- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Vie kak ste inache? Kak prekarvate po4ivnite dni?
Ании, днес минах през Пловдив .. и веднага се сетих за тебПървоначално написано от Tiin
![]()
Между другото в момента съм в Банско .. и след малко ще ходя на спа![]()
: ))
EE super. Az dnes shte hodq na kino.Първоначално написано от wenii
А аз идвата дни мързелувам![]()
По биология имам 4 ..По история сме на урока за Шумер, но така и не разбрах какво е Шумер - държава, човек, владетел, а уж слушам в час ?!
След малко ще седна да уча и се надявам да разбера... Като говорим за контролни - утре ще правим по Математика на всичките формули и се надявам да мине добре, сигурно ще си напиша листче с формулите и ще го пъхна в моя, та да съм си подсигурена, че и без това госпожата ни е доста отвеяна ..
По литература и ние сме все още на "На прощаване", обсъждахме го 3 часа.. Та така,утре ще пиша как е минало контролното
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Стига де хора... много замря форума.. не сме писали.. не може да бъдехмм.. темата сега е ... кажете за кое у-ще сте се запътили и си напишете града след у-щето, за да видим дали съвпадаме с някой! Хайде ще започна аз.. мисля да кандидатствам така:
1. 91 НЕГ
2. 164 ИЕГ
3. 9 ФЕГ
4. 2 Английска
5. ПГТ ''Алеко Константиов'' така познатото на всички - Тоха Банкя! : ))) - от София съм! сега сте вие!![]()
Малеле и аз от кога не съм писала в темата ужас...Ами сега не ми е до форумиСамо във фейсбука съм редовна и то от телефона...
Някой от вас има ли си гадже?
^ Не и не мисля да имам тази година, това го бях решила още в 5ти клас (какво ли ми е разбирала главата тогава), лятото го 'наруших' и разбрах, че освен да си изпатя и да ми е гадно, нищо друго няма да стане ..
Иначе аз не съм от София, от Дупница съм, но много искам да ме пуснат на София. Та сигурно за пореден път питам има ли някакви общежития за гимназисти ? И аз съм се запътила към 91 НЕГ, но ще трябва здраво учене, също и за 1ва испанска съм чувала добри работи, за 2ра английска разбрах, че са обновили материалната база ... Иначе ако не ме пуснат на София, в ЕГ в Благоевград, или в ПМГ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
хахаха гадже.... имах гадже до преди 2 седмици, с който нещата свършиха много зле... ии разбрах, че ще е най-добре 7 клас да уча, а 8 клас вече дааа купонясвам... а и да не се влюбвам тая година, чеее.. резултатите ще са лоши![]()
За момичето от Дупница : Повярвай ми ще ти е ужасно тежко да живееш сама в град като София,в който никога не си оставала по-трайно.Престъпността е голяма и има много други неща.Пък и едва ли ще се оправиш без вашите. 5 по история ... направо откачам 5,47![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз си мисля да уча в испанската или търговско - банковата гимназия ...![]()
I love you
you beautiful
our hearts become one
and we would love
is to end world ...![]()
![]()
От чисто любопитство - защо така си си подредила желанията? Защото приритет са ти немският и испанският, или просто `щото са на "върха" по бал?Първоначално написано от s0phie
![]()
Love is everything!
Охх от кога не съм писала .. Но все пак да разкажа : "На прощаване " го уча добре за сега .. научих го до двата големи куплета т.е до -" тъжно ще гледаш на туй хоро весело " И нещо ме притесняват двата последни виждат ми се трудни , но ще се справя щом тези съм ги научила ;дд .. Също вчера ме изпитваха на дъската по математика имахме нали упражнителен урок а нашата г-жа винаги изпитва на такъв урок и аз реших доста примерчета 2 пълни задачи ии имам 6![]()
и съм супер радост в момента
![]()
![]()
По англ.ез вчера правихме тест ии днес сигурно ще си разберем оценките и нещо ми е притеснено за него обърках там едни общиви въпроси и грр .. ама нищо днес ще разберем как съм се справила и така .. иначе за желанията - сигурно е , че за 1 же сложа 2 АЕГ , но другите още не съм ги планирала , че аз как си променям мнението до края на годината кой знае на какво ще съм
![]()
Аз съм ги подредила :Първоначално написано от SladkaZagadka
1. НЕГ
2. АЕГ
Защо ? Защото искам да уча немски или английски,защото ми харесват и защото ще са ми най потребни в живота![]()
Уфф, сега имам да правя проект по история,а нямам цветен принтер и помолих най-добрата ми фр да ми ги разпечата нещата дано нейния да работи ... Имам и съчинение разсъждение на ,,На прощаване'' с 4 подтези (поне не са много) и направо ...На всичкото отгоре имам да уча по история и биология,а съм от 3 до 5 на урок
![]()
Хах.. и аз имам да правя проект по история .. ( за "Гръцките богове " нали ?! )Първоначално написано от bebzgirl
Btw днес имам 6 по биология![]()
Здравейтее.. пожелавам ви успешна година и дано влезете където искате!Най-важното е да учите и да внимавате по математика![]()
Успехх![]()
theo <333
Благодаря ти![]()
![]()
На вас пускаха ли ви презентация + лекция на тема различия м/у момчета и момичета в час на класнияОт някаква оррганизация ли там к'вото беше идваха специано в музикалното да разкажат момичетата какви сме чувствителни, а момчетата к' ви са мързеливи
Честно да и кажа, умрях от смях, щото от тази презентация научих само, че съм момче....Което не го знаех .....
(Просто притежавам ВсИЧКИ качества, които момчетаата според тях притежавали, а момичетата - не...Емм, не споря...Явно съм сбъркан индивид) Та и вие кажете - идваха ли и при вас ?? (това е по - скоро за учениците от Пловдив)
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Що ти да не би да имаш :P ЛюбовчийкаПървоначално написано от Tiin
:P
Иначе аз харесвам един от 8 клас уееееее и той го знае, само че доста яко порти гадняррът му с гадняр
![]()
Не зн дали ме харесва...Цялото училище ще разбее, но не и аз....
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Темата баш си замря ;дд .. Аз не мога да пиша много тази седмица заради "На прощаване", химичните значи трябва да уча .. но от следващата мисля да се включвам повече ;дд .. В събота ще ходя за ботушкии![]()
Иначе не са ни пускали никаква презентация ;дд .. И нямам гадже, но има един , който харесвам и слава богу не е от нашето у-ще! Но за моя голяма радост , въобще не ми влияе на ученето ..![]()
Хора стискайте палци за петък , че ще казвам цялото "На прощаване"
Еми явно учим (горе-долу) всички.
Не.Имах да пиша за мумий и мумифициранеХах.. и аз имам да правя проект по история .. ( за "Гръцките богове " нали ?! )![]()
Имам да уча ЕБАТИИИ ужасните уроци по физика !![]()
Аз за петък имам да правя проект за гръцките богове, избрах АфродитаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
Тая презентация ни я пускаха в края на 6 клас... Доста си беше тъпаПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Малеле не мога да повярвам,че нямам почти никакво време да пиша тук ...