.
Отговор в тема
Страница 74 от 134 ПървиПърви ... 246470717273747576777884124 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 826 до 1 850 от общо 3345
    Голям фен Аватара на wenii
    Български-сложно съставно с подчинено обстоятелствено
    Литература-V глава на "Немили Недраги"
    Математика-правихме контролно след разлагането и започваме нов раздел..
    История-урока след Религията в Месопотамия .. беше вещо за древния изток :д
    : ))

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    IlovEmyPuffYToy, спокойно! И аз имам забележка за без дом. раб., но по География! ... Дишай... не може всичко да ни е изрядно... та ние смее деца.. искаме някакво забавление : ))) ; )

Математика - днес взехме първия урок по Геометрия
    БЕЛ - Сложно съставно с подчинено обстоятелствено (( Български език )) и втора глава на Немили-недраги ( Литература )
    aми то е ясно, но никой него рабира - нито родителите ми, нито чревоугодната ми г-жа "литератка" Не знаеш под какво напрежение бях - тя ме изправи на дъската и аз си мърморя под носа и тя само няква ме зяпа и казва, че не може да чуе нищо, при всяка малка грешчица ме спира и казва някой друг да продължи, всички ме зяпат и аз се паникioсах - казах две-три неща и си глътнах езика...Чашата преля, когато като седнах и едни почнаха да ме разсмиват - засмях се...Как ти стои това на двойката отгоре ? омг каква ситуация просто...
    Pазбирам те!! На мен все ми се случват такива неща.. в нашия клас КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ВСЕ АЗ СЪМ ТАРТОР... Нормално ли е е, според вас, да не правя нищо ии все да ме обвиняват, а когато се защитя ми казвват, че все съм се оправдавала ?!?!?!?!?!

IlovEmyPuffYToy, спокойно! И аз имам забележка за без дом. раб., но по География! ... Дишай... не може всичко да ни е изрядно... та ние смее деца.. искаме някакво забавление : ))) ; )

Математика - днес взехме първия урок по Геометрия
    БЕЛ - Сложно съставно с подчинено обстоятелствено (( Български език )) и втора глава на Немили-недраги ( Литература )
    aми то е ясно, но никой него рабира - нито родителите ми, нито чревоугодната ми г-жа "литератка" Не знаеш под какво напрежение бях - тя ме изправи на дъската и аз си мърморя под носа и тя само няква ме зяпа и казва, че не може да чуе нищо, при всяка малка грешчица ме спира и казва някой друг да продължи, всички ме зяпат и аз се паникioсах - казах две-три неща и си глътнах езика...Чашата преля, когато като седнах и едни почнаха да ме разсмиват - засмях се...Как ти стои това на двойката отгоре ? омг каква ситуация просто...
    Pазбирам те!! На мен все ми се случват такива неща.. в нашия клас КОЙ КАКВОТО ПРАВИ ВСЕ АЗ СЪМ ТАРТОР... Нормално ли е е, според вас, да не правя нищо ии все да ме обвиняват, а когато се защитя ми казвват, че все съм се оправдавала ?!?!?!?!?!
    oхх мани, мани

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ^Абе, не е така, повярвайте ми. Колкото и да мразите даден учител... Когато 1-2-3 пъти не сте внимавали в часа му и сте му показали явно неуважение, много ясно, че за всяко нещо, което се случва около вас, ще обвинява точно вас. Имам един такъв индивид в класа 1-2 пъти да развали дисциплината и цял час го обвиняват после,дори и да няма нищо общо ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    ^Абе, не е така, повярвайте ми. Колкото и да мразите даден учител... Когато 1-2-3 пъти не сте внимавали в часа му и сте му показали явно неуважение, много ясно, че за всяко нещо, което се случва около вас, ще обвинява точно вас. Имам един такъв индивид в класа 1-2 пъти да развали дисциплината и цял час го обвиняват после,дори и да няма нищо общо ..
    aбе и ти си права Само дето това ми беше първото за деня провинение

Awww , шалът ми мирише на него Бях си го забравила в него ...

Така де това не е по темата.Споделям мнението,че наистина когато нарушиш 1-2 пъти дистциплината и вече те нарочват.Ама при нас вече не изброяват,ами казват ''половината клас''
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl

Така де това не е по темата.Споделям мнението,че наистина когато нарушиш 1-2 пъти дистциплината и вече те нарочват.Ама при нас вече не изброяват,ами казват ''половината клас''
    в кого? boyfriend?

Голям фен Аватара на wenii

Колко романтичноо
    : ))

в кого? boyfriend?
    Надявам се! Засега нещата вървят по мед и масло,надявам се до коледа да мога да се похваля,че съм от обвързаните и да е с него

в кого? boyfriend?
    Надявам се! Засега нещата вървят по мед и масло,надявам се до коледа да мога да се похваля,че съм от обвързаните и да е с него
    щастливка На мен никога не ми провървява. С никого. Май е заради характера...

E не е така.Минах през едно ГОЛЯМО БОКЛУКЧЛИВО разочарование преди да стигна до Него.Човек просто трябва да се научи и да губи,в това е цаката.Аз съм непоносима с хората,които ме дразнят,и ангелче с хората,които обичам.Всичко се научава.

ПП. : Фейсбук имаш ли да те адна ?

E не е така.Минах през едно ГОЛЯМО БОКЛУКЧЛИВО разочарование преди да стигна до Него.Човек просто трябва да се научи и да губи,в това е цаката.Аз съм непоносима с хората,които ме дразнят,и ангелче с хората,които обичам.Всичко се научава.

ПП. : Фейсбук имаш ли да те адна ?
    Била съм с доста момчета, НО никой не е подходящ.. надявам се.. другата година да се запозная с подходящия, аа bebzgirl КЪСМЕТ!!!! Дано потръгне!!

И при мен е така... или симпатиите са от моя страна, или от друга. Но не мога да съм с някой, ако нямам чувства и да се надявам, че "те ще дойдат с времето". Въпреки, че сме само 7ми клас и тепърва започваме с момчета

късмет bebzgirl, дано всичко мине добре
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

И при мен е така... или симпатиите са от моя страна, или от друга. Но не мога да съм с някой, ако нямам чувства и да се надявам, че "те ще дойдат с времето". Въпреки, че сме само 7ми клас и тепърва започваме с момчета
    хих, би трябвало, ама от бившия ми клас повечето започнаха от 2-ри без бъзикк (останалите от 4-ти и 5-ти )
    Иначе аз от детската мноо им се дразнех дразня на момчетата (не знам защо) и само се биех с тях - сега ги дразня Просто съм ужасна и затова всичките бягат, като ме опознаят (не се гордея с това, ама си е така)...Напоследък някакви ми пишат и всичките ги одрязах ... Работата е, че този когото харесвам, като си писахме един - два пъти и беше дотам...Нямам подход ...И това, момичета, доказва теорията ми, че момчетата не гледат само външния вид, въпреки че много момичета смятаат, че е така Няма нищо, аз заникъде не съм се разбързала, за всеки влак си има пътници
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

^ точно.

Но има и момчета, които гледат само външния вид и си мислят, че могат да имат всяка, и жената е някаква робиня ... мисля,че всички знаем за кой тип момчета става дума.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

^ точно.

Но има и момчета, които гледат само външния вид и си мислят, че могат да имат всяка, и жената е някаква робиня ... мисля,че всички знаем за кой тип момчета става дума.
    oфф да, аз тия фешънчета най-много ги мразя и с такива не се забърквам ..Този, когото харесвах, беше от другия тип
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Хайде ще стискаме палци Ha Bebzgirl. Аз не знам дали ви се похвалих,че вече официално от 3 седмици съм от обързаните :Д

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Хайде ще стискаме палци Ha Bebzgirl. Аз не знам дали ви се похвалих,че вече официално от 3 седмици съм от обързаните :Д
    Wow браво бе поздравления
    Хора, започвам да се чувствам тъпо
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Защото си без гадже ли?? БРАВО!!! И аз... ! Ние с тебе сме щастливите необвързани!!!

Защото си без гадже ли?? БРАВО!!! И аз... ! Ние с тебе сме щастливите необвързани!!!
    Eми горе-долу - всички си намирате идеалният-този, когото харесвате, пък на мен мe зарибяват такива, дето не харесвам
    Forever alone, човек, forever alone
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Пловдив
    И аз бях отчаяна,ноо ето че се появи човека :Д

И аз бях отчаяна,ноо ето че се появи човека :Д
    Не съм отчаяна Човекът винаги се появява, когато най-малко очакваме, май
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Пловдив
    Уф,обаче от както майка ми научи не спира да ме разпитва :Д ..

Ми ти що й казваш ??Аз нито един път, когато съм се зарибявала не съм й казвала (а това става още от детската ) ...Tи остави това че те разпитва е нормално, само да не започне да прави като майката на една съученичка, която като разбрала един ден й написала на ръката нещо от сорта на, че обича гаджето си И съученичката, като казала за това на гаджето си и то само се изчерви и каза, че вече ще го е срам да погледне майка й
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Пловдив
    Ми ти що й казваш ??Аз нито един път, когато съм се зарибявала не съм й казвала (а това става още от детската ) ...Tи остави това че те разпитва е нормално, само да не започне да прави като майката на една съученичка, която като разбрала един ден й написала на ръката нещо от сорта на, че обича гаджето си И съученичката, като казала за това на гаджето си и то само се изчерви и каза, че вече ще го е срам да погледне майка й
    Да не съм луда да и кажа аз...Тя разбра от някаква нейна приятелка,която е видяла в моя Faceboook

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си