- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Лелее тоя по Технологии е толкова злее , че ...![]()
Тия уроци по история са толкова объркани... Още преди в Месопотамия първо ми пишат за шумерите, после за акадците, после пак за шумери. Сега сме на Древна Елада и не бях учила 2 урока и се връщам и си викам Wtf.. Първо пише за ахейци, после за минойци, после пак се връщат, а в следващия урок за микенци. Хвани, та го разбери...![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да ! Тука съм с 10 ръце за тебе.Тея на херца ли са били когато са го писали този учебник ?!?!Първоначално написано от FuckingFreak
Иначе тренирам танци.Бая изморително е като се има предвид,че участвам в 4 танца и ги готвя за коледния концерт на 18 Декември.
Мразя си класната !!!!!
![]()
![]()
![]()
Днес той дойде да ме види в даскало,а тая мръсна *цензура* го изгони
![]()
Искаше да остане в часа и тя каза не... Казах и,че е с мен (а имахме час на класа) и тя пак не
Направо ...
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
^ По принцип не се допускат външни лица в училище. На нас бяха пускали едно момиче, което преди учеше при нас, но замина за чужбина. Тъй като зависи и от директорката, защото ако реши да влезе в часа (както днес нашата направи) ще направи проблем на класния, тя сигурно е добра женицата, ама кой иска проблеми с шефа си ?!![]()
Миналата година ми беше супер притеснено ако не знаех някой урок,а сега съм тотален непукист. Знам, че мога да поправя всичко, стига да положа усилия, а не ми се струва нужно да уча всичко. Ако си изкарам нещо слабо - ще го поправям и така. Тъй като вече съм решила може би вече окончателно какво ще продължа да уча, си наблягам на тези предмети и това е. Другите въобще да не ме занимават с глупости.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Добра съм в Математиката, ама не мисля да се натоварвам излишно с нея в гимназията. Биологията е за медицина, ама не е мойта наука. Икономика ... малко ми е странна, но е възможно. И остава хуманитарна, историята не ме кефи като цяло, но пък като я хвана един път и е доста добре. Така че или хуманитарна или езикова, по-скоро 2рото,защото ще съм в друг град...Имам време де, но засега желанията ми са такива.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ние по История учим за Египет....
По Химия вече нищоо не разбирамм![]()
оф аз искам да влезна в математическата в пловдив ама имам огромен проблем който споделих тук – http://www.teenproblem.net/f/viewtop...100&highlight=
Мале аз са съм 8 клас и миналата година по Физика и Химия нищо не знаех и сега си незнам. По математика ходех на уроци от 6-ти клас и добре се справих на испита минах с 3,94. Между-другото не се бойте лесно се влиза вече в училищата навсякъде
.
: ))
Ние пък по Химия сме много назад, а по История напред ...![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
Ухх ние днес имаме тест по БЕ и ще видим как ще се справя .. Предпочитам да ни даде тест , а не диктовка и там да определяме изр. , защото супер много сиг ще се объркам ;д
Иначе за пускането в у-ще --- > една приятелка , която напусна идва в голямото и я пускат в стаята да си седи в часовете .. Ама чак в голямото , защото през часовете се заключват вратите на цялото у-ще .. Какъв затвор само!!![]()
![]()
А ние на класното вместо съчинение разсъждение, ще имаме тест, защото имало ученици, които не се справят.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
По български и математика.Първоначално написано от s0phie
И все пак не мисля,че щеше да и е толкова голям проблем,ако го беше пуснала.Карай,днес сигурно ще се видим![]()
Хора, тъкмо научих част от една много хубаво произведение и супер се радвам - поздравче http://www.youtube.com/watch?v=so6Ex...eature=related ако ви кефи може да пишетеима ли някой от тук, който да свири на нещо освен мен?
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Днес ни върнаха контролните по Физика...Не мога да повярвам имам 5![]()
![]()
Поздрав : http://www.youtube.com/watch?v=tGtEgyuW5Hk , аз така го научих![]()
![]()
Бтв забелязвам, че пишете предметите с голяма буква - защо?По логика, защото другите така го пишат или ...? Понеже в средата на изречение не са собствени имена и се пишат с малка буква.
Love is everything!
Днес правихме теста по Математика...Малелеле беше ужасен...Тия ъгли... Добре,че я свършихме тая геометрия и ся малко айляк....
Иначе вие как сте?
Аз утре ще ходя на ЗазоряванеНякой гледал ли го е?
IlovEmyPuffYToY -> аз свиря на китара..още съм начинаеща , но взимам уроци главно от интернет , от клипчета и ми се получават нещатаТи на какво свириш?
Ании бравоИначе блазе ви , че сте свършили геометрията ние след 2 сед сигурно ще ни е теста ;с .. Добре сме-.Петък
![]()
![]()
И не съм гледала още Зазоряване .. Утре кажи мнение след това
![]()
Ми аз съм в музикалното даскало и свиря на чело и на пианоПървоначално написано от thecreator
Както и да е...И ние правихме тест по Геометрия и на мен принципно геометрията ми е по-лесна от алгебрата :P
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
И аз миналата година ходих на уроци по Китара,ноо ми писна да свиря само мила,моя мамо и се отказах![]()
Аз в понеделник ще правя тест на геометрията.
Поздрав за всички,макар и стара,много ми харесва.
http://youtu.be/X9YMU0WeBwU
Днес не ме пуснаха на Зазоряване,защото не си носех ученическата карта за да докажа,че съм над 12...Божее тия лудии ли са?! Не знам на 11 ли им изглеждам...Гледат и приятеля ми и му викат на него емии то за теб май няма да има проблем![]()