- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Какъв ви е проблема за геометрията? Кажете... и без това искам да се сетя кво се учеше в 7 клас![]()
Първоначално написано от bebzgirl
И аз съм така не мога да си реша домашната![]()
Vie do kude ste po Literatura,zashoto nie tepurva vzimame Nemili-Nedragi...
Ние гео-ята не сме я почнали още ;д
До л-ра и ние сме като теб Ани тепърва започваме..
Днес излизах и си купих палтенце за зимата![]()
Давайте задачите, каквото можем ще помагаме и обясняваме :P
++ .. Пак ми се решават такива задачи.. с тия корени не знам вече, ужасни са : ( . Иначе да, гадно е че по всичко трябва да се учи здраво за хубава оценка, но като пораснете поне няма да ви е срам, че не знаете как да изчислите съпротивлението, напрежението и тнт.. на един бас даже няма да можете да се хванете, ако това не знаетеПървоначално написано от zlatit0o
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Същото.Мацки и пичове,много ви моля,някой може ли да реши тези задачи ...Първоначално написано от Tiin
![]()
1.Един от ъглите,получен при пресичането на две прави,е по-малък от сбора на другите три с 1 5/9 от правия ъгъл.Да се намерят ъглите,образувани от правите.
2.Намерете градусната мярка на ъгъл ''а'',ако сборът и с градусните мерки на 2та съседни на а ъгли е равен на 1 5/9 от 180 градуса.
3.Докажете,че ако 2 ъгъла са равни,то и техните съседни ъгли също са равни.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
От 3 дни не съм писала тукмного съм болна, но днес се чувствам малко по-добре ... по литература започнахме да правим анализи на "Немили Недраги".. по математика още не сме свършили с разлагането.. много ми е трудно нищо не разбирам /още от сега :/ / упражнявам се, пререшавам задачи, ноо ... като, че ли най-схващам разлагането, чрез групиране .. в петък ще имаме контролно, най-вероятно няма да се справя .. по физика мисля,че стигнахме до законите на Джаул Ленц /или както се пише там :дд / .. и това е от мен ..
![]()
: ))
Ние по Литература сме на 3-та глава на Немили-Недраги и ще почваме 5-та,а по български сме още на Художествен-текст
По литература сме на 1ва глава от Немили-недраги. Днес ще ни е 2ри час от както го анализираме. По български сме на Сложно съставно изречение - Видове. По математика тази година ни смениха учебника и сме с този на Анубис, и само се редуват теми от по 20тина урока Алгебра и Геометрия. Още не сме стигнали до 1вата тема на Геометрията, в сряда ще правим контролно на ФСУ и разлагане и я почваме.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
^ Амии ние в нашият клас направо сме със светлинни години само по Български изоставаме и по География.По всички други предмети сме адски напред било то и от другият 7 клас
Е то тва само като знаеш, че два съседни ъгъла са равни на 180 градуса ти решава задачата.3.Докажете,че ако 2 ъгъла са равни,то и техните съседни ъгли също са равни.
В седми клас почнах цигарите....![]()
![]()
![]()
И като гледам се гордееш с товаПървоначално написано от Vagabond
![]()
BRAVO na tebПървоначално написано от Vagabond
![]()
Само нашите ли преподаватели ни мразят ? Директорката ни нарича говеда и животни, тази по английски казва, че сме извънземни, а по биология ни описват като НАГЛИТЕ.Всъщност предпочитам "ударната група", по-яко звучи
![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Първоначално написано от FuckingFreak
Според учителите нашият клас е най-шумният .. макар, че съм влизала в други часове и чувам същоточе сме шумни, шумни сме .. ама чак г-жата по математика да ни задава въпрос "Говеда ли сте, кво сте " :Дд
На нас ни казват, че сме най-непослушният и шумен клас, но за сметка на това най-уменПървоначално написано от wenii
![]()
Славата на 7б се носи из цялото даскало.Наричат ни чудовища,лигльовци,идиоти, ретени ... днес в часа ни по музика директорката влезна и ни казва:
- Какво става тука бе,какъв е този шум? Всички в коридора излязоха,защото се изплашиха,че има някакво бедствие ...![]()
''Блокадата'' ни за една от госпожите днес... Голям цирк беше
http://prikachi.com/images/786/4015786G.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bebzgirl
Като гледам вие наистина ги побърквате![]()
![]()
хах
гоУеми сте всички.![]()
Първоначално написано от wenii
![]()
![]()
Ххахахааа,лелеее страшна блокадаВсе пак влезе ли тази госпожа... Между другото, и ние сме 7б
![]()
Днеска имахме курбан и имахме само час на класа и класната вика "може да си приказвате тихо, ама да не съборите училището" ..![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Да,то тогава стана забавно.![]()
6 по математика![]()
![]()
Браво, бравоПървоначално написано от bebzgirl
Ние утре ще правим контролно по математика, но само на формулите .. уж без оценки, но ако имаш едно грешчица ти пише 2 .. на оз си ги знам [happy]