- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Еми като е толкова лесен дайте да видим вашите тестове, то аз мисля, че чааак пък толкова трудно, колкото го описвате не е било.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Здравейте...
приемате ли нови попълнения..![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Добре дошла! : ))
за какво най-вече си говорите тук![]()
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
За училище... Очевидно...Първоначално написано от nepowtorima
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Нямам скенер иначе щях да ти го снимам !
Ние в понеделник имаме контролно на формулите и вторник започваме разлагането![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Контролно?! На нас ни казаха, че първият тест, след входното ниво, ще ни е чак на 8 декември. Уау, в кое училище учиш?Първоначално написано от bebzgirl
Момиче съм!
Oоо искам в старото даскало
Учителите бяха големи балалайки , учете само по мат и български. Другото не ви трябва. Нито влиза в оценка нито нищо , така че го карайте през просото по тъпите предметиD
Гледайте само на поправителен да не останете , че тогава гадно става![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Ние на всяка формула правим 5 минутка и от 4 5минутки имаме 1 оценка. Сега в Понеделник ще правим нещо като тест на формулите.Първоначално написано от TheBeatles
Нямам скенер а и не не ги дадоха да си ги вземем така че.. беше по-труден от твоя..
днес имахме 5часа една г-жа я нямаше![]()
2 дни почивка![]()
![]()
Най-сетне почивкаа....
Сега убеждавам мама да отидем в Париж за Нова Година,нооо май няма да стане
Честити ни 100 странички.. Айй ще отваряме скоро вол.2
Ани настоявай накаря може да и омръзне и да каже - да ;дд .. Толкова е хубаво в Париж .. Ама аз искам да отида повече в Италия .. И в Бали![]()
Здравейте![]()
nepowtorimа, добре дошла![]()
Днес излязох от къщи в 7:10 и се прибирам чак сегаа .. толкова съм изморенааа![]()
TheBeatles , защо се заяждаш ?
Ани, настоявай много .. ще бъде страхотна екскурзийкаХайде пожелавам ти да отидеш .. и от сега чакаме снимки .. мухаха
nepowtorima, общо взето си говорим как ни минава живота![]()
: ))
И аз икам да отида в Бали...Искам и в Америка (навсякъде),Париж,Лондон,Хо ивуд,Бристол
25 оу,но МНОГО си харесвам госпожите по математика !Първоначално написано от TheBeatles
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Хорица, искам да ви питам един тъпичък, но важен за мен въпрос ! не исках да правя други теми и т.н . знам, че на въпроса мястото му не е тук, но все пак, ако можете ми отговорете ..Та въпроса е:
Много ли се изтощава косата от пяна за коса .. (разбира се не ежедневно използване, а примерно 2 пъти в седмицата) Благодаря предварително
![]()
: ))
Вени, от пияната за коса изобщо не се изтощава косата!!! То вече и въздуха вредял на косата, ноо пияната наистина е безобидна!
Не вреди ВениПървоначално написано от wenii
.... Оффф няма да се получи за Париж,много студено щяло да бъде
. Сяя майка ми иска в тъпия Сандански...
То навсякъде почти ще е студено по тая логика ;дд .. Еми Сандански , Сандански ;с.. нищо де , все пак ще си на някакво място , не на същото ;дд
Оф тия дни ми е супер тегавоо...Първоначално написано от thecreator
Вчера майка ми ми беше обещала да излезем да си купя обувки и ся ми вика,че щяла да излиза с приятелкии. Аз кво да правя?! Те повечето ми фр. вече ще са се оговорили с кой да излизат...
^Питай все пак някого, може ако се е разбрал да ти предложи да излезеш с него. (което може да не е чак дотам толкова хубаво, но ако ти предложат значи те искат) Искам и аз нови обувки - боти, но майка ми ще писне отново че си купих пролетта и ги носих само половин месец, но сега искам нови... Гледам някои са взели формулите по математика .. Ние сме едва на 2ратa дето е (a+b)(a-b) .. А само нас ли по Музика ни карат да учиме всеки урок и или ни вдига на дъската да разказваме, или писмено изпитване, защото до декември трябвало да имаме 4 оценки ....![]()
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ето линк към новата тема,понеже тази вече има 100 страници![]()
НОВАТА ТЕМА:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=437198
Почти съм сигурна, че само вас ви карат на този абсурдПървоначално написано от FuckingFreak
Тааа не ви ли е достаъчна химията, физиката, биологията, историята, географията, математиката и българския таа ви занимават с глупости като музика??? Божее.. мразя учителки, които преподават по предмети подобни на музика, изобразително изкуство и тн, каращи децата да учат и разказват абсурдните им уроци... та това е излишно натоварване.....