- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Моята екскурзия също ще се разпадне, защото децата са само 15... и то защото учителките са селянки и карат децата да не ходят, тоестт учителките мразят учителката, която провежда екскурзията..., а тя е най-добрата, нооо... шанс.. последната година и няма да отидем да запомним с нещо 7 клас...
бтв.. кои от вас пушат??
Софи - ужаснооо е тва .. 7 клас сте тцтц :Х
Днеска имам 6 по и.т ;дд някаква таблица ;д взехме нов урок по математика - разбрах го йей ;ддддд .. 2-та часа по англ.ез минаха бързо , то с тая уч.тетрадка и по химия урока е гаден грр :х ..
п.с - аз не пуша!! но един от класан ни пуши + 2 -3 от другият .. супер тъпо е просто .. не ги разбирам ама :X:X
Абе мани ги тия малки боклуци дето пушат :X ....
Аз не пуша.. ии не съм боклук.. просто попитах, защото голяма част от моя клас пушат и си мислех, че само аз не пуша...
Браво повече хора да има като насПървоначално написано от s0phie
![]()
Половиньть ми клас пуши ... Иначе имам 2 шестици по БЕЛ и утре тест по математика![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз не пуша .. повечето хора от класа ми пушат, но това по никакъв начин няма да ми повлияе![]()
: ))
Ъ да, пушат. Гледала съм ги колко "пушат" и колко не могат без цигари, все едно са се родили с цигара в уста. Те дори не гълтат, а го правят колкото за гъзария. Майка ми е пучашка и почти всеки ден пуши пред мен и доста често съм я наблюдавала как го правиНо така де, от всичко трябва да се опита в този живот - ако толкова искаш : пробваш, като не ти харесва спираш и толкова.
По география на теста имам 5, няма нито една 6тица ?! Вчера правихме някакъв тест със задачи по Физика, 4 задачи ги бутах цял час и най-накрая нещо писах там, чертах ел. вериги, пък какво съм направила ще видя в петъка най-вероятно.
Екскурзия чак през април ще имаме, но не сме избрали още къде. Банско най-вероятно, но може и да се ходи до Видин. Повечето клас иска на Банско, защото сме повече за самото преживяване, а не за това какви забележителности може да посетим ..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от FuckingFreak
Много е хубаво в Банско, голяма красота! няма да съжалявате ако го посетите : **
НеПървоначално написано от wenii
.Като какво смяташ да си облечена?
Първоначално написано от Tiin
Може би вещица .. :д знам, че става малко банално, но много ми харесва![]()
Ще ходя на кино с около 7-8 приятелки.Ако се брои за празнуванеПървоначално написано от Tiin
![]()
(ще има някаква промоция и филмите ще са от 9 до 12.Абе нещо от сорта
.)
И ние ще празнуваме в едно момиче. Аз май ще съм ученичка с карирана поличка хахахВещици, хора с кръв и вампири са ми банални + това нямаме дрехи за тях, а само с грим и зъби/шапка просто не се получава.
Стискайте палци по Биология ще правим тест на царство Простиста понеже го взехме цялото. Трябва да се поправя 4ка и на всяка цена трябва да имам 6![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Браво, Вени!Върху какво я изкара?
Контролното мина добре, поне така си мисля. Едно момиче седна на катедрата и си подсказахме голяма част от теста взаимно.![]()
Един въпрос - давате ли да преписват от вас и преписвате ли?
За преписването ясно, мисля че всички го правим, но проблемът при мен идва, че някои хора не се осъзнават, учебник не отварят и после най-нагло питат "Роси,ще подсказваш нали?" особено пък и ако сме при възможно най-гадните и строги учители ...
Днес дори мислех да седна по-назад, за да мога да комуникирам с едно момиче, но точно заради такива индивиди не седнах. Аз съм на принципа - може на мен да ми е зле, ама на другите по-зле ! Особено тези,които не заслужават.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Върху учебната тетрадка .. попълнени 5 урока с 2,3 грешки![]()
Да, давам да преписват от мен .. но не всички !
Мда, и аз преписвам, когато не мога да се справя![]()
Вени бравоо![]()
Нас утре ще ни изпитват на "На прощаване" миналия път - нямаше ги 2-3 човека и айде ;дд имам да довършвам транс.прекразказ и защото вчера нямахме математика утре ще имаме![]()
Иначе - не , не давам да преписват от мен .. Аз също не преписвам .. просто някакво гадно ми става , пък г-та може и да види дали някой от някой е преписвал .. И става тъпо , така че ..![]()
Леле днес по ЗИП-история си писахме името със стари егип.буквиужас просто .. половината азбука беше в птици
![]()
Еи браво за шестицата по Биология ! Аз да ви питам правихте ли съчинението расъждение за житейският изборр на еди кво се там абе за стихотворението на Ботев ;дд и как мина,че аз май се изложих тотално ;хх
Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!
О да,правих го,но без оценка.Мисля и ми каза госпожата,че доста добре съм се справила.
Мнемм не сме правили ...Ние още не сме казвали стихотворението пък ..До преди малко довършвах трансформиращ преразказ в-у Немили-недраги 1 глава