.
Отговор в тема
Страница 78 от 133 ПървиПърви ... 286874757677787980818288128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 3345

Hybrid View

Голям фен Аватара на slynchicety98
    Град
    Ямбол ;}
    Лелее тоя по Технологии е толкова злее , че ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тия уроци по история са толкова объркани... Още преди в Месопотамия първо ми пишат за шумерите, после за акадците, после пак за шумери. Сега сме на Древна Елада и не бях учила 2 урока и се връщам и си викам Wtf.. Първо пише за ахейци, после за минойци, после пак се връщат, а в следващия урок за микенци. Хвани, та го разбери...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak
    Тия уроци по история са толкова объркани... Още преди в Месопотамия първо ми пишат за шумерите, после за акадците, после пак за шумери. Сега сме на Древна Елада и не бях учила 2 урока и се връщам и си викам Wtf.. Първо пише за ахейци, после за минойци, после пак се връщат, а в следващия урок за микенци. Хвани, та го разбери...
    Да ! Тука съм с 10 ръце за тебе.Тея на херца ли са били когато са го писали този учебник ?!?!

Иначе тренирам танци.Бая изморително е като се има предвид,че участвам в 4 танца и ги готвя за коледния концерт на 18 Декември.

Мразя си класната !!!!!
    Днес той дойде да ме види в даскало,а тая мръсна *цензура* го изгони Искаше да остане в часа и тя каза не... Казах и,че е с мен (а имахме час на класа) и тя пак не Направо ...
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

^ По принцип не се допускат външни лица в училище. На нас бяха пускали едно момиче, което преди учеше при нас, но замина за чужбина. Тъй като зависи и от директорката, защото ако реши да влезе в часа (както днес нашата направи) ще направи проблем на класния, тя сигурно е добра женицата, ама кой иска проблеми с шефа си ?!

Миналата година ми беше супер притеснено ако не знаех някой урок,а сега съм тотален непукист. Знам, че мога да поправя всичко, стига да положа усилия, а не ми се струва нужно да уча всичко. Ако си изкарам нещо слабо - ще го поправям и така. Тъй като вече съм решила може би вече окончателно какво ще продължа да уча, си наблягам на тези предмети и това е. Другите въобще да не ме занимават с глупости.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

:)

Какво искаш да учиш??? ;д Ние по история сега учим Библията ) Ама на мен не ми е трудно ;дд
    [/b]

Добра съм в Математиката, ама не мисля да се натоварвам излишно с нея в гимназията. Биологията е за медицина, ама не е мойта наука. Икономика ... малко ми е странна, но е възможно. И остава хуманитарна, историята не ме кефи като цяло, но пък като я хвана един път и е доста добре. Така че или хуманитарна или езикова, по-скоро 2рото,защото ще съм в друг град... Имам време де, но засега желанията ми са такива.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ние по История учим за Египет....
    По Химия вече нищоо не разбирамм

Повече от фен Аватара на pepochko
    оф аз искам да влезна в математическата в пловдив ама имам огромен проблем който споделих тук – http://www.teenproblem.net/f/viewtop...100&highlight=

Мале аз са съм 8 клас и миналата година по Физика и Химия нищо не знаех и сега си незнам. По математика ходех на уроци от 6-ти клас и добре се справих на испита минах с 3,94 . Между-другото не се бойте лесно се влиза вече в училищата навсякъде .

:)

Хора,вие до къде сте по химимя???Ние последния път взехме там урко за натрий...

Благодарим ти заа ... успокоението А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ?

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Благодарим ти заа ... успокоението А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ?
    Аз ходя, по математика.
    : ))

Ние пък по Химия сме много назад, а по История напред ...
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Голям фен Аватара на thecreator
    Ухх ние днес имаме тест по БЕ и ще видим как ще се справя .. Предпочитам да ни даде тест , а не диктовка и там да определяме изр. , защото супер много сиг ще се объркам ;д
    Иначе за пускането в у-ще --- > една приятелка , която напусна идва в голямото и я пускат в стаята да си седи в часовете .. Ама чак в голямото , защото през часовете се заключват вратите на цялото у-ще .. Какъв затвор само!!

А ние на класното вместо съчинение разсъждение, ще имаме тест, защото имало ученици, които не се справят.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    По български и математика.

И все пак не мисля,че щеше да и е толкова голям проблем,ако го беше пуснала.Карай,днес сигурно ще се видим

Хора, тъкмо научих част от една много хубаво произведение и супер се радвам - поздравче http://www.youtube.com/watch?v=so6Ex...eature=related ако ви кефи може да пишете има ли някой от тук, който да свири на нещо освен мен?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Пловдив
    Днес ни върнаха контролните по Физика...Не мога да повярвам имам 5

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Поздрав : http://www.youtube.com/watch?v=tGtEgyuW5Hk , аз така го научих

Бтв забелязвам, че пишете предметите с голяма буква - защо? По логика, защото другите така го пишат или ...? Понеже в средата на изречение не са собствени имена и се пишат с малка буква.
    Love is everything!

Град
    Пловдив
    Днес правихме теста по Математика...Малелеле беше ужасен...Тия ъгли... Добре,че я свършихме тая геометрия и ся малко айляк....
    Иначе вие как сте?
    Аз утре ще ходя на Зазоряване Някой гледал ли го е?

Голям фен Аватара на thecreator
    IlovEmyPuffYToY -> аз свиря на китара..още съм начинаеща , но взимам уроци главно от интернет , от клипчета и ми се получават нещата Ти на какво свириш?

Ании браво Иначе блазе ви , че сте свършили геометрията ние след 2 сед сигурно ще ни е теста ;с .. Добре сме-.Петък И не съм гледала още Зазоряване .. Утре кажи мнение след това

Цитирай Първоначално написано от thecreator
    IlovEmyPuffYToY -> аз свиря на китара..още съм начинаеща , но взимам уроци главно от интернет , от клипчета и ми се получават нещата Ти на какво свириш?

Ании браво Иначе блазе ви , че сте свършили геометрията ние след 2 сед сигурно ще ни е теста ;с .. Добре сме-.Петък И не съм гледала още Зазоряване .. Утре кажи мнение след това
    Ми аз съм в музикалното даскало и свиря на чело и на пиано Както и да е...И ние правихме тест по Геометрия и на мен принципно геометрията ми е по-лесна от алгебрата :P
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Пловдив
    И аз миналата година ходих на уроци по Китара,ноо ми писна да свиря само мила,моя мамо и се отказах

Аз в понеделник ще правя тест на геометрията.

Поздрав за всички,макар и стара,много ми харесва.
    http://youtu.be/X9YMU0WeBwU

Град
    Пловдив
    Днес не ме пуснаха на Зазоряване,защото не си носех ученическата карта за да докажа,че съм над 12...Божее тия лудии ли са?! Не знам на 11 ли им изглеждам...Гледат и приятеля ми и му викат на него емии то за теб май няма да има проблем

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си