- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Колко по-красиво от това да пишеш?Първоначално написано от bebzgirl
ТИ ПИШЕШ УНИКАЛНО!
Ох мерси,но едната буква кривнала надясно,другата наляво,3тата стига до края на реда,абе ужасно е ;хх .... иначе аз за 1во желание ще пиша 1 френска, и после немската ....Първоначално написано от Tiin
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Чудя се и за 164 ГПИЕ но не съм сигурна ...
Аз твърдо не :PПървоначално написано от Tiin
bebzgirl:
Чудя се и за 164 ГПИЕ но не съм сигурна ...
и аз така![]()
Вече твърдо НЕ. Имах един в период в който започнах да се мотая с 1 групичка и да палвам по цигарка-две,през ден,обаче просто вече от 3/4 седмици спрях,и само 1 цигара съм изпушила,и то защото играхме на предизвикателства. И вече просто цигара не близвам !Първоначално написано от Tiin
Оу, още не е започнал седми клас и вие редите желания?
При мен този период беше горе-долу към декември. Ще ви посъветвам да не пишете испанската като първо желание освен ако наистина езикът не ви е голям мерак. В момента напълно спокойно с този бал, който имам, влизам в тази гимназия, но за предпочитане е немската или английската. А в момента шансът за по-нататъчна реализация в Германия е огромен, е Испания е зле относно икономиката . Не знаем как ще бъде след 5-7 години, но стабилизирането едва ли ще настъпи бързо. Разбира се, английски трябва сто процента да го научите идеално, но след затихването в седми клас (почти нищо ново не се учи, а и ви съветвам да се съсредоточите върху БЕЛ и математика изцяло - цяла година почти не съм учила по биология, химия, физика и география, а изкарах максимални или почти максимални резултати на външното и по всичко завърших с отличен) ще трябва сериозна подготовка от осми.
Успех!( в началото на седми клас страшно ме дразнеше като по-големите пишеха в нашата тема ... но съм отмъстителна.
)
Love is everything!
хах мерси. Аз имах в предвид че мога да я пиша като 9/10 желание (след всички паралелки на немската,после на френската,после на английската)
Харесваш Аврил?ОМГ с теб имаме много общоПървоначално написано от bebzgirl
.
Skins,Avrill....![]()
Екзарх Йосиф 1ви (познато като езикова..) в град Ловеч .. Много добро училище![]()
О да определено <3 още като ти видях аватара си го помислих <3 ... я си дайте фейсбуковете да се добавим ! ...Първоначално написано от Tiin
Мен ми е за френската,но на първо място ще пиша немската. Тайничко се надявам да не мина и да отида в френската :Д ... ама кво го мислим от ся,дайде първо изпитите да минат,че да си видим баловете,пък чак тогава ше го мислим !
Tочно ! ... а фейсбуци навити ли сте да си даваме,и да се добавяме ?
Амии Ок моя фейсбук е Aneli Dobreva .Първоначално написано от bebzgirl
Добавете ме![]()
Аднах ви и двамата ! Аз съм Wikkie Rafaelowa. Ох,от сега съм се зачудила дали искам да уча френски или немски.Знам,че немската е по-елитна,но нещо сякаш крещи,че искам френската. А кви са вашите планове така за влизане ? Бтв. бях забравила кво е да спиш до 12 ;дд
Първоначално написано от Tiin
Ох дайте малко да си я върнем тая тема на 1вите места бе ! ... И аз ви добавих всички,приемете ме. Кой гледа gossip girl & one tree hill ? ... адските сериали са !! а и да не пропускаме skins & misfits !
аз ште се подготвям ама живота ште ми се стъжни
а къв ще искате да ви е 2рия език ?