.
Отговор в тема
Страница 57 от 134 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 3345
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Пак заповядай .
    Върнах се от маникюр... Много якички ми ги направиха ноктите...

Голям фен Аватара на thecreator
    Ани пусни снимка
    Ух почти дойде и понеделник ужас.. ние утре имаме входно по бел, във вторник по математика , понеделник ни ги връщат по история и тез 2 седмици просто .. полудявам

Голям фен Аватара на wenii
    Анииии, пусни снимкаа
    : ))

Леле тея ъгли ми изглеждат МНОГО трудни ....
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    Пловдив
    Снимка ще пусна утре... Малеле първа смяна съм....
    Утре ще ни връщат входните по МАТ не искам да знам колко ще имам...
    Не съм учила по Химия и Биология,защото бях у баба и сега,чак се прибирам.
    Научих '' На Прощаване'' Дано до утре да го зная още по-добре...

Meн утре ми връщат входните по български и биология (да се надяваме).Ии...уфф,входно по география !

Oх.. аз минах всички входни, нооо оценките ми бяха КОШМАРНИ и сега ще се постарая да не се случи отново!... просто такива оценки не мога да си позволя още веднъж... иначе забравям за 9 ФЕГ.... усмех на онези, на които още не са им върнали входните! ... Желая ви 5 и 6 само! ^^

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Снимка ще пусна утре... Малеле първа смяна съм....
    Утре ще ни връщат входните по МАТ не искам да знам колко ще имам...
    Не съм учила по Химия и Биология,защото бях у баба и сега,чак се прибирам.
    Научих '' На Прощаване'' Дано до утре да го зная още по-добре...
    И аз съм първа смяна утре имам входно по биология а по физика не успях да си науча перфектно урока, защото ми е много трудноо И аз трябва да започвам малко, по-малко да уча стихотворението, че няма да стане наведнъж

П.С. Ще чакаме снимчицата

^ Физиката е кошмарна! Ние чак утре имаме и тогава ще уча за нея , а пък след малко почвам да уча по биология - ужасен е урока , но ще го науча няма какво да се прави Днес ни връщат и входните по биология - стискайте палци!

Аз пък вчера нали имахме домашно по бълг.ез пиша си аз домашното вчера , та дори и малко в събота нипсах и чак вчера вечерта се сетих , че днес имаме тест и че нямаше смисъл да пиша домашното ама... поне сме преговорили за теста ..дано се справя

Град
    София
    Днеска имаме контролно по биология Сега пиша по математика .. ~
    -Как ти е телефона ? - Супер e! -А какъв е?! - Nokia. -A номера к'ъв ти е ? -глобулски! -Не бе, цифрите! -Арабски бе ! xDD

`
    ♬ ♫ ♪ ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ♪ ♫ ♬

Успех на всички входни, контролни и изпитвания

а пък след малко почвам да уча по биология - ужасен е урока , но ще го науча няма какво да се прави
    Същото !

Oх.. аз минах всички входни, нооо оценките ми бяха КОШМАРНИ
    Миличка сподели какви са ти оценките.Не вярвам да са толкова лоши.

Имам 6 по биология и 6,6 по рисуване

Тази по български носеше преразказите,ама тъпачката не ни ги даде

Тези, които кандидатстваха след 7 клас останахте ли доволни от училищата, в които ви приеха? Аз когато разбрах бях супер доволна, но като почнахме училище и видях за какво става въпрос останах разочарована, бяха скрили доста неща в справоочника, относно езиците на изучаване и т.н. СВамите хора в това училище не знаят за какво са там, та останах супер разочарована, и мисля да кандидатствам пак след 8 клас..този път по ограничен е изборът,но ще уча здраво и ще видим
    .................

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    а пък след малко почвам да уча по биология - ужасен е урока , но ще го науча няма какво да се прави
    Същото !

Аз имам една 3-ка по физика но все пак е за пръв път .. имам една 6-ца по музика и две 6-ци по изобразително .. утре имам входно по: английски,инф техн, химия и география .. много ми е натоварено просто

Цитирай Първоначално написано от wenii
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Същото !

Аз имам една 3-ка по физика но все пак е за пръв път .. имам една 6-ца по музика и две 6-ци по изобразително .. утре имам входно по: английски,инф техн, химия и география .. много ми е натоварено просто
    Aми аз имам 3 по БЕЛ, 6 по Англ. ез., 4 по География и другите не ги знам, но съдейки по това колко ми беше ''лесно'' мисля, че ще са кошмарни както по БЕЛ ! На мен, за жалост, оценките ми на входните винаги са ми такива, но после работата ще се оправи, вярвам в себе си относно това, НО ИЗОБЩО не вярвам, че ще влезна в 9 ФЕГ...ходя на уроци по БЕЛ 2 часа в седмицата и Мат. 2 часа в седмицата, но въпреки всички се притеснявам за изпитите накрая.. някой има ли инф. за бала за 9 ФЕГ-София ???

Град
    Пловдив
    Малеле тая Биология е ужасна.... урока го уча,защото утре сигурно ще ме изпитат...
    Иначе върнаха ни входните по МАТ. Имам 4 :X

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Малеле тая Биология е ужасна.... урока го уча,защото утре сигурно ще ме изпитат...
    На мен пък Биологията ми е любим предмет.
    А на входното по Математика имам 5,82.
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheBeatles
    На мен пък Биологията ми е любим предмет.
    А на входното по Математика имам 5,82.
    Браво...
    Фейсбук имаш ли?

Уххх аз имам 4 по биология .. само 1 точка още ..1 точица ужасно е тва чувство!! Правихме по БГ - беше напечатан , което беше хубаво и утре по физика , а не там вече ужас сиг ще имам 3 :Х

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от thecreator
    Уххх аз имам 4 по биология .. само 1 точка още ..1 точица ужасно е тва чувство!! Правихме по БГ - беше напечатан , което беше хубаво и утре по физика , а не там вече ужас сиг ще имам 3 :Х
    Уф,ужас... то тия входни... Нашето входно по БГ е другия Понеделник..

Споко 4ката лесно ще я оправиш ! За жалост 3 не се оправя лесно и ако не ви пишат много оценки,може да завършиш с 5 срока (дано да не става!),но дори и да стане ако 2рия имаш 6 ти се пише 6 в дипломата,обаче аз вярвам,че и 1 срок ще завършиш с 6

Уфф,сега се прибирам УМРЯЛА от тренировка.Събрах си чантата и после мисля да си лягам ....

Охх, емм, аз и тряяше да продължавам да се осъвършенствам с челото и тия оркестри нямам никакво време да уча и вечер като се прибера съм утрепана Майка ми ся иска да ме записва на немски ама как ще смогна? Както и да е ... Значи май минахме сички тестове ии
    Мат: 3 (Не съм очаквала и не съм доволна!)
    Английски: 5 същото
    Биология : 5 (По другите после ще пиша...) Мен ме е страх, защото тая година пак наново се кандидатства и смятам засега да не се записвам на нищо, а да си уча уроците и чак може би догодина ама ккой знае...Абе доста работа си е ...
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

На вас в какво ви се състоеше входното по История? На нас ни дадоха да пишем и да разсъждаваме по два въпроса от уроците...На мен ми бяха:
    -Балкански войни
    -Съединението
    Мисля, че съм се справила добре
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Да се надяваме , че 1 срок ще завърша с 6 , въпреки че аз повече се стягам 2 срок - не знам защо може би заради повечето време за учене и края на учебната година , така че и да не завърша 1 срок с 6 втория ЩЕ и такам .. Днеска ще видим по физика ;с .. Иначе по БГ входното се състоеше то текст и задачи към него + още няколко отделни общо 12 бяха въпросите .. Г-та оценява с някакви от 20 точки и ще видим какво съм направила в сряда .. Днес математика ухх ужас .. стискайте палци , че там вече ее :X Добре че могат да се поправят на дъската , че иначе .. днеска учих по физика - някъв ужас повече и от биологията ;д ..

IlovEmyPuffYToY : по история още не сме правили в четвъртък ни е , но сигурно ще е някой напечатан от книга за учителя

Аз пък се изложих на математика и история и по двете 4ки. По български 5, Изобразително и Музика 6. Иначе биологията физиката и географията бяха лесни .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си