- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
ставаме двама, или две, де...Първоначално написано от Tiin
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
Късмет![]()
Днес съм на дерматолог към 12, защото ми се появиха обриви по ръцете и може би е някаква алергия. Пропускам час на класа със сигурност, но дано стане така, че и историята да пропусна, че ще правим 20 минути контролна на Древен изток... А не съм учила особено много![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Хора ще ви питам за ограмна услуга!! Ако имате тестове и задачи по история за 7 клас на издателство Булвест 2000. Мооля да ми даде въпросите и отговорите на теста за древния изток. Знам, че съм много нахална, но знам ли.. може някой да се отзове!! МОЛЯ!! Трябва ми за петък!
Не мога да помогна, съжалявамПървоначално написано от stef98
![]()
: ))
Ако ми снимаш теста,мога да го решаПървоначално написано от wenii
Абе да ви питам кой,къде ще влиза ?
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Стискайте палци днес,че имам тест по физика...Нищо не разбирам почти,но да видим какво ще направя...
Нищо. Благодаря ви много!Първоначално написано от bebzgirl
) Там е работата, че те стоят при госпожата и тя ги дава само когато имаме контролно, и отговорите ги няма отзад... ;dd Еми карай, пожелайте ми късмет.
![]()
Вчера малко си дадох почивка от училище...иначе на въпроса кой къде ще влиза - нищо не съм решила още, още по-малко пък и какво искам... Много съм объркана, но като цяло имам няколко варианта - нещо с математика;интериорен дизайн;журналистика. Икономиката все още не съм я изключила напълно, но биологията със сигурност - може и медицината да е доходна професия, но някак си не ми харесва...
![]()
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
аз пък се колебая м/у немската, руското и изкуствата... (мн съм талантлива)
I'm a GIRL ^^ I'm PROUD
Американски форум - питаш и ти отговарят
Руски форум - питаш и те питат
Български форум - питаш и всички ти казват колко си тъп!
.. хей .. здравейте.. АЗ уж щях да пиша тук, но от това училище капчица време нямам чак в 23 часа мога да отпочина за малко и набързо.. да си напиша каквото имам, защото утре ще ставам 6 часа и пак няма да мога да си отворя очите.
Посъветвайте ме какво да правя..
Няма да кандидатствам в друго училище, тъй като моето е най-хубавото в града /града ми е сравнително малък със сравнение с другите/..
Имам 3 избора..
природоматематическа - със усилено изучаване англ. език, математика, инф. техн.
хуманитарна - със усилено изучаване на англ. език, БЕЛ, история и цивилизация
обикновенна - сичко нормално..
Искам да отида във природоматематическата , защото почти целия ми клас ще са там.. /приятели.. т.н./.. но аз исках да уча право, да знам, че ще ми трябва бълг. език и история, но не искам да ходя в другия клас, защото там са ужасни всички.. и все пак.. според мен не е задължително да уча в хуманитарна, за да кандидатствам с право.. и все пак .. кой знай колко пъти ще си променя решението до 12 клас.
ох съжалявам, че стана толкова дълго
Кажете вие кое бихте избрали
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
^ Ще ти дам пример. Аз сериозно съм хуманитарна натура, удоволствие ми доставя да изучавам литературата, историята, езиците - последствах стремежа си единствена от бившия ми клас, 90 процента се забиха в математическа паралелка, а сега там е пълна лудница, гъчканица и не са доволни, `щото приятелствата им се разпаднаха и бяха моменти; стремежите им бяха да не останат на сухо. И, за Бога, какъв е тоя страх от нови хора o_O - никой няма да те изяде, а и по-добре ли е да си останеш при същите, вместо да се развиваш в насоката, която би ти била полезна занапред? Аз си намерих много по-добри и честни хора за приятели в новия клас, защо толкова избягваш промяната?
Гледай себе си - приятелите ако са истински няма да ги изгубиш дори и да отидеш в друго училище. Какво като са ужасни всички в другия клас -
първо, ти не знаеш кой ще бъде там
второ, опознала ли си хората - всеки един по отделно, за да ги слагаш под общ знаменател - преди направих подобна грешка и сега виждам, че не съм била права ама въобще и се радвам на средата в новия клас
А и как целият клас ще е ужасен, а ти ще си си ок?![]()
Love is everything!
Здравейте, имам един въпрос за кандидатстването :
- Желанията към кое дск да кандидатствам след или преди изпита се пишат?
И аз имам въпрос.Когато кандитастваш за 2-ри модул може ли примерно само по Български на 2-ри модул или трябва и по двете
^ Ако ще кандидатстваш, то остани и на Втория модул. Ако всичко от Първи модул ти е решено правилно, но не си останала за Втори, крайната ти оценка пада на 4 и нещо, а едва ли ще успееш да напишеш всичко вярно, така че с оценка като 3ка не мисля, че ще се задоволиш. По-добре е да останеш, защото оттук оттам могат да ти дадат някоя точка.
WPotter, документите, към училището, в което ще кандидатстваш се подават след изпита.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ами да аз искам да остана на 2-ри модул,но само по Български по Математика се боря за 4-ка,а на 2-ят модул задачите са трудни и с отворени решения
Aз на твое място бих си стегнала мързеливия задник и бих научила да решавам задачите.От това ти зависи бъдещето бе момиче,как така няма да се явяваш на 2ри модул![]()
?? Час повече или по-малко,толкова ли ти е ценен,че да жертваш образованието си нататък заради него ?
![]()
ВАЖНОПървоначално написано от WPotter
Да.Значи редът,в който се правят нещата е :
1- Изпити
- БЕЛ - 21 май 2012 г
- Математика - 23 май 2012 г
2- Излизат резултати - до 4.06.12г.
3- Подаване на документите с желанията ти в училището гнездо - 15-20 юни 2012
Пишеш желания (пример) :
- АЕГ
- ИЕГ
- ФЕГ
и си приет в ФЕГ.Компютърът започва от първото ти желание и се движи надолу.Ако бала ти стига за него оставаш,ако не минаваш на 2ро,3то,4то и т.н.
4- Резултати от 1во класиране - 26.06.12г.
5- Подаване на заявление за 2ро класиране - 29.06.12г.
- При второ класиране компютъра може да се движи само нагоре.Тоест,ако си писал желания :
- АЕГ
- ИЕГ
- ФЕГ
и си приет в ФЕГ,но не си доволен се записваш в 2ро класиране.В него компютърът може да отиде на ИЕГ или АЕГ-стига да имаш достатъчен бал или да остане на ФЕГ.![]()
6- Трето класиране се запълват незапълнените места.
Още нещо.Бал за съответен вид гимназия се образува по следния начин.
- за профил „Хуманитарен": утроената оценка от теста по БЕЛ + оценката от теста по математика + оценката по БЕЛ + оценката по още един предмет /ще го видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас;
- за профил „Природоматематически" и „Технологичен": утроената оценка от теста по МАТ + оценката от теста по БЕЛ + оценката по математика + оценката по още един предмет /ще го видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас;
- за профил „Чуждоезиков": удвоената оценка от теста по БЕЛ + удвоената оценка от теста по математика + оценката по БЕЛ + оценката по математика от удостоверението за завършен 7. клас;
- за профилите „Изкуства" и „Спорт" и за определени специалности, изискващи изпит по изобразително изкуство, музика или хореография: оценката от теста по БЕЛ + оценката от теста по математика + удвоената оценка от теста за проверка на способностите + оценките по още два предмета /ще ги видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас;
- за специалностите от професионалните гимназии: утроената оценка от теста по математика + оценката от теста по БЕЛ + оценките по два предмета /ще ги видите в план-приема/ от удостоверението за завършен 7. клас.
---------------------
Включете това в поста на 1вата страница,за да може всички да го видят и да няма повече тъпи въпроси !
Първоначално написано от bebzgirl
Не съм казала,че няма да се явя,а ти не ми казвай,че съм мързелива,защото не ме познаваш.Знаеш ли колко пари отидоха за частни уроци?Знаеш ли,че съм стояла до 16:00 часа на консултации в училище?Не знаеш,а да не говорим,че е имало вечери в които съм лягала към 2-3 часа,защото уча.Единственият ми предмет,който ми куца е математиката,а и не всички я разбираме.
Това, което bebzgirl написа, са 90% измислици. Всичко си зависи от ученика и преподавателите, не от гимназията, в която ще влезеш. Дори и да те приемат в най-елитното училище, ако няма желание и резултати няма да има.![]()
Някой ходи ли на премиерата на Зазоряване? Аз очаквах да е пълна боза, но не беше толкова зле. Както винаги Джейкъб даде смисъл на целия филм.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Абе хора, темата замря напълно. Нали не искаме до Коледа да отиде на 500 страници назад?![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Съгласна съм.. Напълно замря... Хм.. да ви попитам .. С кой и къде мислите да прекарате НОВА ГОДИНА ?? Един мой приятел организира купон и аз съм в тамм доо другата сутрин.. :P
Или ще съм на една ловна хижа,или с едни МНОГО добри приятели.Така или иначе и в 2та случая печеляДа ви се похваля - купих си мега яките панталони ейй сега !!
![]()