- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Леле, а ние почнахме вече за Източните империи или нещо такова, там за Персия ...![]()
Току що правих IQ тест и завърших с 157, добро е, помня че си бях правила в 4ти клас някъде и ми беше 124, стабилно съм напреднала![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ може ли линк ;дд .. все намирам такива с пари дето са![]()
Ние по история започваме Месопотамия.. И на 7 ноемвр. тест по математика грр ;дд
Да наистина дай го този I-Q тест![]()
Абе колко килограма тежите ?![]()
За почивните дни...Еми утре съм на урок и мисля да напиша някое домашно,в неделя както казах съм с едни приятелки и днес и едни момчета искаха да идват с нас,тъй че и с едни приятели,за понеделник и вторник нямам планове,но все ще се намери нещо да се прави.![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
http://free-iqtest.net/ ето го, но е на английски. И български съм правила, но мина много време оттогава и не го намирам. Иначе мисля че беше подобен.
В понеделник сме в една приятелка. Ще се събираме за Halloween![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Седми клас на IQ-тест на английски ми изкарвате 160.Айнщайн ряпи да яде с двете ръце.Абе,вие да не правите IQ-тестове за три годишни?Май,май нещо се поизхвърлихте лекичко,а?![]()
хах, не знам Айнщайн колко IQ има, http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l157.gif ето ми го и резултата....Не се имам за всезнаеща, но това е резултата
...но във тебе като рана
"Защо?"
Бия те,жалко.Но не се отказвай.. http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l160.gif
Имам се за по-умен,защото се сетих да променя името в адреса на такртинката.А ти сети ли се?Ето това е интелигентност.Интелигент ост значи,интелигентността,коя то можеш да приложиш в действие.Иначе остава само на хартия.![]()
Ами не съм се досетила... но явно и така става. Всъщност си прав за интелигентността, но хората гледат по друг начин на членовете на Менса например (или това е мое мнение).![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
е да,там няма как да промениш картинката.АЙКЮ означава капацитетът и възможностите,които имаш.Дали ще ги използваш в живота зависи от теб.Повечето хора не успяват.Освен това,според мен показва възможността на мозъка да подрежда,внимава,различава и т.н.
Та,затова те търсят хора,които имат възможности,за да ги развият в нещо повече.Важните неща се учат по време на живота.Дори и да ти ги кажа,ти ще сметнеш,че са глупости.Ще повярваш на тях,когато сама се сблъскаш.Успех!
Не знам,доколко е вярно,ама дори не се и напънах.Имаше думи дето не знаех - там на тото![]()
![]()
Да и аз се замотах малко с теста ;дд !! Браво на интелигентният човек (bow)
Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!
БравооПървоначално написано от FuckingFreak
![]()
Някой буден ?![]()
Сред вас фенове на Gossip girl има ли?
Преди малко гледах трейлъра на breaking dawn част 1ва и честно казано бях планирала да го гледам на кино, ама май няма да я бъде тая... New moon и eclipse ги гледах на кино и честно казано много ми харесаха, но това ми се струва супер банално....
...но във тебе като рана
"Защо?"
Има будни , има ;дд .. от рано още ;дд
Аз все се каня да го почна това сериалче , ама или нямам време кога да седна или имам много домашни и въобще :X![]()
Здравейтее![]()
Мне, не гледам Gossip girl![]()
Днес какво смятате да правитее ? Аз след мъничко излизам с приятелки![]()
![]()
: ))
Защо имам онова хубаво чувство, че си на моята възраст? (бъзик, разбира се)Първоначално написано от aleks98
А сега по темата: аз мисля да кандидатствам първо за немската във Варна, второ в природото и трето в руското. Но за математически и дама да не става!![]()
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Гледам го,ама наскоро гледам само отчаяните съпруги![]()
Към въпроса на Вени ;д : мисля след малко да почвам домашното за урока -колкото даалеч да е той ;дд ..довечера към 10 сигурно ще си пусна някое филмче ;дд ще си стоя на компютъра ;дд .. Иначе Ани добре сме :P Ти? Нещо почна да не пишеш много ;сд
Охх, прибрах се .. голям студ навън бе .. брр ..
Ани, на моменти съм .. но като цяло добре .. Ти как си, защо пишеш по-рязко вече :сс
: ))
Еми нещо на любов ме удря сегаПървоначално написано от wenii
. За това пиша толкова рядко...
Хей да не забравите да смените часовниците ( ще си поспим с 1 час повече)![]()
Наистина ли днес са часовниците?О боже суперрр ;д.Днес не успях да учаа ;х.Обиколих малко магазините за да си напазарувам за зимата,но нищо не ми хвана окото.Ъгс ботушите стоят отвратително (puke),общо взето вс беше чизми.Вие как сте с подготовката за зимния сезон ?
Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!