- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Аз до преди 15 минути бях навън и направо си умрях от смях с едни приятели![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ухх вчера в у-ще ми беше някакво супер забавно с една приятелка - но все пак внимавахме в часовете , дори и с малко смях ;д .. то по математика решихме 5 примера за цял час ... всеки си решаваше самостоятелно , а изпитваха нали едно момче и то в последните 5 мин излезе :Х , по фвс първите 5 мин все едно играхме на народна навсякъде топки и целят хвърлят абе луда работа - смях![]()
по биология взехме нов урок , държаха ни супер много по ЧК .. и сега тъкмо си научих по физика и седнах
![]()
Офф учих 5 часааИмахме по химия,математика да пиша,по български да уча ''На прощаване'' (цялото) да пиша 22 страници по Български и едно съчинение расъждение иии да открия изразните средства в На прощаване.... Ужасс.... По география нямах време да уча
![]()
Иначе сега печем с мама курабийки![]()
Уф,да ужас... Не знам и аз колко добре научих ''На Прощаване'',защото при тая домашна...Първоначално написано от thecreator
Хейй, здравейтеее .. аз тотално ви забравих![]()
От много учене така става
И тей де няма да пропусна да ви се похваля, че снощи научих цялото "На прощаване" супер много се радвам :P
Тя госпожата беше казала, че ще изпитва тази седмица, но като я питахме кой ден каза "Хайде ДРУГИЯ петък "
ще го преговарям и затвърждавам всеки ден
Навън наистина е голям студ .. май направо идва зима
Вие как сте, как минава училището
![]()
: ))
Леле .. а аз се оплаквам, че са ми дали 20тина редаУтре съм на английски до 9:20, имаме история (ужас, егати, ако се напрегна мога да уча, но нужно ли е да се напрягам ;d) .. Сега ще гледам един или два епизода от gossip girl, после ще поуча утре за английския и за химията и утре като се прибера ще уча по история и останалите предмети... Тотално забравям тези дни, че имам неща от сорта на Български и Литература и въобще не отчитам че имаме домашни и се налага да ги пиша през междучасието... Учебни тетрадки имаме по всички разказвателни предмети и ни казаха до еди-коя-си дата да са попълнени ... е как аз да не съм капитан Планета!?!?
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ааааа как може да се оплакваш за 20 редааааааПървоначално написано от FuckingFreak
стихотворението е интересно между-другото
![]()
Ох, мацки.. мене в петък ще ме изпитват на "На прощаване" а аз имам още цели 60 реда още 0.о .. демек колонка и половина..направоо ми се плаче, но ще се постарая !! Виее как сте иначе?? Как върви у-щето ?? Ще ви водят ли на екскурзия ?? Нас ще ни водят на 4.11.11 до 5.11.11 с едно преспиване, но аз определено ще ходя и на тази екскурзия и на другата, която ще е през Март месец, защото ми е последна година с милия ми класс
![]()
![]()
Айде, айде.. зор ще е тая година, ама няма начин.![]()
Аз пък ще тръгвам на частни уроци по немски, щото ми е адски трудно и въобще не мога да свикна.Нищо де, малко напън в началото и ще се справя.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Първоначално написано от s0phie
За сега нищо не се казали за екскурзия .. ПО ПРИНЦИП ни водят като завършим за една нощувка .. но се надявам тази година да се две нощувките и да не е на завършването точно .. и така аз още от сег искам да ти пожелая да си прекарате страхотно![]()
Здравейтееsophie - нас,ако ни водят на екскурзия ще е само за един ден или евентоално с 1 нощувка...Иначе входните са горе-долу добре имам четворка по математика обаче
...Но аз почнах и на частни така чее ще е добре да се надяваме...Нас не по всички предмети ни искат учебни само по 5 предмета...Айде успех
![]()
![]()
![]()
Нас ще ни водят април месец с една или две нощувки, не се знае още. Май и юни забраниха да ходим, защото тогава са изпити и оформяне на оценки, трябваше да избираме между октомври, ноември и април, и класната е предпочела края на април, защото сега се разваля времето, а поне за април имаме надежда да не е студено..Но маршрут все още не сме избрали също.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Нас едва ли ще ни водят на екскурзия ;сс .. Те нещо спряха последните години![]()
Благодаряя ти, Вени : )))Първоначално написано от wenii
![]()
Btw. лелелллееее хораааа само на мен ли нещоо работата с математиката ми се струва сложна ??![]()
Сега се прибирам от даскало страшно уморена....
Ще ходя на екскурзията,която ще е на 29 ( 1 нощувка) .
Иначе да наистина математиката е доста гадничка,но с решаване на задачи става...
По БГ днес взехме някакви сложни изречения![]()
А по български колко имаш? Щот е добре да знаеш, че се пише евентУално, предвид факта, че ти предстои изпит.Първоначално написано от likelikelike
Ааа забравих да ви кажа,че имам 5 по Химия на входното и 5 по Български език![]()
СтрахотноПървоначално написано от Tiin
![]()
П.С. PinkPan7her , всеки греши, и не мискля, че има смисъл да се хващаме за всяка мъничка грешка![]()
Само ние ли още сме на медийните текстове, по математика днес взехма последната формула, и като цяло СТРАШНО НАЗАД?![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Здравейте и от мен (нова съм да се похваля) Хора да ви питам вие разбрахте ли формулите защото аз попринцип по математика не ме бива,но уж нали ако знаеш формулите ще можеш и разлгането е формулите ги зная и мога да ги прилагам но това разлагане не мога да си го вкарам в мозъка![]()
Забравих имам 6 по литература научихх цялото ''На прощаване''![]()
Добре дошла! Формулите не са трудни, но понякога допускам технически грешки от бързане, защото съм свикнала да решавам задачите бързо и понякога стане така че е решена надве натри ..В понеделник имаме контролно на всички формули и май ще е целия час. Вчера мина по Химия входното (за което учебник не бях отворила, защото не знаех че ще имаме) и мисля, че мина добре. По биология имам една грешка със сигурност, днес ще ни ги раздават и се надявам да е единствената..
![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
ние днес ще взимаме последната формула по математика, по бълг.ез сме на худ.текст и след малко отивам на урок ;д
annie2 - Добре дошла! Иначе аз за сега разибрам формулите , но още нищо не мога да кажа , защото не сме стигнали до разлагане и т.н ..
Ние по математика сме сигнали до 4-тата или 5-тата формула .. днес ни даваха контролно за 5 мин по матем .. 3 примера .. да види дали знаем задачите .. хора ние сме 24 човека в клас и тя на всеки раздаде абсолютно различни примериМисля, че се справих добре ..
Хора, в събота, неделя и понеделник може и да не ви пиша, защото с нашите ще ходим на малко почивка в Банско и не съм сигурна дали ще има интернет .. нашите ми казаха , че ще вземем лаптопа и, че там имало интернет, ама аз да ви предопредя![]()