- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Немски или испански. ;дПървоначално написано от bebzgirl
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
а стига бе не ви ли е много рано да мислите кво искате да учите? вярно хубаво е да сте подготвени ама ако цяло лято се затормозявате с тея мисли не знам кво ще правите през годината...
ии ебаси ние половината фейсбуците и скайповете чак сега си ги разменихме вие ии 15 страници нямате пък...![]()
![]()
сигурно в предния ми пост съм го казвала ама тва лято недейте да мислите за нищо...релакс на макс!
ох помня колко ме дразнеха осмокласницитее в нашата тема ама...няма как :Д и вие догодина 'ще си го връщате'![]()
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
хаха еми шанс. Вие кво ще правите/правихте днеска ?? :дд
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Ходих на басейн с приятелки и сега се върнах... :PПървоначално написано от bebzgirl
:P Сега ще се изкъпя и ще гледам филми... Голям купон беше
![]()
![]()
![]()
Нне съм си изклучвала компа от 3 дни...
И ти като мене. Само чакам да отида в кърджали,че там стадиона е ужасно близо до мене и всяка сутрин да тичам !!Първоначално написано от Graffa
Охх темата съвсем умря.![]()
![]()
Дайте да пишеме текстове от песни дето слушаме в момента ли де да знам ;дд ... да убиваме времето.
Та като първият дебил аз почвам:
Пооомощ,поомощ, този мъж е луд и не тръгва,
Поомощ,поомощ , помогнете ми в него се влюбвам ;дд
Да, верно умря.Иначе вчера гледах телевизия, излизах навън ала-бала.
![]()
Ето ти текст ;д - She’s fire burning, fire burning on the dance floor
That little shawty’s fire burning on the dance floor
Аз тъкмо се разбрах с приятели,утре да ходя на басейн. Вие какво ще правите утре ?? ;дд
Ми ще умре темата .. вече се чудим кво да пишем ..![]()
Mи ще мързелувам ... като всеки ден от ваканциятаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
Текст от песен :
Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything
Nothing at all, nothing at all![]()
Поздрав за васhttp://www.youtube.com/watch?v=fLexgOxsZu0
![]()
Ми ПО ТЕМАТА:
На първо място ми е Националната гимназия за древни езици и култури "Константин Кирил Философ", отделно мисля да се пробвам и в немската гимназия може и испанската. Честно казано още от сега ме тормози мисълта за догодина. Предварително наще ме записаха на уроци след 15 септември всяка събота по осем часа
отделно продължавам да ходя на английски в училища за Европа
.. ходя и на тренировки въобще ще бъде майката си трака няма да имам време да си подам носа на вън или да вляза в teenproblem
Иначе това лято ще бъде адски тъпо.. изпокарах се с целия свят и няма с кой да излизам почти
.. Цял ден вися пред компа ям и гледам филми, макар, че осъзнавам колко е вредно, но не мога да се спра.. да му е*а ма*ата на акнето и с него не мога да се преборя
, започнах да пълнея...абе трагедия...
![]()
![]()
(смехът е заради парадокса, който се получава)
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Къде е парадокса тука, че не схванах..Първоначално написано от ADMIRALKA14
![]()
![]()
Драги ми Смехурко парадокса си го има на мен ми се плаче от всичкото това предстоящо учене, но не успявам да си изразя емоциите правилно и се смея вместо да плача, а това, че ти си, като албански реотан си е друга тема..Първоначално написано от Fiction7577
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
Ихх на кой ли пък му се учи ..Първоначално написано от ADMIRALKA14
..
Aко ти е мноого скучно и няма какво да правиш си дай скайпа .. ако искаш де![]()
Прочетохте ли някоя от книгите ?.. как минава ваканцията
Темата отива на по-задни страници![]()
Не съм прочел никоя за сега цяла, до половината на Бай Ганьо съм.Първоначално написано от Graffa
![]()
![]()
![]()
И аз не съм прочела никоя. След 30 мин. съм се разбрала със 2ма приятеля да ходим на басейн. Абе така като го гледам,всички на живот го удряме и никой не му пука за тея книги![]()
Мнг ясно, не стига, че септември месец ще се мъчим ами и книги да четем.Първоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
![]()
Уникална логика вадишПървоначално написано от aleks98
, Аз ще ги прочета,просто ще почна от юли ;дд
Тц, тц, тцПървоначално написано от bebzgirl
Аз и една се надявам да не прочета, вредно е. (:
![]()
Изкарайте си едно незабравимо лято и после му мислете 7 клас.
И ние бяхме така като си спомня.
Колкото до последните постове свързани с книгите,прочетете си ги,но не чак в края.Научете си стихотворенията,които са ви дадени за наизуст по-добре лятото,за да не се тормозите и с това допълнително през годината,защото ще имате сумати неща по други предмети и т.н.
![]()
П.С общо взето цаката е да си учите постоянно уроците,и така.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
awesomesheepy, като каза за ученето на стихотворения. Най-добре ги научете всички, защото като правите анализи и т.н. ще ви е много по-лесно.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33