.
Отговор в тема
Страница 78 от 134 ПървиПърви ... 286874757677787980818288128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 926 до 1 950 от общо 3345
    Голям фен Аватара на thecreator
    Ухх ние днес имаме тест по БЕ и ще видим как ще се справя .. Предпочитам да ни даде тест , а не диктовка и там да определяме изр. , защото супер много сиг ще се объркам ;д
    Иначе за пускането в у-ще --- > една приятелка , която напусна идва в голямото и я пускат в стаята да си седи в часовете .. Ама чак в голямото , защото през часовете се заключват вратите на цялото у-ще .. Какъв затвор само!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    А ние на класното вместо съчинение разсъждение, ще имаме тест, защото имало ученици, които не се справят.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от s0phie
    Благодарим ти заа ... успокоението А момичета.. колко от вас ходят на частни уроци и по какво ?
    По български и математика.

И все пак не мисля,че щеше да и е толкова голям проблем,ако го беше пуснала.Карай,днес сигурно ще се видим
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Хора, тъкмо научих част от една много хубаво произведение и супер се радвам - поздравче http://www.youtube.com/watch?v=so6Ex...eature=related ако ви кефи може да пишете има ли някой от тук, който да свири на нещо освен мен?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Днес ни върнаха контролните по Физика...Не мога да повярвам имам 5

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Поздрав : http://www.youtube.com/watch?v=tGtEgyuW5Hk , аз така го научих

Бтв забелязвам, че пишете предметите с голяма буква - защо? По логика, защото другите така го пишат или ...? Понеже в средата на изречение не са собствени имена и се пишат с малка буква.
    Love is everything!

Град
    Пловдив
    Днес правихме теста по Математика...Малелеле беше ужасен...Тия ъгли... Добре,че я свършихме тая геометрия и ся малко айляк....
    Иначе вие как сте?
    Аз утре ще ходя на Зазоряване Някой гледал ли го е?

Голям фен Аватара на thecreator
    IlovEmyPuffYToY -> аз свиря на китара..още съм начинаеща , но взимам уроци главно от интернет , от клипчета и ми се получават нещата Ти на какво свириш?

Ании браво Иначе блазе ви , че сте свършили геометрията ние след 2 сед сигурно ще ни е теста ;с .. Добре сме-.Петък И не съм гледала още Зазоряване .. Утре кажи мнение след това

Цитирай Първоначално написано от thecreator
    IlovEmyPuffYToY -> аз свиря на китара..още съм начинаеща , но взимам уроци главно от интернет , от клипчета и ми се получават нещата Ти на какво свириш?

Ании браво Иначе блазе ви , че сте свършили геометрията ние след 2 сед сигурно ще ни е теста ;с .. Добре сме-.Петък И не съм гледала още Зазоряване .. Утре кажи мнение след това
    Ми аз съм в музикалното даскало и свиря на чело и на пиано Както и да е...И ние правихме тест по Геометрия и на мен принципно геометрията ми е по-лесна от алгебрата :P
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Град
    Пловдив
    И аз миналата година ходих на уроци по Китара,ноо ми писна да свиря само мила,моя мамо и се отказах

Аз в понеделник ще правя тест на геометрията.

Поздрав за всички,макар и стара,много ми харесва.
    http://youtu.be/X9YMU0WeBwU

Град
    Пловдив
    Днес не ме пуснаха на Зазоряване,защото не си носех ученическата карта за да докажа,че съм над 12...Божее тия лудии ли са?! Не знам на 11 ли им изглеждам...Гледат и приятеля ми и му викат на него емии то за теб май няма да има проблем

Аз гледах Зазоряване. Ако не си падаш филмов критик, който иска във всяка част да има по нещо различно, тъй като сякаш малко са се изтъркали вече, значи ще ти хареса. Аз съм точно това, което описах, но ми хареса.

Ние другата седмица имаме контролно по физика за края на раздела. Не разбрах обаче дали ще са задачи или тест. Ако е тест - супер, за задачите малко ще се видя в зор. В понеделник ми връщат теста по история. Скоро и по математика ще правим за края на раздела. И да, геометрията е тъпа.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Град
    Пловдив
    Тая тема напълно замря
    Днес имам да уча доста по Химия,аа супер много ме мързи,а тая утре ще ни изпитва Не знам какво ще правя (сядам да уча сега,поне нещо да ми влезне в главата)

А аз имах супер ужасния преразказ от уроците да правя ...
    + да уча по биология
    + имам домашно за уроците ми по математика
    + имам утре и тест по математика в даскало
    + да уча по история ...

Още няколко дена и започва Декември,а след това Коледа
    Вие какво ще искате за Коледа ?
    Аз ще искам нова преса
    С какво ще сте облечени на Коледа/Нова година ?
    Купих си един МЕГА як панталон ония ден и сигурно ще съм с него и някаква хубава блузка

Леле, да знаете колко ми липсва 7 клас Цялото напрежение и т.н дали съм приета... 8 клас е още по-гадно, ама 7 много ми липсва ((

Град
    Пловдив
    За Коледа искам Iphone 4 или нов лаптоп.
    Нямам си и представа с какво ще съм облечена Зависи къде съм...

За Коледа искам часовник. А за облеклото, не знам, около празниците сигурно ще ходим до столицата в някой мол да си накупувам това-онова и тогава ще мисля.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Цитирай Първоначално написано от nickeyy97
    Леле, да знаете колко ми липсва 7 клас Цялото напрежение и т.н дали съм приета... 8 клас е още по-гадно, ама 7 много ми липсва ((
    Защо да е гадно ???

Ооо аз искам нов лаптоп ии нов телефон, аа за дрехи не знам..

Уау .. току-що дочетох една книга. Толкова поучителна, сигурно за първи път чета нещо, което е извън учебната програма.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

^ Ще споделиш ли коя ?

Уфф,днеска така се хилих на тая по български,че утре ще вика майка.Тази по музика пък така ме издразни,че като и се развиках и целия клас мълчи...Ужас!Часа ни по биология днес,както винаги беше пълен ужас !

Здравейте и от мен! И аз съм седми клас, надявам се няма да ви е проблем и аз да пиша в темата Иначе не знам, трябва ли да се представям по-подробно? Или няма нужда... Еми засега няма, че много дълъг пост ще стане, пък ако толкоз има зор...

Цитирай Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
    Хора, тъкмо научих част от една много хубаво произведение и супер се радвам - поздравче http://www.youtube.com/watch?v=so6Ex...eature=related ако ви кефи може да пишете има ли някой от тук, който да свири на нещо освен мен?
    Аз свиряяя ^^ На пиано и китара(класическа, все още съм начинаеща, но няма да се отказвам, пък и бързо напредвам заради пианото) Това на Yiruma му имам нотите и цяло лято се каня да го почна, ама все си харесвам нещо друго и го зарязвам Иначе от неговите по- ми харесва River flows in you. А на чело яко ли е? И трудно ли е? Много искам на контрабас, ама едва ли ще ме огрее...

А по темата за Коледа: Аз от сестра ми нищо няма да искам, тя винаги избира много яки подаръци, а от наще се чудя... Или някакви големи слушалки(ама да не са много големи и да са някакви по-различни), или акустична китара (О, да! Осми клас я почвам, класическата ми е само за въвеждане... А после нападам електрическата и баса :P ), илии нещо друго, не знам... чудя се още
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

http://idg.bg/test/cwd/2011/9/9/3727...ckacoca_03.PNG
    За слушалките, дето говорех по-горе: искам да са нещо ей-такова. Смисъл с такава форма и големина. А шарката отвън може и друга да е ^^
    Бледа кукла си ти,

Град
    Пловдив
    Добре Дошла Как се казваш? ( BloodyDreamer) От къде си?

Мерси, мерси *sun* Казвам се Мария (блях! мразя си името) и съм от Село Бавнярово(в превод: Сливен )
    Бледа кукла си ти,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си