.
Отговор в тема
Страница 63 от 134 ПървиПърви ... 135359606162636465666773113 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 551 до 1 575 от общо 3345
    Благодаря на всички,и здравейте отново днес госпожата по математика ме похвали имахме писменно изпитване за около 10 мин 4-5 примера имам 6 на формулите а в същото време и 2-ка по физика Искам да умра направо се разплаках пред класа цял ден учих за физиката а имам 2-ка Следващият път ще ме изпитва за 6-ца няма да преживея тази 2-ка

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    Хихи днес май всички са ни изпитали по математика.Кво става не вярвам да сме в един клас
    От кой град си
    : ))

може пък и да сме Това разлагане само ние ли сме го започнали аз формулите хубаво разбрах ги но с тва разлагане голяма каша стана в мозъка ми

И аз

Ами аз живея в Пловдив,но честно да си кажа не съм учила в Пловдив от 1-ви клас уча един град до Пловдив.град Раковски се казва малко градче,но хората са много добри та след 7-ми клас ще уча за първи път в Пловдив въпреки че живея тук. малко объркано майка ми е преценила така

ааа да ви се похваляя сладуркииии.. имам 6 по математика, 6 по биологич (( много странно )) ии 6 по химия.. страшно съм доволна!

6,5,5 по физика.Много ме е яд,че ме изпита на нещо,което беше забутано на 1 малък ред в учебника и имах 5.Карай следващия път обеща да ме изпита пак за да си я оправя.

Ние вече сме на разлагане чрез групиране и направо тая математика и тва разлагане ми скъсяват живота.По-бързо да свършва,че не мога да го трая !

Напишете си оценките за сега.
    Бел - 5,5
    Математика - 5,5
    Физика - 6,5,5
    Химия - 6
    История - 5 и в понеделник ще ни връщат тестовете от сряда.
    Биология - 6
    География - 6
    Технологий - 6 ама усрах последното контролно ... дано да хвана 5цата
    Физическо - 6 (скочих 186-187 см )
    и другите не са от значение ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Вие имате ли униформи

Не
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Да,но аз я не нося взимам си якето след мен защото униформата се състои от жълта блуза с къс ръкав,синя блуза с къс ръкав,пуловер,суичер и шуба(якето) взимам го след мен и го обличам в часовете на учителите които изискват униформи а те са 2-3

у-у-у-какво ?? УНИФОРМИ ?? Божеее, през живота си такова нещо не съм носила! Дано и не ми се налага, понеже ги мразя... в нашето у-ще искаха подписи от родителите, които са съгласни да се наложат и униформи, нооо нито едно от децата не занесе документа на родителите си иии ние щастлижи останахме без такова нещо

Голям фен Аватара на thecreator
    Не, нямаме униформи .Но ако вляза там където искам - ще има ; с .. нищо де ;д .. Хора вчера са ви изпитвали много по математика ..Стискам ви палци на всички , сигурно ще сте се справили добре - още формулите в главата са ви пресни Ние чак , като свършим раздела ще имаме .. а то 10 урока и ужас Но нищо ще се преговаря ;дд
    Днес 2 ч Литература - сигурно ще ни даде да учим няква част от "На прощаване "

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thecreator
    Не, нямаме униформи .Но ако вляза там където искам - ще има ; с .. нищо де ;д .. Хора вчера са ви изпитвали много по математика ..Стискам ви палци на всички , сигурно ще сте се справили добре - още формулите в главата са ви пресни Ние чак , като свършим раздела ще имаме .. а то 10 урока и ужас Но нищо ще се преговаря ;дд
    Днес 2 ч Литература - сигурно ще ни даде да учим няква част от "На прощаване "
    Вие още ли сте на "На прощаване"?! Ние вече взехме целият 1 раздел, правихме тест, и миналия път взехме 1 и 2 глава на "Немили - недраги". Сега ни дадоха за домашно трансформиращ преразказ на 1 глава от "Немили-недраги".
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Здравейте как мина деня ви днес?? изморихте ли се много ли домашна имате? Аз да се похваля имам 6 по Биология госпожата ме похвали че съм станала много умна а в пети клас ме помнила като срамежливо момиче

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Baby98
    А за лятото имахте ли някаква препоръчителна литература?
    Естествено.
    1. „На прощаване” – Христо Ботев
    2. „Немили-недраги” – Иван Вазов
    3. „Една българка” – Иван Вазов
    4. „Опълченците на Шипка” – Иван Вазов
    5. „Българският език” – Иван Вазов
    6. „До Чикаго и назад” – Алеко Константинов
    7. „Бай Ганьо” – Алеко Константинов
    8. „Неразделни” – Пенчо Славейков
    9. „Заточеници” – Пейо Яворов
    10. „По жътва” – Елин Пелин
    11. „По жицата” – Йордан Йовков
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Ами да още сме на него и за следващия път имаме да го учим цялото .. Ние го анализираме все пак всеки час и такам .. иначе почти го свършихме само , че следващия час ще изпитва и ако и хареса , нитонация ала бала пише 3 шестици но е бая за учене , ама ще се справя .. дано де И днес взехме и малко от трансформиращ прекразказ точки и правила и такам .. аме сега ще си се наслаждавам на петък вечерта

Ами да още сме на него и за следващия път имаме да го учим цялото .. Ние го анализираме все пак всеки час и такам .. иначе почти го свършихме само , че следващия час ще изпитва и ако и хареса , нитонация ала бала пише 3 шестици но е бая за учене , ама ще се справя .. дано де И днес взехме и малко от трансформиращ прекразказ точки и правила и такам .. аме сега ще си се наслаждавам на петък вечерта

3 щестициииииии

точно така! и не се шегува ;дд .. така че трябва да го науча перфектно ;дд ..

точно така! и не се шегува ;дд .. така че трябва да го науча перфектно ;дд ..

Не е често аз го знам перфектно и нашата госпожа ще ни пиша 1 шестицаааа

то би трябвало така де , но нашата просто е добричка явно, въпреки че е строга ;дд

Цитирай Първоначално написано от wenii

3 щестициииииии
    Вени, не само теб, но и мен не спират да ме изумяват момичетата тук... просто са уникално умни.. ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Ааа момичетааа.. днес правих тест по математика върху формулитеии моля вии стискайте палци да съм изкарала добра оценка, понеже свърших много бързо и ми се струваха твърде лесни ...

Стискаме!!!!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    OMGGG imam 6 po matematikaaa... Ne moga da povqrvam...

Аниииии браво браво браво браво!!! Гордеем се с теб

Аниииии браво браво браво браво!!! Гордеем се с теб
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си