.
Отговор в тема
Страница 66 от 134 ПървиПърви ... 165662636465666768697076116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 3345
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не искам да се намесвам, но и аз съм имала не един или двама подобни натрапници и буквално още с първите им думи им затворих устата. Въобще не ме интересува, защото и аз съм преживяла да си играят с мен и да ме третират като кукла на конци и смятам, че и за натам ще преживявам подобни работи. А обикновено такива момчета, които се натрапват най-често са онзи тип, който си мисли, че може да има всички, предлагат се на далеч не една или две, мислят също така че всички момичета сме леки и че ако някоя не му върже я нарича 'курва' .. Е,как да се държиш с подобни същества ?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на wenii
    Аз искам да меня темата .. Как мислите да прекарате уикенда
    : ))

С приятели и момчето,което харесвам.Е,като изключим понеделник - тогава съм на екскурзия
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на thecreator
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Е,как да се държиш с подобни същества ?
    ++++++++++++++++ !!! Супер доброто мнение!!!

Аз мисля днеск да излизам с мама за ботушки по центъра , в неделя може би ще напиша повечето от домашните ии.... в понеделник още не знам

След малко излизам на пазар с една приятелка. Като се прибера ще посветя цялата си вечер на момичето от Англия, което споменах в предишен пост. Утре най-вероятно пак ще излизам и може да се захвана да си помогна за домашните.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от thecreator
    Леле много сте даалеч по химия :О ама разбирам ви преговора де ;дд , а и щом имате 1 час седмично , ние имаме 2 ;с ;дд .. По история сте бая слеед нас , доста дори ;дд .. Иначе супер много съжелявам за приятелката ти - отвратително е! БФФ-то ми я нямаше 1 ,2 месеца на у-ще и полудях накрая ;д .. Но шанс сега да се запознаеш с нови хора .. При нас пък новото момче ме харесва - закаче ме , взима ми нещата по някога , иска да си говорим , почти винаги си тръгваме заедно , ама проблема е , че аз не го харесвам и тъпо .. ама и той е някъв ;хх супер глупав , леко грозен саа , да се чуди човек какво да прави
    Ама ти си супер злето ;xx Откъде знаш, че те харесва?????? Пък и той наистина е глупак да ти вдига самочувствието така и ти да го третираш по този начин бахти...Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...Така че го давай по-меко с момчето.....
    Мацка,не знам кой си вдига самочуствието,ама знам кой трябва да си оправи правописа И с това изречение :
    Кво и мен ме харесват едни (доста са) ама този, по който си падам не изпита същото и на мен мислиш ли какво ми е...
    и изобщо целия ти коментар избиваш яко комплекси ! Не ти е работа да се бъркаш в хорските животи.Момичето явно си има причина да се държи така,а и мислиш ли,че е толкова тъпа,че да не знае как да му говори ?
    УТФ???!!! Да си опрая правописа??? Я пак???? Ами не знам кой се бърка (ти доста се бъркаш, тъй като разгоорът беше между нас ) но тя щом си е постнала комента ъв форум, всеки може да изказва мнение по него така че твоето изказане в опит да я защитиш беше ненужно
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

FuckingFreak: 0k сори не знаех, че така е правил и ти се извинявам за нападателния коментар, просто около мен е имало такиваа момичета, които ги харесва някой и например не е взаимно и момичетата..Започват да ги използат....Много съм им набрала и мислех, че и ти си такава...Сори...А пък за самочевствието - естестено, че е така - всеки си дига самочустието, когато е харесван и тоа не е обида
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Приключихме нали? Айде мир ;дд

Хора днес си купих супер яки ботушки снимка ще пусна по-късно и мисля след малко да почна с домашното по англ.ез , че имаме 3 пълни страници с упражнения в уч.тетрадка :X

Голям фен Аватара на babyy123
    аз искам да ви питам как си научавате уроците по математика,защото аз решашам задачи, слушам в час и по всички предмети се справям ,но не и по математика (само четворки) и се притеснявам много ....

^ ходиш ли на уроци по математика?

да 1 в седмицата и бях добре по математика ,докато не смениха госпожата .. класа не я слуша,говорят и на "ти" и тя започна да пише ниски оценки дори и на малкото ,които се държат добре... на раздела с формулите общият успех на класа беше 3,72

^ дори и да звучи глупаво, много неща зависят от учителят. Преди имахме една по-стара учителка, разбираше си от работата, но за жалост почина. Сега имаме една много млада, мисля че обяснява сравнително добре. Имали сме и учителка,която замества, която влиза в часа само, казва 2-3 думи и дава на децата задачи за самостоятелна работа, е не мисля че нещата се получават така...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Здравейте хора!
    Зачетох се в темата и се зарибих.Значи казвам се Илияна и аз съм 7 клас отт Белово съм (ако нищо не ви говори на 100 км. от София и на 50 от Пловдив ;дд ). За сега не ходя на уроци освен в частното ми даскало по английски ама то тва е всяка година,както и да е .По математика се изумявам от себе си.Г-жата не е много стабилна седнах си на гъза и взех да уча на входното изкарах 6 и на формулите имам 6 и двата теста са ми без грешка ;д чудоо ! По БЕЛ съм малко по -зле и от понеделник тръгвам на уроци.Само 5ци лелееее.По История сте мнооооого напред ние сме на 3 урок ;дд и по Химия сме назад там ни е класната и е просто без коментар!И аз имам да уча ,,На прощаване" дано се справя.Въпроса за гаджетата,аз имам и то по никакъв начин не ми пречи.Напротив, оо и ходя на танци.Много са ми уморителни тренировките,след тях се налага да решавам задачи до посред нощ.Откачам! Някой беше попитал как да си учи уроците по Математика,значи ако искаш съвет аз правя така-първо слушам много внимателно в часа след което вкъщи решавам всички задачи от учебника после домашната.Ако имам повечко време решавам и от сборника,а ако не го оставям за събота или неделя.За сега работи.Единственото нещо,което ме притеснява в сегашния ми училищен живот е това,че на полвината клас нещо ни е станало и в часовете по Музика Изобразително Руский ез. (вторият ни език) и Технологий не влизаме грам ;д .Направо нямам думи к`ва е таз мания,дано не ми попречи.Вия имате ли такива изцепки ??
    Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!

така си е... петъка имахме час с нея и тя обесняваше една задача и аз не я разбрах много добре и я помолих да повтори ,тя ми се развика да съм слушала ,ако обеснявала 2 пъти трябвало да получава двойна заплата ...много се ядосвам,защото заради нея няма да мога да вляза там където наистина искам да уча , а аз искам да успея

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да, учителя е от голямо значение и според мен. Сега в гимназията сме с нова на която нищичко не разбирам и не знам как ще се оправям до 12ти клас.
    И пак казвам успех на всички бъдещи зайци

Не ми пука, че ще стм заек... важно е да се махна от старото ми у-ще с добър успех.. а то, че ще съм заек се знае, ноооо здраве да е! Другата година няма да съм : Благодаря, все пак!

Голям фен Аватара на wenii
    Благодаря, zlatit0o

При вас как е времето .. тук в Русе е много студено и мъгливо ..
    : ))

Определено учителката е от огромно значение!! Имам приятелка . от друго у-ще ест и 5 и 6 клас изкарвала само 3-4 , въобще ниски оценки .. после с моята г-жа седнали да учат лятото материала за 5-6 клас и сега продължава също на уроци и ето на входното има 5 , за някаква абсолютна малка грешка , но г-та и явно така си я възпирема и не и писала 6 нарочно.. След което момичето поискала друг тест и г-та и казала , че няма да и даде и да си сяда - защото тя просто си знае задачите , но ето г-та просто :X
    И при нас е гадно времето - студено грр..
    Илияна - Добре дошла!!! Супер яко за уроците по танци!! И аз преди ходех , но г-та ни напусна и .. Бтв на спортни/модерни ли ходиш?

Днес успях да си напиша цялото домашно за вторник , така че ако ми стане много скучно ще започна и за другите дни да пиша ;дд

В София е доста мрачно..

На модерни ходя ....... а времето при мене не е толкова зле около 10 градуса за разходки точно (сън)
    Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!

Илияна, добре дошла
    Хора, според вас нормално ли е в различните издателства на учебниците да дават различна информация? Не точно различна, но вижте каква е ситуацията. Имам 4 на входното по Биология и бащата поиска да взема учебник от 6ти клас и да преговоря нещата. Понеже тази година от училището ни смениха издателствата на всички учебници, отварям още на първия урок и гледам - две допълнителни думи ?! Става въпрос за кормусни и талусни растения. Според мен не е нормално, тъй като ние сега работим по този вариант (на булвест 2000), но кой знае в учебникът на просвета какво пише, вече започвам да имам съмнения, че точно такива дребни неща могат да ни изиграят лоша шега на външното оценяване... И още едно нещо - госпожите ви по география не знам дали са споменали, но на външното оценяване до една грешка се пише 6, ако имаш повече от една отиваш на 5. Доста строго.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Илияна, добре дошла
    Хора, според вас нормално ли е в различните издателства на учебниците да дават различна информация? Не точно различна, но вижте каква е ситуацията. Имам 4 на входното по Биология и бащата поиска да взема учебник от 6ти клас и да преговоря нещата. Понеже тази година от училището ни смениха издателствата на всички учебници, отварям още на първия урок и гледам - две допълнителни думи ?! Става въпрос за кормусни и талусни растения. Според мен не е нормално, тъй като ние сега работим по този вариант (на булвест 2000), но кой знае в учебникът на просвета какво пише, вече започвам да имам съмнения, че точно такива дребни неща могат да ни изиграят лоша шега на външното оценяване... И още едно нещо - госпожите ви по география не знам дали са споменали, но на външното оценяване до една грешка се пише 6, ако имаш повече от една отиваш на 5. Доста строго.
    Ние пък миналата бяхме на булвест 2 000, сега сме на анубис. Според мен е нормално да не пише почти същото.Много е гадно когато сменят издателствата. :/

Хора има един дето не мога да го трая - постоянно бърбори в час, обръща се (стои на чна пред мен), обижда ме (ок де, аз него повече...), и после като дойдат тестове прписва от МЕН (гати нахалника-ще ми пречи повреме на теста да му подавам теста да преписва...), а сега е взел да ми коментира албума във ФБ и всичко друго, да ме обижда и т.н. (да не говорим, че всички виждат какво е писал и даже взе да настройва класа срещу мен)... Ако кажа на г-жата да ги премести, тя ще им каже, че аз съм помолила и....Абе имаме си стара вражда Вие имате ли подобни случаи с досадни съученици?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Като преписва му кажи да си гледа в неговия лист, защото ще кажеш на учителката. Това май е най-добрия вариант.. не знам.

Относно ученето, момичета.. и момчета, всичко става с много писане и повтаряне. Затова пишете домашните и ги пререшавайте. (ако искате, де)

Сега и един поздрав от нас..

http://i56.tinypic.com/nmakb5.jpg
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

^ Съгласна .. Казваш на г-та или ти се местиш .. Имах подобен мин.година - супер дразнещ беше , но го изтърпяхме с фр-то ми и сега вече дори е по-нормален ;дд

Аааа Териии <333 Сладурче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си