.
Отговор в тема
Страница 77 от 134 ПървиПърви ... 276773747576777879808187127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 901 до 1 925 от общо 3345
    честито бебз
    Еми нова година сиг със семейството или оркестъра не знам....
    Има време Абе хора, да си се похваля и аз, че не ми се мълчи Амии зарязах си старите "приятели" и си намерих 1 момиче - може да е едно, но ми е по-симпатично и ми е по-причтно с нея отколкото с тях и с трите взети заедно Сега май ми олекна - след като ги зарязах и след като написах този пост
    Утре кой има тест по математика (или по нещо друго) освен мен?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

У
    Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    честито бебз
    Еми нова година сиг със семейството или оркестъра не знам....
    Има време Абе хора, да си се похваля и аз, че не ми се мълчи Амии зарязах си старите "приятели" и си намерих 1 момиче - може да е едно, но ми е по-симпатично и ми е по-причтно с нея отколкото с тях и с трите взети заедно Сега май ми олекна - след като ги зарязах и след като написах този пост
    Утре кой има тест по математика (или по нещо друго) освен мен?
    Аз Олеле днеска мазало стана.Толкова я ядосахме тая по математика (а тя ни е директорка),че си взе нещата и излезна от стаята.Утре сме с наказателно контролно.Ужас ! Toва е 3тата госпожа,която гоним от час.Имам чувството,че накрая никой няма да иска да ни преподава.

Браво за новите приятели иначе !
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз не знам къде ще съм още.Има май за сега 3 възможности
    1.У нас
    2.Някъде в чужбина
    3.В едноо тъпо село с майка ми,2те ми баби,баща ми и дядо ми...

Искам да празнувам НГ с гаджето ми,ноо няма да ми позволят,защото той си е големичък

:)

Здравейте от много време не съм писала,но ето пиша ;д еми аз сиг с наще някъде извън града ,а tiin иначе твойто гадже на колко години е ...? Леле днес ни върнаха тестовете по математика и географи ) по мат. имам 5.1 а по география 5 и 6 (писани две оценки ;дд ) а иначе при вас как е?? как сте с оценките?? )

Град
    Пловдив

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от likelikelike
    Здравейте от много време не съм писала,но ето пиша ;д еми аз сиг с наще някъде извън града ,а tiin иначе твойто гадже на колко години е ...? Леле днес ни върнаха тестовете по математика и географи ) по мат. имам 5.1 а по география 5 и 6 (писани две оценки ;дд ) а иначе при вас как е?? как сте с оценките?? )
    на 17 е

Голям фен Аватара на wenii
    Нямам никаква идея с кого ще прекарам НГ .. ама с когото и да е, все ще си бъде яко
    : ))

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    НГ с приятели ще се празнува...

Да се похваля и аз, въпреки че все още не е сигурно - около Коледа с мама смятаме да ходим за някой уикенд на Виена и Будапеща. Аз мноооого исках на Париж, но май няма да ме огрее тази година.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Пловдив
    Уфф и аз искам многооо да празнувам НГ с хубава компания,ама май няма да стане...

Ако поговориш с майка ти и баща ти те няма ли да те пуснат с приятели (tiin)

Оу,днес ми е много хубав ден.Като си помисля утре какво ме чака - тренировка от 7 до 10 отново и отново... Така всеки Сряда и Понеделник.Аз иначе така си говоря,ама като отида там и доста се разтоварвам от целия ден.Много добре ми влияе.

^ Какво тренираш?
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Лелее тоя по Технологии е толкова злее , че ...

Тия уроци по история са толкова объркани... Още преди в Месопотамия първо ми пишат за шумерите, после за акадците, после пак за шумери. Сега сме на Древна Елада и не бях учила 2 урока и се връщам и си викам Wtf.. Първо пише за ахейци, после за минойци, после пак се връщат, а в следващия урок за микенци. Хвани, та го разбери...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Тия уроци по история са толкова объркани... Още преди в Месопотамия първо ми пишат за шумерите, после за акадците, после пак за шумери. Сега сме на Древна Елада и не бях учила 2 урока и се връщам и си викам Wtf.. Първо пише за ахейци, после за минойци, после пак се връщат, а в следващия урок за микенци. Хвани, та го разбери...
    Да ! Тука съм с 10 ръце за тебе.Тея на херца ли са били когато са го писали този учебник ?!?!

Иначе тренирам танци.Бая изморително е като се има предвид,че участвам в 4 танца и ги готвя за коледния концерт на 18 Декември.

Мразя си класната !!!!!
    Днес той дойде да ме види в даскало,а тая мръсна *цензура* го изгони Искаше да остане в часа и тя каза не... Казах и,че е с мен (а имахме час на класа) и тя пак не Направо ...

^ По принцип не се допускат външни лица в училище. На нас бяха пускали едно момиче, което преди учеше при нас, но замина за чужбина. Тъй като зависи и от директорката, защото ако реши да влезе в часа (както днес нашата направи) ще направи проблем на класния, тя сигурно е добра женицата, ама кой иска проблеми с шефа си ?!

Миналата година ми беше супер притеснено ако не знаех някой урок,а сега съм тотален непукист. Знам, че мога да поправя всичко, стига да положа усилия, а не ми се струва нужно да уча всичко. Ако си изкарам нещо слабо - ще го поправям и така. Тъй като вече съм решила може би вече окончателно какво ще продължа да уча, си наблягам на тези предмети и това е. Другите въобще да не ме занимават с глупости.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Какво искаш да учиш??? ;д Ние по история сега учим Библията ) Ама на мен не ми е трудно ;дд
    [/b]

Добра съм в Математиката, ама не мисля да се натоварвам излишно с нея в гимназията. Биологията е за медицина, ама не е мойта наука. Икономика ... малко ми е странна, но е възможно. И остава хуманитарна, историята не ме кефи като цяло, но пък като я хвана един път и е доста добре. Така че или хуманитарна или езикова, по-скоро 2рото,защото ще съм в друг град... Имам време де, но засега желанията ми са такива.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    Пловдив
    Ние по История учим за Египет....
    По Химия вече нищоо не разбирамм

Повече от фен Аватара на pepochko
    оф аз искам да влезна в математическата в пловдив ама имам огромен проблем който споделих тук – http://www.teenproblem.net/f/viewtop...100&highlight=

Мале аз са съм 8 клас и миналата година по Физика и Химия нищо не знаех и сега си незнам. По математика ходех на уроци от 6-ти клас и добре се справих на испита минах с 3,94 . Между-другото не се бойте лесно се влиза вече в училищата навсякъде .

Хора,вие до къде сте по химимя???Ние последния път взехме там урко за натрий...

Благодарим ти заа ... успокоението А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ?

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Благодарим ти заа ... успокоението А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ?
    Аз ходя, по математика.
    : ))

Ние пък по Химия сме много назад, а по История напред ...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си