, печели много стипендииПървоначално написано от zayoDimitrova
), училището е хубаво. Успех с изпита по рисуване, миналата година беше отвратителен.
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Охх, имам нужда от почивка .. по физика учих супер много за входното и кво ?! имам 3![]()
![]()
![]()
днес ни беше контралното и по български, ще видим как съм се справила .. иначе следващата седмица ще ми е много натоварено ..понеделник-входно по биология, вторник входник по:информационни, английски и география
![]()
..петък по история .. абе изобщооооооооооо .. нямам думи .. иска ми се този уикенд да продължи вечно ..
П.С. Отговор на въпроса "До кой урок стигнахте по математика" - ние още сме на преговора ...стигнахме до "Цели изрази "![]()
Ако имате въпроси , питайте..АА ии с нещо ако мога да ви помогна .кажетее..
АА Вени дано да си я поправишш .. Физиката е лесна в 7 клас.. поне за мен бешее :ддд По какъв учебник сте ?
http://www.google.bg/imgres?q=%D1%84...:0&tx=26&ty=61Първоначално написано от Aysunxd
по този ..
Не знам от чов и пр минали години винаги най-много ме е затруднявал раздела физика![]()
Първоначално написано от wenii
ee ще свикнешш.. Нашия беше по-различен
Иначе ако имате въпроси питайте наистина..Ако съм тук ще отговоря само да ми остане време ,чее нещо баяя домашни ;хх АА и за помощщ също казвайте ;дд