.
Отговор в тема
Страница 79 от 134 ПървиПърви ... 296975767778798081828389129 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 951 до 1 975 от общо 3345
    Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Мале форума е станал ужасен... Защо някои страници са изтрити (от нашата тема?)

Не знам. Може и да не е трито. Смисъл сега аватарите са доста по-малки, така че може и от това да е ;д Ама иначе новият облик на форума и мен не ме радва. Никак даже. Не знам за кой път го казвам, ама преди беше в пъти по-добре. ;( Шсе садна мноо жестоко...
    А за предишната тема: Реших какво искам за Коледа ^^ Таблет за рисуване. Малко скъп подарък, ама ако наще не са съгласни, ще им предложа сделка. Смисъл да не плащат цялата цена, а някаква част от нея. (по-голямата де, все пак е подарък, ама и аз ще помогна xd) Просто не искам да си хабя спестените пари, щото събирам за електрическа китара и сега ако ги изхарча, после не знам кога пак ще ги събера ;d . Пък и аз няма да искам много скъп таблет... ма пък няма и да е от най-евтините, щото смятам доста време да го ползвам xd
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Thumbs up

Хубавото ни червено форумче си отиде Протестирамм !!!!!!! ИСКАМ СИ СТАРИЯ ФОРУМ,СТАРИЯ !
    Имам да уча утре.Всичко с него се разпада не знам к'во става,ама напоследък нямам време и да мисля
    и изобщо не ме е*е.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на thecreator
    АААА ФОРУМА Е ОТВРАТ!! всички вече станаха еднакви ..тцтц..Имам 6 по - биология и контролното по БЕЛ..ПРОСТО още не мога да повярвам .. Добре до6ла Мими!!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    страниците не са изтрити, просто вече са повече мнения на една страница, което автоматично намалява броя на страниците ^_- . И на мен това ми беше първата реакция, но после видях, че не е така.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Хаха .. не протестирайте. Същото е като Фейсбук и от части МакДоналдс. Уж всички се оплакват от тях, не ги кефят като ги променят, пък като влезеш са пълни. Същото е и с форума в момента. Ще свикнете, споко.

Вчера имах контролно по Биология. Ужас. Днес имам по Физика и ИТ, по ИТ няма да уча, но по Физика ще се напрегна малко, че най-накрая свършихме с електричеството и ако има задачи дано не са много трудни и объркани.

Добре дошла, Мария. Ако искаш дай facebook или нещо такова.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Wink

МакДоналдс ли ? Аз дори не съм влизава в сайта им
    По ИТ не би трябвало да ти е много трудно , а по физика много бързо свършихте раздела .. Браво!! Аз за днес имах съч.разсъждение да напиша по Литература на тема - "Речта на Бръчков"..Надявам се добре да се получло.. А вчера леле г-та по БЕЛ ни даде тест , защото 3-4 човека не млъкваха .. И айде на целия клас и то с оценки ... Направо не ми се мисли,ще видим в понеделник. По математика сме на уравнения - най-накрая нещо по моята част .. Тази геометрия , въщобще не ми се отдава

Град
    Пловдив
    Най-после да стане Петък....
    На мен много бързо ми минава времето....не го усещам направо...

Уоу... Ние първия раздел по физика го минахме, тест правихме, открит урок-обобщение имахме и даже взехме първия урок от новия раздел; по БЕЛ днес правихме тест на изречения; по литература в понеделник или имаме последен втори урок по ХVІІ глава от "Немили-недраги", или правим обощение по цялата книга. По математика пък още сме на геометрията. Разбирам ги нещата, обаче алгебрата ми е по-яка някак си. Което ми напомня, че утре съм на олимпиада по математика ;D Защо ли имам чувството, че нищо няма да направя? XD По химия как сте? Иии по български кога ще правите класна? Ние трябва да я правим на 12.12.(другия понеделник), обаче аз ще ходя в Австрия по един проект от даскало и ще я правя тая сляда на СИП-а БЕЛ. Пък хич не ща, щото ще бъде съчинение разсъждение и отново имам чувството, че нищо няма да направя. Вие кво ще имате на класното?
    И още един въпрос(мноо станаха, ама докато не съм забравила ;D): Най-вероятно вече сте говорили по въпроса, ама не ми се четат 79 страници, така че... Къде смятате да кандидатствате?

П.С. току-що тая опция за авто-запис ми спаси живота ROFL бях изписала ей-тоя роман, обаче ми се прецака нета(както винаги) ии после като презаредих уж го бях копирала, ама после ми се наложи да копирам нещо друго и замина всичко ;D
    Бледа кукла си ти,

FuckingFreak, ето мe в различните интернет цивилизации XD
    -- facebook: Mimz Valeva
    -- twitter: BloodyDreamer_
    -- youtube: smileyworld98 (държа да подчертая, че smiley идва от емотките, а не от miley-smiley ;d)
    Бледа кукла си ти,

Айде да свършва по-бързо срока и като цяло учебната година. Бързо ми омръзна.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Абе къде по дяволите са тия емотиконки, че не мога да ги открия XD
    Бледа кукла си ти,

Голям фен Аватара на wenii
    o.O Откога не съм писала тукк, обновението чак сега го виждам , ужас, но ще се свикне .. вие как сте, какво мислите да правите утре
    : ))

Аз днес трябва да уча, ама ме е обхванал мързела. Слава на Бога, че по биология нямаме урок, ама имаме по математика контролно, така че по-късно ще решавам задачи заедно с майка ми
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Град
    Soффiя

Cool

^ ^ Здравейте, откога не съм писала тук
    По история правихме тест в сряда, днес трябва да ни ги върнат -.- Стискайте палци ;
    По БЕЛ ще имаме класна работа този петък ^^ ;
    По математика сме на линейно параметрични изрази ;
    По физика правихме тест - пълен ужас..

Да се представя Казвам се Никол ^ , на 13год., от София. Честно казано новият облик на форума не ме радва особено ..

За Коледа Ами искам лаптоп < 33 Това е от мен ^.^ < 33 :*
    ╔═══╗ ♪ ♫
    ║███║ ♫♪ ♫
    ║ (●) ║
    ╚═══╝ Mussic can't Die, because she live in you ... ♥

B.F.F

[lowe Darri,Mimmu,Betti,Nickss,Gabbu,Pammu {{ {} }}]

Ники,много сте напред.Ние утре имаме тест по история (наказателен) и по математика (пак наказателен).Писнало ми е вече.По литеретура сме на една българка.

Много сте напред Ние сме още на "Немили-Недраги"
    Иначе правих устно изпитване и два теста по Физика оща оценка - 4
    Напоследък съм мноо изморена и въобще главата ме боли по цял ден, спи ми се, не мога да внимавам в часовете или просто мечтая нанякъде, а тая година е доооста напредгната ... Ще се мре
    Някой друг с моите сънливи проблеми?
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

И ние сме на "Една българка", а днес ще правим класно по български. По математика контролната беше доста лесна, а аз толкова се напрягах да уча вкъщи.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ние още сме си на "Немили-недраги" ... По математика ме изпитаха, още от четвъртък де - 3 дни :X имам 6 (sun)
    По БЕЛ сигурно днес ще ме изпитат на 3,4 изр., защото правихме тест без оценки и доизпитва по тоя начин ;дд ...По география сме на природни зони, по химия си ме изпитаха мин.път - сега съм си спокойна , иначе сме на упражнение.. И утре съм на уроче по математика ..Дано мине добре ;дд
    Бтв Ники добре дошла и честит имен ден на патерица , не можах да ти го чиститя вчера , защото не съм влизала от .. сиг от понеделник ;дд .. Ама имам чувството , че всички сте напред по Физика .Вие преди 1 месец май писахте , че сте на закона на Джаул-Ленц , а ние го взехме вчера

Верно ли вчера сте го взели? :O
    НИе сме на светлинно отражение
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

A ние сме още на ел.вериги по физика,така че не се напрягайте излишно.Не сте назад.

Ох, не съм писала от доста време в темата.. Ние имаме съчинение разсъждение на 3-та глава на Немили - Недраги .. ;/

Аз в понеделник заминавам за Австрия по един проект в училище и се чудя да се радвам ли, да рева ли. Щото трябваше предварително да правя класната по БЕЛ, обаче после решиха друго и сега ще я правя чак след ваканцията. Освен това, доколкото разбрах по програмата, ще свирим на барабани, пък аз каквато съм маниачка на тема музикални инструменти... Пък и страшно много искам да се запиша на барабани. Жалко, че имам съседи и не знам какво ще правя. Така или иначе най-рано 9-ти клас ще стане, после ще му мисля... Мда. Та много ще бъде яко, пък и все пак - Австрия!! Обаче пък от друга страна ще имам да наваксвам два урока по пиано, два урока по китара и един по хип-хоп... Нямам си и на идея как ще науча тия скокове дето г-на каза, че ще ги правим...
    Иии да ви разкажа за хип-хоп-а, че съм много въодушевена: С едни съученички решихме да ходим на хип-хоп (пет момичета сме). Първо не бяхме много ентусиазирани, обаче след първия урок(понеделник сутринта) всички цял ден си правехме движенията и си повтаряхме "Въъъй, МНОГО ЯКО БЕШЕЕЕЕ! Искам паааак! Като станем първа смяна ще ходим и трите дена следобяд, а през ваканциите ако има, ще ходим и два пъти на ден! Много беше якоооо!!"... Та така. Преподава ни Борис.... не-знам-си-кой, все му забравям фамилията, победителят от Танцувай с мен 3. И в момента ни учи на преработка на нинджа танца му. Нямам търпение пак да отида, супер гадно ми стана като разбрах, че няма да мога в понеделник да съм с другите. В неделя ще ги строявам в две редици да ме учат, ако не - в понеделник ще се съберем по-рано ;D
    Бледа кукла си ти,

Град
    Пловдив
    Мале аз от кога не съм писала....

Толкова учене,домашни,класни,тесто е...ИСКАМ ВАКАНЦИЯЯЯ!!!! Не издържам повече...

Град
    Пловдив
    Мале аз от кога не съм писала....

Толкова учене,домашни,класни,тесто е...ИСКАМ ВАКАНЦИЯЯЯ!!!! Не издържам повече...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си