.
Отговор в тема
Страница 71 от 134 ПървиПърви ... 216167686970717273747581121 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 3345
    Цяла година 1ва смяна...е не ми ли е добре ? Днеска тоолкова много плюскане му ударихме на нещата от вчера ... Ужас кога мина това време.Сякаш вчера беше Август ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^ Именно. Лятото ми мина като събота и неделя и отново бях на училище.

1вия срок съм 2ра, 2рия първа и така е по-добре, защото после май и юни месец излизам вечер, а ако съм втора смяна докато се прибера вкъщи, да се оправя и то стане време да си лягам направо И не ми се накъсва времето - сутрин уча, следобед на училище, прибера се вечер пак нещо уча....
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Цяла година 1ва смяна...е не ми ли е добре ? Днеска тоолкова много плюскане му ударихме на нещата от вчера ... Ужас кога мина това време.Сякаш вчера беше Август ...
    Блазя ти.Аз с тая тъпа 2ра смяна не мога да излизам вечерта :@

Голям фен Аватара на wenii
    Вие как сте ? Ето, че и тази седмица почти свърши
    : ))

Че 3 дни седмица много ли е ?... Искам ваканция !!!!!

Голям фен Аватара на thecreator
    Ей не съм писала от 2 дни тук ;дд .. Почти свърши ама ... още 2 дена ;дд .. Ама и те бързо ще минат ;д .. Вчера по химия правихме едно упражнение и ни събраха тетрадките с оценки .. в петък ще се разебре колко имам ъхх..стискайте палци.. По математика тест в понеделник за мъничко да беше станал днес , защото момчетата само се лигавят в час и :X нищо .. ще можем да се подготвим поне И такаммм ..

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Че 3 дни седмица много ли е ?... Искам ваканция !!!!!
    Ми не съм казала, че са много .. просто и те минаха ( почти)

Здравейте, искам да питам тези които са по английски по учебника Winners for bulgaria 7th grade направихте ли теста след Module 1 ?
    Намерих един и ме интересува дали е същия! http://www.expresspublishing.co.uk/e...e/ep_mod_1.pdf Това е линка! Моля Ви отговаряйте много ми е спешно!!!

Град
    Пловдив
    Малеле днес ми е ужасен ден

Цитирай Първоначално написано от ioana150
    Здравейте, искам да питам тези които са по английски по учебника Winners for bulgaria 7th grade направихте ли теста след Module 1 ?
    Намерих един и ме интересува дали е същия! http://www.expresspublishing.co.uk/e...e/ep_mod_1.pdf Това е линка! Моля Ви отговаряйте много ми е спешно!!!
    Изобщо не попълваме учебната тетрадка .. г-жата беше казала хората с по-високи оценки да си я купят .. купих си я, но още не ми е останало време да се упражня .. извинявай, но не мога да ти помогна

Ани, и аз съм така .. денят ми мина мн скапано ..

Ние по английски сме с някви тъпи ,,energy'' с по 10000 учебни тетрадки и помагала... Направо са ми втръснали !

Абе само мене ли ме удря на любов или не съм някъв индивид ? Как ви върви школото иначе ? Първия срок го преполовихме почти.Колко бързо минава времето...

И ние сме на ENERGY

6 по физика .... половината клас са с 3ки и 4ки. Отлични ученици се радваха на 3ки днес

Ние пък сме на един червен учебник, май на Просвета беше. Учебната тетрадка е синя.

Оффффф,а още не са ми пратили снимките от Хелоуин и се нервирам вече... Утре момичето е на село и кой знае кога ще има време по думите ѝ да седне на компютъра и да ги качи .....
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Шест шестици по химия !

^ Уаау, браво, кога ги направи толкова много?
    Та ние сме още на 2рата част от химичните знаци и госпожата ни размества уроците даже.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Нашата химичко-физичка е много яка Всеки час изпитва,обеснява много добре и стига да си учиш проблеми няма да имаш.Утре щяла да пита директорката направо да ми пише 6 за срока,защото няма въпрос (ПО ХИМИЯ),на който не съм отговорила

Град
    Пловдив
    Malele ot taq fizika nishtooo ne razbiram...

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Malele ot taq fizika nishtooo ne razbiram...

Аз също имам 6 по физика на изпитване,но всичко е със зубрене знам 4-те урока на изуст ама нищичко не разбирам

На мене физиката и биологията са ми тъмнаа Индия.. Справям се.. имам хубави оценки, но другите предмети ги разбирам, а тези двата-ИЗОБЩО.. ии не се справям със зубрене, а с учене .. простоооо едва в началото на годината сме, а аз искам вече да свършва ;д Тези хора ни надценяват.. много ни тормозят...

^ Е та то по биология какво има да разбираш? И вярно много ни надценяват адски уморена съм.Попринцип други години се чувствам така краят на годината,а сега дори не е средата на годината и нямам сили за нищо по цял ден от училище на сип от сип в нас половин час почивка учене 4-5 часа и в леглото и пак същото,а събота частни уроци само неделята ми е почивка охх да минава по-бързо годината

Цитирай Първоначално написано от annie2
    ^ Е та то по биология какво има да разбираш? И вярно много ни надценяват адски уморена съм.Попринцип други години се чувствам така краят на годината,а сега дори не е средата на годината и нямам сили за нищо по цял ден от училище на сип от сип в нас половин час почивка учене 4-5 часа и в леглото и пак същото,а събота частни уроци само неделята ми е почивка охх да минава по-бързо годината
    +10 ... Знам,че някой ще си каже ''Ебаси лиглите!'',но всеки петък съм на предела на силите си.Имам 16 различни предмета.Да кажем,че по музика,физическо и рисуване не се учи.Какво остава за другите ? Сериозно,трудно намирам време за себе си,но никога не се лишавам от него !

По музика не се учи? Кажете го на нашия господин... Изпитва ни на уроците от учебника. Аз с едно прочитане и съм готова, но не им завиждам на по-голямата част от класа, които не са като мен и им трябват повече прочити... И аз се чувствам много изморена, а сме едва на половината на първия срок. Според мен българското образование не е добре измислено. Приятелката ми в Англия в момента е 8ми клас и държат онези GSCE's, а учат елементарни неща, особено по математика ми казва, че учат задачи с празни квадратчета. Само историята и литературата са им застъпени, но наистина е срамота да не знаеш миналото на държавата си или още повече пък има толкова добри английски писатели и да не ги изучаваха... Всичко друго учат като за обща култура и смятам, че това е начина. А после вече ако на някой му харесва даден предмет-да го следва като висше. За какво ми е да знам как се изчислява съпротивление, тези джаули, глупости, като знам, че майка ми не знае и 2 реда от учебника ми по Физика,а досега не се е случвало да я стресе ток. Просто е достатъчно да знаеш, че напрежението на мрежата е 200V, да не бъркаш в контактите с мокри ръце, с метални предмети и тнт, всички други глупости (и не само по физика) са ненужни!
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    По музика не се учи? Кажете го на нашия господин... Изпитва ни на уроците от учебника. Аз с едно прочитане и съм готова, но не им завиждам на по-голямата част от класа, които не са като мен и им трябват повече прочити... И аз се чувствам много изморена, а сме едва на половината на първия срок. Според мен българското образование не е добре измислено. Приятелката ми в Англия в момента е 8ми клас и държат онези GSCE's, а учат елементарни неща, особено по математика ми казва, че учат задачи с празни квадратчета. Само историята и литературата са им застъпени, но наистина е срамота да не знаеш миналото на държавата си или още повече пък има толкова добри английски писатели и да не ги изучаваха... Всичко друго учат като за обща култура и смятам, че това е начина. А после вече ако на някой му харесва даден предмет-да го следва като висше. За какво ми е да знам как се изчислява съпротивление, тези джаули, глупости, като знам, че майка ми не знае и 2 реда от учебника ми по Физика,а досега не се е случвало да я стресе ток. Просто е достатъчно да знаеш, че напрежението на мрежата е 200V, да не бъркаш в контактите с мокри ръце, с метални предмети и тнт, всички други глупости (и не само по физика) са ненужни!
    Maцка, не е чак така.Тва английските хлапета са супер тъпите в тоя случай.Физиката се изучава в 7 и 9/10 клас,ако влезнеш в езикова гимназия.Не е чак толкова сложно пък и е тъпо да не знаеш токова основни неща.Аз имах предвид,че всяка даскалка държи много на предмета и за да изкараш при всички хубави оценки трябва да наблягаш на всичко.Много тъпо е измислено,особено за 7 клас...

Тая геометрия ме убива.Нищичко почти не разбирам,на уроците сме по-напред от колкото в клас и не мога да реша нищо от там а в клас някак си бутам задачите.Не знам какво ми става,но ми е като тъмна Индия !!!!!

^ А какво да кажа за нас, като още не сме я почнали... Така е де и ти си права за ученето и за предметите, но ако питам примерно някоя госпожа за предмет, по който не преподава и то основните неща съм сигурна, че няма да ги знае. Така че на нас ни изискват неща, а всичките претендират че предметът им е най сред всички... като реално погледнато само Български и литература и Математика са най-важни и преподавателите по тях наистина имат своето право да изискват неща от нас.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си