.
Отговор в тема
Страница 73 от 134 ПървиПърви ... 236369707172737475767783123 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 801 до 1 825 от общо 3345
    Цитирай Първоначално написано от wenii
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Да,то тогава стана забавно.

6 по математика
    Браво, браво Ние утре ще правим контролно по математика, но само на формулите .. уж без оценки, но ако имаш едно грешчица ти пише 2 .. на оз си ги знам [happy]
    Аз я изкарах на геометрията при намиране на неизвестен ъгъл или нещо от сорта.Аз така малко странно си именувам задачите Леле,колко неусетно минава времето! Само след 3 месеца ставам на 14.Вие кога ги навършвате (кой месец-аз съм февруари)

Ето още 1 бисер от класа ...
    Tака имаме си ние час по физика и изкарват най-добрия ми приятел на дъската.И госпожата го пита за формулата на ел.заряд,а той си няма и представа.Накрая му каза,че Q = I.t и поиска да го напише на дъската ...
    При което той написа :
    кю = Ай путе ! Направо паднах на земята ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

6 по математика
    Браво, браво Ние утре ще правим контролно по математика, но само на формулите .. уж без оценки, но ако имаш едно грешчица ти пише 2 .. на оз си ги знам [happy]
    Аз я изкарах на геометрията при намиране на неизвестен ъгъл или нещо от сорта.Аз така малко странно си именувам задачите Леле,колко неусетно минава времето! Само след 3 месеца ставам на 14.Вие кога ги навършвате (кой месец-аз съм февруари)

Tака имаме си ние час по физика и изкарват най-добрия ми приятел на дъската.И госпожата го пита за формулата на ел.заряд,а той си няма и представа.Накрая му каза,че Q = I.t и поиска да го напише на дъската ...
    При което той написа :
    Уооооу и аз съм февруари - 10-ти Ти кой си?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Stiskaite palci dnes shte me izpitvat na slojno sustavno s podchineno dopulnitelno i opredelitelno

Sujelqvam che ne pisha na kirilica,no nqmam laptop i vi pisha ot tableta

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY

6 по математика

При което той написа :
    Уооооу и аз съм февруари - 10-ти Ти кой си?
    23ти - Ваканцията

Голям фен Аватара на wenii
    14 ще навърша чак на 18 август 2012.. :д далекичко е .. този бая ви е развеселил

Справих се на контролното по математика, но много се притеснявам, защото мисля, че обърках един знак и сега откачам :хх дано всичко да е наред .. много ще ме е яд да ми пише ниска оценка при положение, че си знам формулите ..
    : ))

Аз навършвам 14 на 4 Май! Кояя зодия сте ?? Аз съм Телец

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Лъвче

водолей

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    14 ще навърша чак на 18 август 2012.. :д далекичко е .. този бая ви е развеселил
    Аз 10 дена след теб :д
    Наистина си е доооста далекичко..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Телците са най-яката зодия
    Аз съм близнак, на 10 юни съм

Днес закъсняхме с 2 секунди за Историята и ни изправи на дъската. Ние сме стигнали до урока за евреите, по-точно днес взехме преговора след него. На 4те момичета ни отвори различни теми, но и 4те изкарахме 6тици Аз бях за 4, а тя ми вика, че се колебая между 5 и 6 и трябва да полагам мъъъничко повече усилия

Написах есе на тема Моето училище и нещо като подзаглавие - Какво научих в училище за 7 години. Ще го предам след уикенда, защото има още корекции по него, които трябва да бъдат направени.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

И аз съм Близначе ии имам 6 по история и математика

Голям фен Аватара на thecreator
    Аз пък съм дева :P
    Леле хора какво стана вчера :Х.. Имаме ние 2 часа И.И и - 1 час смях до дупка с г-та като почна да ни говори за говеда дет само се хранят и правят деца и едно момче закача нали приятелката до мен , защото тя е от външната страна и тя нали вика -спри , спри и г-та вика - ето калоян е едно говедо , което иска да и направи деца простооо :Х ..2 час едно момче беше изпило 2 монстъра - отвратителните напитки и не беше яло нищо и когато оставаха 15 мин се иповръща в час :Х после айде евакулация всички вън от стаята и ни казаха да си тръгнем

^ Хаха идеално... Тия манстъри мислят, че като ги пият стават много интересни и безсмъртни, ама на тая възраст особено както не са развити момчетата става лошо

По математика имахме тест и всичко реших, обаче в междучасието преписвах от черновата на беловата, че не ми стигна време... доста объркани задачи имаше
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Аз съм скорпионче на 19 ноември съм
    Женско съм ;]

Eхее,ти си бая далечко.Аз съм риби и съм в чудесен синхрон с козирозите,лъвовете и водолейте ...

Eхее,ти си бая далечко.Аз съм риби и съм в чудесен синхрон с козирозите,лъвовете и водолейте ...
    Идеално

Идеално
    И с мен Ние утре ще имаме тест по Биология върху прокариотните организми май беше ...Вие докъде сте с материала

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Аз пък утре умам тест по История .. Пожелайте ми късмет!
    Женско съм ;]

Късмет на всички ...
    Еми така де всеки може да сподели по кой предмет,до къде са ...
    - Математика - свойства на кръстни,съответни и прилежащи ъгли - 28 урок ...
    - История - Урока след религийте в Месопотамия.
    - Биология - следващия път тест на прокариотните и еукариотните организми.
    - География - Полезни изкопаеми на Азия
    - Български - тепърва почваме сложно съставните изречения.
    - Литеретура - Утре ще правим анализи на 3 глава от немили-недраги.
    - Химия - края на раздела с валентността
    - Физика - Свойства при последователно и успоредно свързване на проводници ...

Цитирай Първоначално написано от summerxtime
    Аз пък утре умам тест по История .. Пожелайте ми късмет!
    Късмет : )

Ние днес имахме 2 изненадващи контролни по български и по биология . . по биология всичко си написах, по български не съвсем В понеделник ще ме изпитат по български..А утре имам контролно по математика, моля ви пожелайте и на мен успех :хх

Успех, Вени

Математика - вчера взехме първия урок от Геометрията (маааалко сме назад)
    Български - сложно съставно с подчинено определително (упражнение)
    Литература - 3та глава от Немили-недраги
    Химия - Валентност (и тук сме малко назад, много часове изпуснахме и имаме 1 път в седмица)
    История - взехме упражнение и другия път или тест, или започваме Древна Елада
    Физика - Закон на Джаул - Ленц
    География - Климат и климатични области в Азия
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Голям фен Аватара на thecreator
    Късмет и на Вени и на summerxtime
    Така :
    Математика: Съседни ъгли,противополжни 26 урок мисля
    Български език:Сложно съставно с подчинено допълнително - пунктуация
    Л-ра - днес ще взимаме 1 ва глава от Немили-недраги
    Химия-Химични уравнения и днес упражнение
    Биология- Образувателна и основна тъкан
    История-Образование в Египет и Месопотамия
    География-Климатични пояси в Азия
    Физика-Източници на енергия

изненадващо изпитване по Бългаски=2
    + забележка по бг за без домашна и за смеене и невнимаване в час и среща с родителите (+ унижаване пред целия клас как миналата година съм била тооолкова добра по бг, а тази съм се проввалила...) ...
    I'm busted и не знам майка ми как не ме уби (а само ми крещя...Мноооого дълго и мъчително...)
    Не знам какво да правя и как да я оправя, че животът ми е свършил вече...

IlovEmyPuffYToy, спокойно! И аз имам забележка за без дом. раб., но по География! ... Дишай... не може всичко да ни е изрядно... та ние смее деца.. искаме някакво забавление : ))) ; )

Математика - днес взехме първия урок по Геометрия
    БЕЛ - Сложно съставно с подчинено обстоятелствено (( Български език )) и втора глава на Немили-недраги ( Литература )

IlovEmyPuffYToy, спокойно! И аз имам забележка за без дом. раб., но по География! ... Дишай... не може всичко да ни е изрядно... та ние смее деца.. искаме някакво забавление : ))) ; )

Математика - днес взехме първия урок по Геометрия
    БЕЛ - Сложно съставно с подчинено обстоятелствено (( Български език )) и втора глава на Немили-недраги ( Литература )
    aми то е ясно, но никой него рабира - нито родителите ми, нито чревоугодната ми г-жа "литератка" Не знаеш под какво напрежение бях - тя ме изправи на дъската и аз си мърморя под носа и тя само няква ме зяпа и казва, че не може да чуе нищо, при всяка малка грешчица ме спира и казва някой друг да продължи, всички ме зяпат и аз се паникioсах - казах две-три неща и си глътнах езика...Чашата преля, когато като седнах и едни почнаха да ме разсмиват - засмях се...Как ти стои това на двойката отгоре ? омг каква ситуация просто...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си