- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Вени,нищо няма да ти стане от пяната.Боже още дори не е средата на октомври,а на мен ми е писнало от даскалото![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Честит първи студ( поне в Русе си е доста студено, даже дъжд вали ) много се радвам
![]()
: ))
В софия е същото.Пфф почна се ебаното време.Много ме депресира![]()
ДЪРВЕНА ВАКАНЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!
Да дървена ваканция...мечтии...
Лятото си отиде...хайде пак дебелите дрехи...
+Първоначално написано от Tiin
![]()
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
нещо темите ни се :Х .. отворихме една - затвориха я , тая я бяха закл са я отвориха ейй значии..
Ухх вчера ходих да си купувам с майка ми по математика едно помаглао и уч.тетрадки та и си харесах едни UGGs сигурно са имитация , но бяха адски яките .. и топлят супер хубаво.. та майка ми се опасява , че кът се намокрят ,защото нали занете не е кожа ала бала дали ще пропускат .. някой да знае?
Ухх за утре преработих едно есе за домашно написах 13 стр по англ от уч.тетрадка ужас , добре че си помогнах вчера.. и сега от помагалото за урока решавам по математика .. и така.. вие какво правите ? лошо време ;сс
Първоначално написано от thecreator
Имам UGGs шоколадов цвят+надписи ( може някой път да ги снимам ).. невероятни са .. моите поне са естествен велур .. просто ги обожавам .. ходила съм с тях в най-най-огромния сняг и дори и мъничко не пропускат.. толкова много топляяяяятНо както казах са естествен велур.. виж тези които си си ги харесала какви са
![]()
Вени за колко си ги взе ?
Май само аз не харесвам UGGs (или там както се пише) .
Иначе аз за днес имам да уча за входно по БГ,Стихотворението На прощаване (цялото) Да уча по Мат,Да пиша по английски... Уффф ужас...
Първоначално написано от bebzgirl
Взех си ги за 180 лв .. малко са скъпички, но пък супер качествени и мисля да си карам и втора година с тях, защото многоси ги обичам![]()
Трябва да правя презентация по География,ноо нямам тъпия PowerPoint...Първоначално написано от wenii
Защо понеделник е толкова далече от петък, а петък толкова близо до понеделник?
Имам да уча по История, по Литература имаме част от "На прощаване" наизуст, дано утре успея да го доуча, защото мисля тази вечер да започна. Пълни глупости.... Защо ми е да го знам? Притрябвало ми е... Знам, че едно време са ги учили на това и на онова, (като почнат така някои по-възрастни да ми говорят и ми втръсва) знам че е било еди-как-си едно време, но сега сме друго време, не може да е все едно и също. Или пък баба ми например като ми заразказва някакви неща, не че не я слушам и не ми е интересно какво е било в 'доброто старо време', но като ми каже нещо от сорта "По мое време не се гримирахме, а днешната младеж....." доста тъпо ми става, тийнейджърка съм, интересувам се от това и обичам да експериментирам, нещо лошо ли има? Това беше лирическо отклонение![]()
И пак ще задам подобен въпрос, на какъвто преди не получих отговор. Към 91 НЕГ има ли общежитие, някой знае ли? Не съм сигурна, че това е точното място, където да питам, но ако не е ,насочете ме моля ви, от друг град съм и изобщо не знам как стоят нещата в столицата....![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Вени UGG ботушките ги гледах за 100 лв :С .. не знам дали да си ги взимам .. аз пак ще обикалям по някое време де ..![]()
Ух понеделник идва да ужас ..
Роси за съжеление не мога да ти отговоря , въпреки че съм от София![]()
Леле почти на всички са ви казали да учите вече "На прощаване" на нас още не са ни го дали ;сс .. имаме да го анализираме още и сигурно другия път .. Ама Ани как са ви го дали цялото... то е супер дълго :X
Първоначално написано от thecreator
Огледай и по други магазинчета, не бързай![]()
Btw аз вече научих 3/4 от "На прощаване " ..![]()
Аййй Вени бравооо ... кажи като го научиш цялото.. трудно ли е много за учене? ;с
Ами не е толкова трудно .. но на мен на края не ми се учеше ии с етрудих доста времеПървоначално написано от thecreator
![]()
Миналата година ми се наложи да уча "Опълченците на Шипка" и то цялото, заради едно състезание. Научих го за 3 или 4 дни и си го спомням и до ден днешен... А това е толкова тъпо, дали са ни сигурно 20тина реда и не мога да ги науча .... Безобразие![]()
Някой от вас гледа ли gossip girl/ чел ли е книгите ?![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ами аз съм чела само първите две книги...Иначе и сериала го гледам...Първоначално написано от FuckingFreak
Сега се прибрах от урок по МАТ,трябва да уча още по МАТ,да уча и ''На прощаване''...Хайде после ще ви пиша :*