.
Отговор в тема
Страница 68 от 134 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 3345
    Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Цитирай Първоначално написано от wenii
    Ще празнувате ли Хелуин?
    Да, а ти ?
    Не .Като какво смяташ да си облечена?

Може би вещица .. :д знам, че става малко банално, но много ми харесва
    : ))

Ще празнувате ли Хелуин?
    Ще ходя на кино с около 7-8 приятелки.Ако се брои за празнуване (ще има някаква промоция и филмите ще са от 9 до 12.Абе нещо от сорта .)
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И ние ще празнуваме в едно момиче. Аз май ще съм ученичка с карирана поличка хахах Вещици, хора с кръв и вампири са ми банални + това нямаме дрехи за тях, а само с грим и зъби/шапка просто не се получава.
    Стискайте палци по Биология ще правим тест на царство Простиста понеже го взехме цялото. Трябва да се поправя 4ка и на всяка цена трябва да имам 6
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Да се похваля имам 6 по Биология ЗИП

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    По какъв ЗИп имаш 6 Вени?

По какъв ЗИп имаш 6 Вени?
    Биология ЗИП

Браво, Вени!Върху какво я изкара?
    Контролното мина добре, поне така си мисля. Едно момиче седна на катедрата и си подсказахме голяма част от теста взаимно.

Един въпрос - давате ли да преписват от вас и преписвате ли?

За преписването ясно, мисля че всички го правим, но проблемът при мен идва, че някои хора не се осъзнават, учебник не отварят и после най-нагло питат "Роси,ще подсказваш нали?" особено пък и ако сме при възможно най-гадните и строги учители ...
    Днес дори мислех да седна по-назад, за да мога да комуникирам с едно момиче, но точно заради такива индивиди не седнах. Аз съм на принципа - може на мен да ми е зле, ама на другите по-зле ! Особено тези,които не заслужават.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Върху учебната тетрадка .. попълнени 5 урока с 2,3 грешки

Да, давам да преписват от мен .. но не всички !
    Мда, и аз преписвам, когато не мога да се справя

Голям фен Аватара на thecreator
    Вени бравоо
    Нас утре ще ни изпитват на "На прощаване" миналия път - нямаше ги 2-3 човека и айде ;дд имам да довършвам транс.прекразказ и защото вчера нямахме математика утре ще имаме
    Иначе - не , не давам да преписват от мен .. Аз също не преписвам .. просто някакво гадно ми става , пък г-та може и да види дали някой от някой е преписвал .. И става тъпо , така че ..
    Леле днес по ЗИП-история си писахме името със стари егип.букви ужас просто .. половината азбука беше в птици

Еи браво за шестицата по Биология ! Аз да ви питам правихте ли съчинението расъждение за житейският изборр на еди кво се там абе за стихотворението на Ботев ;дд и как мина,че аз май се изложих тотално ;хх
    Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!

О да,правих го,но без оценка.Мисля и ми каза госпожата,че доста добре съм се справила.

Мнемм не сме правили ...Ние още не сме казвали стихотворението пък .. До преди малко довършвах трансформиращ преразказ в-у Немили-недраги 1 глава

Правихме го трансформиращия преразказ, но госпожата беше дала нещо като план, върху който да работим, но той не беше много голям. Получи ми се 2 страници и половина и госпожата каза, че съм се справила добре. Не знам защо,но доста се подценявам по български, а госпожата казва, че съм една от най-добрите в класа... но просто не ми е силата там...
    Госпожата ни кара да учим На прощаване, ама така и не ни изпита.
    Иначе за сряда имаме да прочетем 1ва глава от Немили-недраги и резюме върху нея.
    Хмм.. при нас има Зип Химия, но още нищо конкретно не бяхме правили, защото чак преди два дни стигнахме да вземем първия урок със знаците на химичните елементи. Също така за сряда писмено по история върху термините и 5 минути диктовка върху химичните знаци. Каза, че тази година ще учим около 30, дано ги запомня.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от anonimmkaa
    Еи браво за шестицата по Биология ! Аз да ви питам правихте ли съчинението расъждение за житейският изборр на еди кво се там абе за стихотворението на Ботев ;дд и как мина,че аз май се изложих тотално ;хх
    Да ние това съч. расъждение го правихме миналата Сряда ( с оценка ще е )

Сега съм болна и не могаа да излизам няколко днии ;x

От какво си болна?

Ние сме от 2ри час, по География взимахме урок, който го взимаме много подробно по Сип-а, така че нямам нещо сложно за учене. По физика нов урок нямаме, а и без това точно по нея уча в междучасията, защото изпитва само на определенията за I,U и R и формули, основна мерна единица и с какво се измерват ...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    Пловдив
    Прегракнал ми е гласа и кашлях...

Днес върнаха входните по английскии .. доста ги забавиха .. имам четворка.. за шестица ти трябват 70 точки

Град
    Пловдив
    чак сега са ви върнали входните?!

Аз по английски на последния тест имах 96 точки от 100 Само аз и още 1 момиче бяхме с 6,а дори бях забравила,че имаме тест Под 90 точки беше 5 ... Имам и 2 шестици по БЕЛ,без грешка ми е контролното на разлагането и по химия съм с четири 6ци.(с тая химичка се заобичахме нещо )

Ани, само по английски е така .. много ни ги забавиха..

Вики, това е страхотно .. но по принцип съм забелязала , че за жалост май не ми се отдават чуждите езици

Град
    Пловдив
    Вие как сте? Как смятате да прекарате почивните дни?

Вие как сте? Как смятате да прекарате почивните дни?
    Аз съм добре .. Още нямам никакви планове за почивните дни :д

Мисля в събота и неделя да почивам и да напиша някое домашно - сигурно това за урока по математика , в понеделник съм на гости в една приятелка от 9 Ще учим заедно по математика , по англ.ез имаме проект заедно и такам ;дд

Ние по Химия вече и дяла приключихме,а химичните знаци ми се струваха мнооого трудни пък за отрицателно време се учат,но когато ни изпитваше за един грешен знак веднага пишеше 5.Офф абе класнатаа ;х.Иначе за почивните дни имам много домашна.Есе по БЕЛ в сряда имам тест по математика трябва и задачи да решавам,за уроците ми по Английски имаме доста а в у-ще не сме имали Английски цяла седмица ;д.По история много изоставаме почнахме да взимаме по 2-3 урока на веднъж до колкото е възможно да се земат в час,абе ужас!! А остатъка от почивните дни мисля да ми е релакс...
    Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!

Цитирай Първоначално написано от anonimmkaa
    Ние по Химия вече и дяла приключихме,а химичните знаци ми се струваха мнооого трудни пък за отрицателно време се учат,но когато ни изпитваше за един грешен знак веднага пишеше 5.Офф абе класнатаа ;х.Иначе за почивните дни имам много домашна.Есе по БЕЛ в сряда имам тест по математика трябва и задачи да решавам,за уроците ми по Английски имаме доста а в у-ще не сме имали Английски цяла седмица ;д.По история много изоставаме почнахме да взимаме по 2-3 урока на веднъж до колкото е възможно да се земат в час,абе ужас!! А остатъка от почивните дни мисля да ми е релакс...
    охх..милата, така като гледам може и да не ти остане време за релакс ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си