- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Omg ... Вие сте на гръцки богове? Хаха, ние сме още на култура и религия в древна Месопотамия. Имам да правя презентация по Химия и все отлагам, крайният срок е до края на месеца, но май тази вечер ще започна. Днес не учихме, защото е празник на града ни. Преди малко се прибрах от волейболен мач ;d
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
неее .. не сме на гръцки богове .. на урок след река нил смеПървоначално написано от FuckingFreak
просто г-жата ни даде тоя проект ..
![]()
: ))
Хих нълиПървоначално написано от Tiin
ама ни обещаха, че пак ще идват и друг път и ще ни пускат други
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Ние сме на религията на египтяните.По физика днес имах да преговарям ВСИЧКИТЕ уроци за ел.ток,защото тая ще ме изпитва ... Уф,да идва понеделник и да отивам на екскурзия![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Първоначално написано от bebzgirl
Олее, супер .. охх, и аз искам на екскурзияя![]()
![]()
Ако ви кажа къде сме по история сигурно ще паднете ;д - Страната на Нил ;дддд най-назад от всички ;дд .. Аааа в понеделник няма да учим![]()
![]()
![]()
![]()
Мм ние сме на следващия урок по историяПървоначално написано от thecreator
![]()
И да понеделник почивка![]()
Познайте кой има 6 по физика и 6 по английски ... АЗ !!Правихме тест и по химия и дано да имам 6
![]()
Първоначално написано от bebzgirl
Ооо супер, браво ! Аз забравих да се похваля .. :д имам две шстици по биология, една шестица от "На прощаване" и 5 по математика![]()
![]()
![]()
И аз имам две шестици по биологияПървоначално написано от wenii
Исккам само да изкарам някоя 6ца по математика,че засега имам 5,5
![]()
Ние утре имаме контролно по математика .. ии довечера съм на урокПървоначално написано от bebzgirl
![]()
OMG колко сте напред в материала...
Ние по История сме на 2рия урок още
По Физика също...
По Математика още 2 упражнителни урока и минаваме раздела ...
По Български сме на Сложно Съставно с подчинено определително...
^ И ние така ,само , че по Физика сме на 4 или 5 урок ...
Ох тази по Физика ме изпита писмено и познайте ..... знаех всичко само не и тази част от урока на която беше въпроса![]()
Ще видим утре ква съм я направила...
И нас днес ни изпитваха по Физика писменно,ноо аз мисля,че всичко си написахПървоначално написано от slynchicety98
![]()
Ние пък утре вместо химия ще имаме физика и там някъв закон на Ом ще уча утре ;ддд .. По химия в сряда ни изпитваха на химичните знаци и ние по един лист г-та казва имената и то виси ни над главата и ние пише м;ддд .. Нямах грешкаДнеска ме изпитаха по Биология - имаме 6
, а пък по БГ нещо имахме нещо тако тест със синтактичен аназлиз - имах грешчици , но после г-та като изпитваше за последно на целия раздел днеска - имам 5 - въпреки че отговорих на всички въпроси вярно , ама то синтаксиса ;с нищо де пак е по-добре
![]()
Утре ще казвам цялото "На прощаване " стискайте палци
slynchicety98 - стискам палци да си се справила все пак добре![]()
Ние в Българския сме на учебник на Кирил Димчев и не сме свършили първия раздел още. По химия още не сме взимали знаците, на 1вия урок сме, но имаме веднъж седмично и правихме дълъг преговорПо История взехме 2 урока, защото ще имаме чак другата сряда отново и сме на религия на Месопотамия. По физика сме на Последователно свързване на консуматори ...
![]()
Напоследък станах доста близка с едно момче, но не го харесвам, имам го за приятел и мога да му споделя почти всичко. Точно от това имам нужда, защото все още не съм намерила перфектното момиче с което да се виждам често, предишното перфектно момиче замина за Англия и ще се върне чак другото лято. Потресена съм, разбрах го преди няколко дни.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Цяял следобяд зубрих знаци.Сложно-съставните изр. не сме ги взели още.Закона на ом иначе е лесен,ама докато ги запомниш всички си е бая игричка![]()
Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави![]()
Момичета по Физика имам 5и по Математика на Зип теста имам 4
![]()
Еми писмено на една задача от новите и да разкажа урока за ел. ток и ел. заряд .. А аз тогава отсъствах и не можах да го разбера и писах за всички др. уроци ...![]()
Ама ти си супер злетоПървоначално написано от thecreator
;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са)
ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Искам само а ти кажа, че правилно си постъпила, тъй като момчетаата са по-доби слушатеми и събеседници от момичетата, защото когато им поериш нещо, те не са като момичетата-лицемерни и не портят....(ОК имаше един случай на момче - клюкаррка с мен от 8 клас ама ся - има си и изключения)Първоначално написано от FuckingFreak
Иначе тва момче клюкарка, дето го споменах горе скобите пък си има др добри черти като напимер, че е интелигентен, хубав
и други
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
IlovEmyPuffYToY : Айде да не се обиждаме , а? Знам какво е едно момче да те харесва и какво не!! Така че нито ми видга самочуствието , а просто знам .. за кво да го прави иначе? постоянно да иска вниманието ми ? в час само иска да си говоирм и вика - маалко внимание и само ме дразни , с мен е постянно на спирката дори не искаше днес да слиза на неговата си - за да продължи с мен .. Така че.. и спокойно не си вдигам самочуствието като момче ме харесва тцттц...
Няма значение .... пфуу значи
Мацка,не знам кой си вдига самочуствието,ама знам кой трябва да си оправи правописаПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
И с това изречение :
и изобщо целия ти коментар избиваш яко комплекси !Кво и мен ме харесват едни (доста са)ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...
Не ти е работа да се бъркаш в хорските животи.Момичето явно си има причина да се държи така,а и мислиш ли,че е толкова тъпа,че да не знае как да му говори ?
![]()