- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Tiin, този тест е слооожен... може аз да съм глупава, но на всеки въпрос се колебая между два отговора... съжалявам, не мога да ти помогна! И за мен не е лесен! ... Btw. дами, само на мен ли ми е трудна математикатра тази година? Не са ми трудни формулите, но като ходя и на уроци и преговаряме от миналата година, а в същото време в у-ще вървим напред с уроците просто в главата ми става каша! Сложно ми е! Естествено, още от първия път на урок по математика подобрих знанията си, но наистина математиката мисля, че ще ми създава проблеми тази година! Моля ви, ученици завършили 7ми клас... ( или настоящи седмокласници) разкажете ми как е било и как е при вас положението?? : (((
И аз се включвам в темата (доста късно,ВТФ) ,чак сега успях да видя, че има такава тема хахахНадявам се няма да ви пречи, ако на някои от вас искам фейсбук на лично, колкото така да видя седмокласниците от другите градове как са, що са ;д Може би по-назад сте го направили, но аз както винаги разбирам последна за всички по-хубави работи. Ако все пак някой иска моя - или ЛС, или ще го напиша тук, няма проблеми : ) Да се представя първо - името ми е Росана (доста странно име), но предпочитам да ме наричат Роси, защото като цяло не си харесвам много името. Живея в малък град (Дупница). Братя и сестри нямам. и така мисля,че това е достатъчно, по-натам от постовете предполагам ще разберете и за характера ми и така
От тези дни мога да споделя 2 оценки - 6 по математика (това ми е силната страна между другото) и 5 по история (може би най-омразния предмет, заедно с физиката). Като цяло доста са хората, мислещи ме за зубър и такъв който не излиза от тях а постоянно чете, но само истинските ми приятели ме познават такава, каквато съм. Урок по нещо чета 1 път и разказвам 1 път. С това запомням почти всичко, както е написано в учебника. По математика съм отваряла учебник в 6ти клас само на формулите и за домашните, всичко друго запомням в клас. Но доста от хората не ми вярват или не могат да проумеят как става. Аз също не мога - но ето че е възможно. Все още не мога да реша какво да уча след 7ми клас - само едно знам - няма да бъда в хуманитарна паралелка, нито пък искам да уча в родния си град. Може би Благоевград или София. Харесвам математиката и това ми единия вариант - може би нещо с архитектура, или всъщност вътрешен дизайн, но малко ми куца рисуването. Другият ми вариант е биология или химия, те също са ми силна страна,особено химията, но не са ми чак толкова интересни. И като професия искам да бъда стоматолог, химичен инжинер или вътрешен дизайнер, но е много рано да решавам все още. Та така, малко дълго се получи, но така е като закъснявам
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
https://www.facebook.com/AneliDobreva - моя фейсбукПървоначално написано от FuckingFreak
Добре Дошла. Аз съм Анели (Ани)
Добавих те. Писах ЛС на някои от потребителите. Моя facebook e Rosana Petkova.Да споделя малко за това как прекарах днес и как ще ми мине утре. В училище мина добре, дадоха ни всички учебни тетрадки, които си бяхме поръчали и се натоварих като тир, но добре че живея близко, та не ми се наложи да нося повече
Утре имам входно по Английски, така че по-късно сядам да уча. Нямам никаква идея какво друго имаме, но при всички положения знам, че не е история или физика и това ме устройва. Тази година мисля да съм сериозна с английския, не че не съм по принцип, но миналата година позволих една петица (някой ще си кажат ауу, тази пък за една петица ли е), но английския е доста лесен и недоумявам как може да има оценки като двойки и тройки .... няма значение. Ако нашите ме пуснат да уча в София съм се насочила към 1ва испанска, 1ва английска, нпмг/ смг или 91 нег. Някой знае ли дали някое от тези учлища има общежитие, защото нашите едва ли биха ме пуснали на квартира.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Охх, Ани .. и аз не мога да ти помогна, съжалявам![]()
П.С Роси, добре дошла и от менМоят фейсбуук http://www.facebook.com/profile.php?id=100000895783357 - Вени ми казват
![]()
: ))
O,дано да те пуснат в София,защото Дупница наистина не е добър вариант.Първоначално написано от FuckingFreak
Такаааа... Ето и обещания тест - http://prikachi.com/images/908/3895908a.jpgПървоначално написано от TheBeatles
А Tiin, може ли да те попитам на кое издателство е твоето помагало по Физика, от което е този тест? Защото искам да си го купя.![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ами то не е от помагало...от сайта ''Помагало'' е. Ами вашия тест е сравнително лесен...Моя беше със 20 задачи...
Ани -
1 - В) - телата които имат еднакво тегло имат и еднаква маса,защото теглото е равно на масата по 10
3- б ) -може и да бъркам ...
4- в) 1дм=1л
0,4м3 = 400дм
400дм = 400л
5 - в)
6- г )![]()
7 - в)
8- а) - но не съм сигурна![]()
Фейса ми http://www.facebook.com/wikkieee
TheBeatles - имаш ли фейсбук ? [/i]
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Face: http://www.facebook.com/profile.php?id=100000141108897
Леле 5 по математика - супер радост съм в моментаа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. утре съм на урок по математика , което значи , че утре трябва да уча по-сръчно по история и биология и български - 1 задачка ..
П.с - Роси добре дошла! Фейса -а ми е горе.. Аз съм Цвети :P![]()
Момичета, аз също пиша във форума, но съм забравила да се представя.. таа... казвам се София или Софи.. пратих покана за приятелство във фейсбук на Вени ^^ ще ви добавя и другите : ))
Първоначално написано от s0phie
София Бодурова ли си ?![]()
Не.Първоначално написано от bebzgirl
![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Изпитите ще са на 21 и 23 май. Резултатите ще са готови до 04 юни, а заявления се подават след 15 юни.
Сега го прочетох в един сайт...
Приех теПървоначално написано от Okeeey1
. Сега тамън си научих и малко релакс...Йессс утре е Петък
Такам днес имах урок - мина супер яко .. взехме 2 формули в него , което беше добре.. разбрах ги формулите за сегаИ утре е ПЕТЪК
![]()
Имам да уча утре по химия , но ще е добре , защото урока е малък
и такам.. също имам да купувам помагало по математика на Архимед -книга за ученика. някой има ли го?полезно ли му е?
Ти как се казвашеПървоначално написано от Okeeey1
?
Ние имаме на Анубис задачи и тестове .. г-жата каза, че щяло да ни помогне доста .. но ние още не сме стигнали до негоПървоначално написано от thecreator
![]()
ее вие поне в клас ще решавате ;дд а аз на урока.. Иначе как ви мина деня днес? какви предмети имахте?
Само 2Първоначално написано от thecreator
Ние ги взехме всичките в клас и на уроците и в понеделник имам контролно на тях ... после почваме разлагането
![]()
Ебати елементарния тест честно !Първоначално написано от TheBeatles
Всичкита те не са ли .. 8 или 4 нещо от сорта беше.. ама на един път едва ли е чак толкоз ефективно , ние в клас ще взимаме другата чаак в понеделник после у-ние и въобще :х .
TheBeatles - егати теста.. искам и аз такъв .. ще изкарам направо 9.. нашия някъв тегав егати ;дд ..
Петък![]()
Днес ще ни връщат входните по биология ;/ оф , дано имам хубава оценка ..
Иначе по математика сме вече на ` Разлагане чрез формулите за съкратено умножение ` `)
По Химия и Физика още не сме имали входни , а и госпожите нищо не казват ..
TheBeatles - вашия тест наистина много лесен .. де да беше и нашия такъв .. ;дд
Роси , welcome <3
-Как ти е телефона ? - Супер e!-А какъв е?! - Nokia. -A номера к'ъв ти е ? -глобулски! -Не бе, цифрите! -Арабски бе ! xDD
`
♬ ♫ ♪ ılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılı ♪ ♫ ♬