- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Физика... ужас...химията е по-гаднаПървоначално написано от wenii
.
Най-после почивка....
Бъдещи !Първоначално написано от l0verch0y
Ще го снимам,нямате проблем,ама то не е много
иначе се радвам,че помогнах !
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Мацкии, имам въпросчета към сладките софиянки... амм.. какво ви е мнението за 9та ФЕГ '' Алфонс дьо Ламартин '' ?? Мнениеее ??? И как да си класирам у-щата, ако искам да влезна в първа и втора НЕГ, ФЕГ и ИЕГ ( първа и втора немска, френската и испанската ) ??? Благодаря ви кукличкии :*![]()
![]()
Днес маникюра ми се размина,че имам малко работа...Първоначално написано от bebzgirl
Иначее Вики,наистина много ше съм ти благодарна...
На някои върнали ли са им входните по Английски?
sophie не мога да ти помогна съжалявам....
А ние,в понеделник имамме по технологиирв вторник по история и география,в сряда по нищо,четвъртък по Бел,информационни,физика и петък по нищоо....УжасссВие иначе как се справяте ??? НИЕ ИМАХМЕ ПО МАТЕМАТИКА,БИОЛОГИЯ И МУЗИКА АМА ОЩЕ НЕ СА НИ КАЗАЛИ ПО МАТЕМАТИКА
Ани,ни по математика от понеделник започваме с новия материал....
Айде успех на всички...![]()
![]()
![]()
Върнаха ни входните по българскиИмам 5,50
![]()
![]()
![]()
-Как ти е телефона ? - Супер e!-А какъв е?! - Nokia. -A номера к'ъв ти е ? -глобулски! -Не бе, цифрите! -Арабски бе ! xDD
`
♬ ♫ ♪ ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ♪ ♫ ♬
Мерси , мерси ` ^^![]()
Иначе вие какво мислите да правите през weekend-а :P![]()
-Как ти е телефона ? - Супер e!-А какъв е?! - Nokia. -A номера к'ъв ти е ? -глобулски! -Не бе, цифрите! -Арабски бе ! xDD
`
♬ ♫ ♪ ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ♪ ♫ ♬
Софи, и аз не мога да помогна, съжалявам..
Ани, кофти за маникюра![]()
![]()
Sealife- ами смятам днес да си науча по история и английски и довечера съм на кино, утре трябва да си науча по останалите предмети и да отида на урок по математика ( за неделя не съм планирала развлечения(все още
) )
: ))
Учeтe по Химия! Аз направих грешката да не уча и едвам свързах двата края!
Историята е лесна, ама трябва да сте постоянни...Биологията е много лесна...Физиката е кошмар...абеее общо взето тделете 10 мин само да си преговорите плана...ЗНАМ че е трудно, но после като дойде време за ъншните оценявания по тези предмети и ще учите двойно повече...На мен тогава ми беше много гадно хДДДДД
Иначе как е при вас? Ще ходите ли, няма ли да ходите на уроци? хДДД
SeaLife - сега мисля малко задачки да порешавам за входното по математика във вторник, по-късно ще си чатя с една приятелка , че имаме уговорка и за неделя не знам още..
Вени кой филм ще гледаш![]()
Иначе дам аз ще си ходя на уроци по БЕЛ И Математика - ще се учи още по-здраво тая година.Съгласна съм за физиката .. ужасна е .Не мога да я търпя с тия електрически токове , лампи и т.н .. Ама ще я изкараме все някак![]()
1. 91 НЕГПървоначално написано от s0phie
2. Испанската
3. ФЕГ
4. Втора немска
Относно ФЕГ аз лично харесвам у-щето според мен е добро, както и учениците![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
По История никога не съм учила и по география също,но тая година сме с нов учител и той много 2-ки пишеПървоначално написано от Runaway11
Иначе аз си ходя на уроци по МАТ и БГ . Утре трябва да уча 'На Прошаване'' до 35 ред и да пиша по МАТ...
Според мен е по-добреПървоначално написано от Milly4
1. 91 нег
2. втора немска
3. испанската
4. 9 фег
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Нали преди време победих от конкурса на Нивеа и Тийпроблем...И още не са ми изпратили продуктите.... Сега пак им писах...стискайте палци
![]()
Цвети, ходих на "Отвлечен" просто невероятен![]()
![]()
![]()
![]()
Ани, ние имаме да учим цялото стихотворение за 10 октомври![]()
![]()
![]()
иии стискаме ти палци относно нивеата
![]()
Runaway11- ходя на уроци по математика, сигурно втория срок ще започна и с българския![]()
Аничка съжелявам,но това е целият преговорт,който сме правили.Другото е вече нов урок![]()
Днес се постригах и съм мнооого щастлива.Най-накрая се оттървах от тая дълга коса !
За момичето което пита за училищата.Аз бих (и ще ги) ги класирала по този начин:
1.91 НЕГ
2.73 СОУ - 2ра немска
3.9ФЕГ
4.164ГПИЕ - испанска ...
Права си.Днес между другото се видях с 1 фр от френската и мисля вече да я пиша на 1 място ....
То аз си променям желанията за гимназия всеки ден :ДПървоначално написано от bebzgirl
А да не говорим колко по-бързо ще дойде понеделник![]()
Здравейте , може ли някой от вас да си погледне в учебника по математика и да ми каже точните определения за медиана и симетрала ? Много ви моля![]()
Или всичко или нищо .
Pravata,koqto e perpendikulqrna na dadena otse4ka i minava prez sredata i,se nari4a simetralna otse4ka.Първоначално написано от vakanciqta
отсечка която съединява върха на триъгълника със средата на срещуположната страна се нарича МЕДИАНА.
Мерсии![]()
![]()
![]()
Или всичко или нищо .