.
Отговор в тема
Страница 66 от 133 ПървиПърви ... 165662636465666768697076116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 3345

Hybrid View

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    ^ И ние така ,само , че по Физика сме на 4 или 5 урок ...
    Ох тази по Физика ме изпита писмено и познайте ..... знаех всичко само не и тази част от урока на която беше въпроса Ще видим утре ква съм я направила...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от slynchicety98
    ^ И ние така ,само , че по Физика сме на 4 или 5 урок ...
    Ох тази по Физика ме изпита писмено и познайте ..... знаех всичко само не и тази част от урока на която беше въпроса Ще видим утре ква съм я направила...
    И нас днес ни изпитваха по Физика писменно,ноо аз мисля,че всичко си написах

Голям фен Аватара на thecreator
    Ние пък утре вместо химия ще имаме физика и там някъв закон на Ом ще уча утре ;ддд .. По химия в сряда ни изпитваха на химичните знаци и ние по един лист г-та казва имената и то виси ни над главата и ние пише м;ддд .. Нямах грешка Днеска ме изпитаха по Биология - имаме 6 , а пък по БГ нещо имахме нещо тако тест със синтактичен аназлиз - имах грешчици , но после г-та като изпитваше за последно на целия раздел днеска - имам 5 - въпреки че отговорих на всички въпроси вярно , ама то синтаксиса ;с нищо де пак е по-добре
    Утре ще казвам цялото "На прощаване " стискайте палци
    slynchicety98 - стискам палци да си се справила все пак добре

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ние в Българския сме на учебник на Кирил Димчев и не сме свършили първия раздел още. По химия още не сме взимали знаците, на 1вия урок сме, но имаме веднъж седмично и правихме дълъг преговор По История взехме 2 урока, защото ще имаме чак другата сряда отново и сме на религия на Месопотамия. По физика сме на Последователно свързване на консуматори ...
    Напоследък станах доста близка с едно момче, но не го харесвам, имам го за приятел и мога да му споделя почти всичко. Точно от това имам нужда, защото все още не съм намерила перфектното момиче с което да се виждам често, предишното перфектно момиче замина за Англия и ще се върне чак другото лято. Потресена съм, разбрах го преди няколко дни.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цяял следобяд зубрих знаци.Сложно-съставните изр. не сме ги взели още.Закона на ом иначе е лесен,ама докато ги запомниш всички си е бая игричка
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави

Град
    Ямбол ;}
    Момичета по Физика имам 5 и по Математика на Зип теста имам 4

Град
    Ямбол ;}
    Мерсии мерсии

Град
    Ямбол ;}
    Еми писмено на една задача от новите и да разкажа урока за ел. ток и ел. заряд .. А аз тогава отсъствах и не можах да го разбера и писах за всички др. уроци ...

Цитирай Първоначално написано от thecreator
    Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави
    Ама ти си супер злето ;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Ние в Българския сме на учебник на Кирил Димчев и не сме свършили първия раздел още. По химия още не сме взимали знаците, на 1вия урок сме, но имаме веднъж седмично и правихме дълъг преговор По История взехме 2 урока, защото ще имаме чак другата сряда отново и сме на религия на Месопотамия. По физика сме на Последователно свързване на консуматори ...
    Напоследък станах доста близка с едно момче, но не го харесвам, имам го за приятел и мога да му споделя почти всичко. Точно от това имам нужда, защото все още не съм намерила перфектното момиче с което да се виждам често, предишното перфектно момиче замина за Англия и ще се върне чак другото лято. Потресена съм, разбрах го преди няколко дни.
    Искам само а ти кажа, че правилно си постъпила, тъй като момчетаата са по-доби слушатеми и събеседници от момичетата, защото когато им поериш нещо, те не са като момичетата-лицемерни и не портят....(ОК имаше един случай на момче - клюкаррка с мен от 8 клас ама ся - има си и изключения) Иначе тва момче клюкарка, дето го споменах горе скобите пък си има др добри черти като напимер, че е интелигентен, хубав и други
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

IlovEmyPuffYToY : Айде да не се обиждаме , а? Знам какво е едно момче да те харесва и какво не!! Така че нито ми видга самочуствието , а просто знам .. за кво да го прави иначе? постоянно да иска вниманието ми ? в час само иска да си говоирм и вика - маалко внимание и само ме дразни , с мен е постянно на спирката дори не искаше днес да слиза на неговата си - за да продължи с мен .. Така че.. и спокойно не си вдигам самочуствието като момче ме харесва тцттц...
    Няма значение .... пфуу значи

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Ама ти си супер злето ;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
    Мацка,не знам кой си вдига самочуствието,ама знам кой трябва да си оправи правописа И с това изречение :
    Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...
    и изобщо целия ти коментар избиваш яко комплекси ! Не ти е работа да се бъркаш в хорските животи.Момичето явно си има причина да се държи така,а и мислиш ли,че е толкова тъпа,че да не знае как да му говори ?

Не искам да се намесвам, но и аз съм имала не един или двама подобни натрапници и буквално още с първите им думи им затворих устата. Въобще не ме интересува, защото и аз съм преживяла да си играят с мен и да ме третират като кукла на конци и смятам, че и за натам ще преживявам подобни работи. А обикновено такива момчета, които се натрапват най-често са онзи тип, който си мисли, че може да има всички, предлагат се на далеч не една или две, мислят също така че всички момичета сме леки и че ако някоя не му върже я нарича 'курва' .. Е,как да се държиш с подобни същества ?
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Голям фен Аватара на wenii
    Аз искам да меня темата .. Как мислите да прекарате уикенда
    : ))

С приятели и момчето,което харесвам.Е,като изключим понеделник - тогава съм на екскурзия

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Е,как да се държиш с подобни същества ?
    ++++++++++++++++ !!! Супер доброто мнение!!!

Аз мисля днеск да излизам с мама за ботушки по центъра , в неделя може би ще напиша повечето от домашните ии.... в понеделник още не знам

След малко излизам на пазар с една приятелка. Като се прибера ще посветя цялата си вечер на момичето от Англия, което споменах в предишен пост. Утре най-вероятно пак ще излизам и може да се захвана да си помогна за домашните.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Мацка,не знам кой си вдига самочуствието,ама знам кой трябва да си оправи правописа И с това изречение :
    Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...
    и изобщо целия ти коментар избиваш яко комплекси ! Не ти е работа да се бъркаш в хорските животи.Момичето явно си има причина да се държи така,а и мислиш ли,че е толкова тъпа,че да не знае как да му говори ?
    УТФ???!!! Да си опрая правописа??? Я пак???? Ами не знам кой се бърка (ти доста се бъркаш, тъй като разгоорът беше между нас ) но тя щом си е постнала комента ъв форум, всеки може да изказва мнение по него така че твоето изказане в опит да я защитиш беше ненужно
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

FuckingFreak: 0k сори не знаех, че така е правил и ти се извинявам за нападателния коментар, просто около мен е имало такиваа момичета, които ги харесва някой и например не е взаимно и момичетата..Започват да ги използат....Много съм им набрала и мислех, че и ти си такава...Сори...А пък за самочевствието - естестено, че е така - всеки си дига самочустието, когато е харесван и тоа не е обида
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Приключихме нали? Айде мир ;дд

Хора днес си купих супер яки ботушки снимка ще пусна по-късно и мисля след малко да почна с домашното по англ.ез , че имаме 3 пълни страници с упражнения в уч.тетрадка :X

Голям фен Аватара на babyy123
    аз искам да ви питам как си научавате уроците по математика,защото аз решашам задачи, слушам в час и по всички предмети се справям ,но не и по математика (само четворки) и се притеснявам много ....

^ ходиш ли на уроци по математика?

Голям фен Аватара на babyy123
    да 1 в седмицата и бях добре по математика ,докато не смениха госпожата .. класа не я слуша,говорят и на "ти" и тя започна да пише ниски оценки дори и на малкото ,които се държат добре... на раздела с формулите общият успех на класа беше 3,72

^ дори и да звучи глупаво, много неща зависят от учителят. Преди имахме една по-стара учителка, разбираше си от работата, но за жалост почина. Сега имаме една много млада, мисля че обяснява сравнително добре. Имали сме и учителка,която замества, която влиза в часа само, казва 2-3 думи и дава на децата задачи за самостоятелна работа, е не мисля че нещата се получават така...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си