- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Wow какво сладко териерчеПървоначално написано от RainbowGirl
Много ги обичкам
Много ми се иска и на мен да ми купят, но изискват много грижи, а нямам никакво време обикновено
То аз са себе си не мога да се погрижа, камо ли за още едно същество
Колко е голямо? (или голяма) ^^
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Благодаря ви хора, но не смятам да се местяЗащото предпочитам той да се премести заради мен, вместо аз заради него
Както и да е...Изпитвали ли са ви вече? Аз още чакам и си уча всеи ден, че по нито един предмет все още не са ме изпитвали....То откакто минаха входните нива само тестове по Английски сме правили...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Малеле колко много сте писали. Мене ме удря на любов нещо ии нямам време
![]()
Стискайте палци утре имам мнооого важен тест по Математикаа ....
стискамПървоначално написано от Tiin
Оффф мразя го т'ва време в Пловдив
При вас мрачно ли е?
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Ани, късмет на контролното!![]()
П.П. Тери е на почти 5 месеца (на 31.10. ги прави) .. иначе е 2 кила и 200 грама.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Мерси,че попита.Чудесно ! Който ме има в фейсбук ся качвам някакви клипчета и снимки направо много добре си изкарахмеПървоначално написано от wenii
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Първоначално написано от bebzgirl
Радвам се, ще ги погледна![]()
: ))
Офф екскурзията ни се разпадна заради някакви си 2 пикли ;x
Моята екскурзия също ще се разпадне, защото децата са само 15... и то защото учителките са селянки и карат децата да не ходят, тоестт учителките мразят учителката, която провежда екскурзията..., а тя е най-добрата, нооо... шанс.. последната година и няма да отидем да запомним с нещо 7 клас...
бтв.. кои от вас пушат??
Софи - ужаснооо е тва .. 7 клас сте тцтц :Х
Днеска имам 6 по и.т ;дд някаква таблица ;д взехме нов урок по математика - разбрах го йей ;ддддд .. 2-та часа по англ.ез минаха бързо , то с тая уч.тетрадка и по химия урока е гаден грр :х ..
п.с - аз не пуша!! но един от класан ни пуши + 2 -3 от другият .. супер тъпо е просто .. не ги разбирам ама :X:X
Абе мани ги тия малки боклуци дето пушат :X ....
Аз не пуша.. ии не съм боклук.. просто попитах, защото голяма част от моя клас пушат и си мислех, че само аз не пуша...
Браво повече хора да има като насПървоначално написано от s0phie
![]()
Половиньть ми клас пуши ... Иначе имам 2 шестици по БЕЛ и утре тест по математика![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз не пуша .. повечето хора от класа ми пушат, но това по никакъв начин няма да ми повлияе![]()
Ъ да, пушат. Гледала съм ги колко "пушат" и колко не могат без цигари, все едно са се родили с цигара в уста. Те дори не гълтат, а го правят колкото за гъзария. Майка ми е пучашка и почти всеки ден пуши пред мен и доста често съм я наблюдавала как го правиНо така де, от всичко трябва да се опита в този живот - ако толкова искаш : пробваш, като не ти харесва спираш и толкова.
По география на теста имам 5, няма нито една 6тица ?! Вчера правихме някакъв тест със задачи по Физика, 4 задачи ги бутах цял час и най-накрая нещо писах там, чертах ел. вериги, пък какво съм направила ще видя в петъка най-вероятно.
Екскурзия чак през април ще имаме, но не сме избрали още къде. Банско най-вероятно, но може и да се ходи до Видин. Повечето клас иска на Банско, защото сме повече за самото преживяване, а не за това какви забележителности може да посетим ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от FuckingFreak
Много е хубаво в Банско, голяма красота! няма да съжалявате ако го посетите : **
НеПървоначално написано от wenii
.Като какво смяташ да си облечена?