- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Български-сложно съставно с подчинено обстоятелствено
Литература-V глава на "Немили Недраги"
Математика-правихме контролно след разлагането и започваме нов раздел..
История-урока след Религията в Месопотамия .. беше вещо за древния изток :д
: ))
Pазбирам те!! На мен все ми се случват такива неща.. в нашия клас КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ВСЕ АЗ СЪМ ТАРТОР...Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Нормално ли е е, според вас, да не правя нищо ии все да ме обвиняват, а когато се защитя ми казвват, че все съм се оправдавала ?!?!?!?!?!
![]()
^Абе, не е така, повярвайте ми. Колкото и да мразите даден учител... Когато 1-2-3 пъти не сте внимавали в часа му и сте му показали явно неуважение, много ясно, че за всяко нещо, което се случва около вас, ще обвинява точно вас. Имам един такъв индивид в класа 1-2 пъти да развали дисциплината и цял час го обвиняват после,дори и да няма нищо общо ..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
aбе и ти си праваПървоначално написано от FuckingFreak
Само дето това ми беше първото за деня провинение
Awww , шалът ми мирише на негоБях си го забравила в него ...
Така де това не е по темата.Споделям мнението,че наистина когато нарушиш 1-2 пъти дистциплината и вече те нарочват.Ама при нас вече не изброяват,ами казват ''половината клас''![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Първоначално написано от bebzgirl
Колко романтичноо![]()
: ))
Надявам се! Засега нещата вървят по мед и масло,надявам се до коледа да мога да се похваля,че съм от обвързаните и да е с негоПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
![]()
щастливкаПървоначално написано от bebzgirl
На мен никога не ми провървява. С никого. Май е заради характера...
![]()
E не е така.Минах през едно ГОЛЯМО БОКЛУКЧЛИВО разочарование преди да стигна до Него.Човек просто трябва да се научи и да губи,в това е цаката.Аз съм непоносима с хората,които ме дразнят,и ангелче с хората,които обичам.Всичко се научава.![]()
ПП. : Фейсбук имаш ли да те адна ?
Била съм с доста момчета, НО никой не е подходящ.. надявам се.. другата година да се запозная с подходящия, аа bebzgirl КЪСМЕТ!!!! Дано потръгне!!Първоначално написано от bebzgirl
![]()
И при мен е така... или симпатиите са от моя страна, или от друга. Но не мога да съм с някой, ако нямам чувства и да се надявам, че "те ще дойдат с времето". Въпреки, че сме само 7ми клас и тепърва започваме с момчета
късмет bebzgirl, дано всичко мине добре![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
хих, би трябвало, ама от бившия ми клас повечето започнаха от 2-ри без бъзикк (останалите от 4-ти и 5-ти )Първоначално написано от FuckingFreak
![]()
![]()
![]()
Иначе аз от детската мноо им се дразнех дразня на момчетата (не знам защо) и само се биех с тях - сега ги дразняПросто съм ужасна и затова всичките бягат, като ме опознаят
(не се гордея с това, ама си е така)...Напоследък някакви ми пишат и всичките ги одрязах ...
Работата е, че този когото харесвам, като си писахме един - два пъти и беше дотам...Нямам подход ...И това, момичета, доказва теорията ми, че момчетата не гледат само външния вид, въпреки че много момичета смятаат, че е така
Няма нищо, аз заникъде не съм се разбързала, за всеки влак си има пътници
![]()
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
^ точно.
Но има и момчета, които гледат само външния вид и си мислят, че могат да имат всяка, и жената е някаква робиня ... мисля,че всички знаем за кой тип момчета става дума.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
oфф да, аз тия фешънчета най-много ги мразя и с такива не се забърквамПървоначално написано от FuckingFreak
..Този, когото харесвах, беше от другия тип
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Хайде ще стискаме палци Ha Bebzgirl. Аз не знам дали ви се похвалих,че вече официално от 3 седмици съм от обързаните :Д
Wow браво беПървоначално написано от Tiin
![]()
поздравления
Хора, започвам да се чувствам тъпо![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Защото си без гадже ли?? БРАВО!!! И аз... ! Ние с тебе сме щастливите необвързани!!!Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
![]()
Eми горе-долу - всички си намирате идеалният-този, когото харесвате, пък на мен мe зарибяват такива, дето не харесвамПървоначално написано от s0phie
![]()
Forever alone, човек, forever alone![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
И аз бях отчаяна,ноо ето че се появи човека :Д
Не съм отчаянаПървоначално написано от Tiin
![]()
Човекът винаги се появява, когато най-малко очакваме, май
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Уф,обаче от както майка ми научи не спира да ме разпитва :Д ..
Ми ти що й казваш ??Аз нито един път, когато съм се зарибявала не съм й казвала (а това става още от детскатаПървоначално написано от Tiin
) ...Tи остави това че те разпитва е нормално, само да не започне да прави като майката на една съученичка, която като разбрала един ден й написала на ръката нещо от сорта на, че обича гаджето си
И съученичката, като казала за това на гаджето си и то само се изчерви и каза, че вече ще го е срам да погледне майка й
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Да не съм луда да и кажа аз...Тя разбра от някаква нейна приятелка,която е видяла в моя FaceboookПървоначално написано от IlovEmyPuffYToY