- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Така и не разбирам защо слагаме назад часовника. Сутрин е по-тъмно, вечер също, а уж е за пестене на енергия. Нещо не го разбирам, но няма значение. Явно има доста неща в природата, които така и няма да успея да разбера.
едит: Една приятелка днес си беше обула дълга пола + ботуши ъгс. Не стига, че лично и аз не одобрявам тези ботуши, ами изглеждаше така, сякаш е обула пантофи, защото не се виждаха целите. "And I was like O-o-o-o....Oh my God"![]()
Нещо доста късно, всъщност отрано съм на музикална вълна
![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Върнахте ли часовниците ;дд :P
^ ужасяваща гледка е било!!!!![]()
![]()
ХейМалеле нищо не съм чела тия дни... Май трябва да седна за половин-един час да попрегледам нещо...
Майка ми тука ме подхвана от сутринта и почна да ми вика да чистя,да подреждам (аааа няма почивка за мен значи ;D)
^Майка ми е същата. Доста често се караме и то за глупости![]()
Ох, една приятелка ме зарази с хрема и през нощта се будих на 2-3 пъти, че едвам дишах вече![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Днес ми е много странно с това сменено време....
Да бе и на мене нещо е кофти така с новото време.И аз настивам всичко ми тежи,ужас!!
Да обичаш и много по сигурно отколкото да си обичан !!
Леле зарибих се по Pretty Little Liars![]()
супер интересно е леле :Х защо не си го изтеглих през лятото
Утре ще гледам още , че 5 епизода днеска
Ама то и утре сигруно вечерта де ;дд .. В приятелка съм
и въобще сиг.ще е супер ден
![]()
Oo Pretty L. L. си е голяма зарибявкаа <3Първоначално написано от thecreator
Аз отдавна се каня да го започна този сериал ( прети литъл .. дрън дрън :д) но знам, че ще се зарибя много .. ии ще избера по-удобен момент :дд
: ))
Няма такова нещо ! По-късно може да пусна снимка как бях на Хелоуин, а тези които ми имат фейсбук може там да видят, само да ми ги пратятНямам търпение да стане 8 часа, за да гледам Стъклен дом.
А по-късно ще гледам филм - Паранормална активност или Проклятието Блеър. Може да предложите някой психо филм, не си падам по кървища, просто мисля че са безсмислени, но виж филми с духове и такива супер много ме плашат....
...но във тебе като рана
"Защо?"
До ей сега съм обикаляла !!!![]()
Най-якия хелуин !!!!! Събрахме 3 чувала с храна с около 20-30 приятеля,пари и 1 бутилка вино !!
![]()
Утре сме се разбрали кога да ги ядем. Аз бях котенце иначе ...
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Леле.. вие наистина ли сте обикаляли ?![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Да.Скалъфихме някакви костюми набързо и бая хранене събрахме![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Съвет за настоящите 7-мо класници. Значи в час гледайте преподавателя в очите , не е нужно да го слушате но цепете в една точка ама към него . Така той ще разбере ,че го слушате и ще му направите впечатление и така накрая на годината , като сте между 5 и 6 учителят ще си припомни как го слушаш в часовете и нема да се колебае...особено като има още 20 човека да оформя. Всеки учител уважава предмета , който преподава и затова слушайте и направете така че да забележи. Аз миналата година бях 7-мо класник и бях абсолютен безхабер , уж щях да уча ама като запчнаха да летят едни 3-ки направоооо :Д . Та .. завърших с 4-ки по предмети , като история ,химия , физика , география , а по БЕЛ и МАТ 3-ки (което е мн зле защото по тези предмети бяха изпитите). Положението беше много зле и реших да се стегна все пак бъдеще офорям .. и вторият срок яко учене за самите изпити , а слушането и да гледам преподавателят ми прави репутация и така в края на годината отлична диплома 6,00 . А изпитите имах 34,700 бал и тази година съм ученик на 1 Немска Езикова Гимназия в София , която за продена година беше първа по бал в София
УЧЕТЕ СИ УРОЦИТЕ И ПРАВЕТЕ ДОБРО ВПЕЧАТЛЕНИЕ
УСПЕХ НА ТАЗ ГОДИШНИТЕ ИЗПИТИ !
devil33312 - Благодаря за съвета
Я качвайте снимки от Хелуина...
^ + Качвайте !!
FuckingFreak - аз май ти нямам фейс-а ..как ти е ??
Ние пък вчера с една фр си написахме едно смотано домашно по математика изкарахме един мини-хелоуин , танцувахме се , пяхме супер забавно![]()
![]()
Кой друг гледа Стъклен дом??![]()
Аз сега почвам с Pretty.L.L![]()
Момичета, кой може да ми каже кога ни е следващата ваканция ??![]()
^ Зимната.![]()
Още не са ми пратили снимките обаче![]()
Нещо съм се зарибила да преправя една дълга и скучна рокля на майка ми, която отгоре на всичко има и ръкави и да стане къса, без ръкави, но няма да я обличам. Ще е само за едни снимки, понеже имам приятелка с полу-професионален фотоапарат и такива интереси и обича да се упражнява върху мен![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ама чакайте... нямаме ли Ноември месец пак някаква ваканция ?? Или сигурно се бъркам ....
Ноември нямаме ваканция...
Маллее как минава това време...Утре пак на даскало. И тая гадна 2ра смяна... Вие коя смяна сте Ноември?
Целия първи срок съм първа смяна .. а втори срок втора ..![]()
: ))