.
Отговор в тема
Страница 65 от 134 ПървиПърви ... 155561626364656667686975115 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 601 до 1 625 от общо 3345
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Omg ... Вие сте на гръцки богове? Хаха, ние сме още на култура и религия в древна Месопотамия. Имам да правя презентация по Химия и все отлагам, крайният срок е до края на месеца, но май тази вечер ще започна. Днес не учихме, защото е празник на града ни. Преди малко се прибрах от волейболен мач ;d
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Omg ... Вие сте на гръцки богове? Хаха, ние сме още на култура и религия в древна Месопотамия. Имам да правя презентация по Химия и все отлагам, крайният срок е до края на месеца, но май тази вечер ще започна. Днес не учихме, защото е празник на града ни. Преди малко се прибрах от волейболен мач ;d
    неее .. не сме на гръцки богове .. на урок след река нил сме просто г-жата ни даде тоя проект ..
    : ))

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    На вас пускаха ли ви презентация + лекция на тема различия м/у момчета и момичета в час на класния От някаква оррганизация ли там к'вото беше идваха специано в музикалното да разкажат момичетата какви сме чувствителни, а момчетата к' ви са мързеливи Честно да и кажа, умрях от смях, щото от тази презентация научих само, че съм момче....Което не го знаех ..... (Просто притежавам ВсИЧКИ качества, които момчетаата според тях притежавали, а момичетата - не...Емм, не споря...Явно съм сбъркан индивид) Та и вие кажете - идваха ли и при вас ?? (това е по - скоро за учениците от Пловдив)
    Тая презентация ни я пускаха в края на 6 клас... Доста си беше тъпа
    Хих нъли ама ни обещаха, че пак ще идват и друг път и ще ни пускат други
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Ние сме на религията на египтяните.По физика днес имах да преговарям ВСИЧКИТЕ уроци за ел.ток,защото тая ще ме изпитва ... Уф,да идва понеделник и да отивам на екскурзия
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Ние сме на религията на египтяните.По физика днес имах да преговарям ВСИЧКИТЕ уроци за ел.ток,защото тая ще ме изпитва ... Уф,да идва понеделник и да отивам на екскурзия

Олее, супер .. охх, и аз искам на екскурзияя

Голям фен Аватара на thecreator
    Ако ви кажа къде сме по история сигурно ще паднете ;д - Страната на Нил ;дддд най-назад от всички ;дд .. Аааа в понеделник няма да учим

Цитирай Първоначално написано от thecreator
    Ако ви кажа къде сме по история сигурно ще паднете ;д - Страната на Нил ;дддд най-назад от всички ;дд .. Аааа в понеделник няма да учим
    Мм ние сме на следващия урок по история

И да понеделник почивка

Познайте кой има 6 по физика и 6 по английски ... АЗ !! Правихме тест и по химия и дано да имам 6

Познайте кой има 6 по физика и 6 по английски ... АЗ !! Правихме тест и по химия и дано да имам 6

Ооо супер, браво ! Аз забравих да се похваля .. :д имам две шстици по биология, една шестица от "На прощаване" и 5 по математика

Цитирай Първоначално написано от wenii

Ооо супер, браво ! Аз забравих да се похваля .. :д имам две шстици по биология, една шестица от "На прощаване" и 5 по математика
    И аз имам две шестици по биология Исккам само да изкарам някоя 6ца по математика,че засега имам 5,5

Цитирай Първоначално написано от wenii

И аз имам две шестици по биология Исккам само да изкарам някоя 6ца по математика,че засега имам 5,5
    Ние утре имаме контролно по математика .. ии довечера съм на урок

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    OMG колко сте напред в материала...
    Ние по История сме на 2рия урок още
    По Физика също...
    По Математика още 2 упражнителни урока и минаваме раздела ...
    По Български сме на Сложно Съставно с подчинено определително...

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    ^ И ние така ,само , че по Физика сме на 4 или 5 урок ...
    Ох тази по Физика ме изпита писмено и познайте ..... знаех всичко само не и тази част от урока на която беше въпроса Ще видим утре ква съм я направила...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    ^ И ние така ,само , че по Физика сме на 4 или 5 урок ...
    Ох тази по Физика ме изпита писмено и познайте ..... знаех всичко само не и тази част от урока на която беше въпроса Ще видим утре ква съм я направила...
    И нас днес ни изпитваха по Физика писменно,ноо аз мисля,че всичко си написах

Ние пък утре вместо химия ще имаме физика и там някъв закон на Ом ще уча утре ;ддд .. По химия в сряда ни изпитваха на химичните знаци и ние по един лист г-та казва имената и то виси ни над главата и ние пише м;ддд .. Нямах грешка Днеска ме изпитаха по Биология - имаме 6 , а пък по БГ нещо имахме нещо тако тест със синтактичен аназлиз - имах грешчици , но после г-та като изпитваше за последно на целия раздел днеска - имам 5 - въпреки че отговорих на всички въпроси вярно , ама то синтаксиса ;с нищо де пак е по-добре
    Утре ще казвам цялото "На прощаване " стискайте палци
    slynchicety98 - стискам палци да си се справила все пак добре

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ние в Българския сме на учебник на Кирил Димчев и не сме свършили първия раздел още. По химия още не сме взимали знаците, на 1вия урок сме, но имаме веднъж седмично и правихме дълъг преговор По История взехме 2 урока, защото ще имаме чак другата сряда отново и сме на религия на Месопотамия. По физика сме на Последователно свързване на консуматори ...
    Напоследък станах доста близка с едно момче, но не го харесвам, имам го за приятел и мога да му споделя почти всичко. Точно от това имам нужда, защото все още не съм намерила перфектното момиче с което да се виждам често, предишното перфектно момиче замина за Англия и ще се върне чак другото лято. Потресена съм, разбрах го преди няколко дни.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цяял следобяд зубрих знаци.Сложно-съставните изр. не сме ги взели още.Закона на ом иначе е лесен,ама докато ги запомниш всички си е бая игричка

Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави

Град
    Ямбол ;}
    Момичета по Физика имам 5 и по Математика на Зип теста имам 4

Град
    Ямбол ;}
    Мерсии мерсии

Град
    Ямбол ;}
    Еми писмено на една задача от новите и да разкажа урока за ел. ток и ел. заряд .. А аз тогава отсъствах и не можах да го разбера и писах за всички др. уроци ...

Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави
    Ама ти си супер злето ;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ние в Българския сме на учебник на Кирил Димчев и не сме свършили първия раздел още. По химия още не сме взимали знаците, на 1вия урок сме, но имаме веднъж седмично и правихме дълъг преговор По История взехме 2 урока, защото ще имаме чак другата сряда отново и сме на религия на Месопотамия. По физика сме на Последователно свързване на консуматори ...
    Напоследък станах доста близка с едно момче, но не го харесвам, имам го за приятел и мога да му споделя почти всичко. Точно от това имам нужда, защото все още не съм намерила перфектното момиче с което да се виждам често, предишното перфектно момиче замина за Англия и ще се върне чак другото лято. Потресена съм, разбрах го преди няколко дни.
    Искам само а ти кажа, че правилно си постъпила, тъй като момчетаата са по-доби слушатеми и събеседници от момичетата, защото когато им поериш нещо, те не са като момичетата-лицемерни и не портят....(ОК имаше един случай на момче - клюкаррка с мен от 8 клас ама ся - има си и изключения) Иначе тва момче клюкарка, дето го споменах горе скобите пък си има др добри черти като напимер, че е интелигентен, хубав и други
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

IlovEmyPuffYToY : Айде да не се обиждаме , а? Знам какво е едно момче да те харесва и какво не!! Така че нито ми видга самочуствието , а просто знам .. за кво да го прави иначе? постоянно да иска вниманието ми ? в час само иска да си говоирм и вика - маалко внимание и само ме дразни , с мен е постянно на спирката дори не искаше днес да слиза на неговата си - за да продължи с мен .. Така че.. и спокойно не си вдигам самочуствието като момче ме харесва тцттц...
    Няма значение .... пфуу значи

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Ама ти си супер злето ;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
    Мацка,не знам кой си вдига самочуствието,ама знам кой трябва да си оправи правописа И с това изречение :
    Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...
    и изобщо целия ти коментар избиваш яко комплекси ! Не ти е работа да се бъркаш в хорските животи.Момичето явно си има причина да се държи така,а и мислиш ли,че е толкова тъпа,че да не знае как да му говори ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си