- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Е то на нас никой не ни е казвал да си учим стихотворенията на изуст.Първоначално написано от Pamaa
![]()
Ще ги прочета бе, то моето беше в кръга на шегата.Изкарайте си едно незабравимо лято и после му мислете 7 клас.
И ние бяхме така като си спомня .
Колкото до последните постове свързани с книгите,прочетете си ги,но не чак в края.Научете си стихотворенията,които са ви дадени за наизуст по-добре лятото,за да не се тормозите и с това допълнително през годината,защото ще имате сумати неща по други предмети и т.н.
П.С общо взето цаката е да си учите постоянно уроците,и така.)
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Е то на нас никой не ни е казвал да си учим стихотворенията на изуст.Първоначално написано от aleks98
![]()
[/quote]
Много кофти са направили.Имате за наизуст към 4 стихотворения май бяха.''На прощаване'' ; '' Българският език '' ; '' Заточеници'' ; ''Опълченците на Шипка'' ..
Научете ги лятото.Определено ще ви е много по-лесно.![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
някой знае ли кои са стихотворенията които трябва да се учат наизуст през 7 клас![]()
Нас ни караха да учим:Първоначално написано от babyy123
>Христо Ботев - "На прощаване"
>Иван Вазов - "Опълченците на Шипка"
>Иван Вазов - "Българският език"
>Пенчо Славейков - "Неразделни"
>Пейо Яворов - "Заточеници"
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ти прочете ли поста над твоя.Първоначално написано от babyy123
Леле.. ;хх
И моето лято минава много добре.. не съм започвал книга .. смятам да ги започна следващия месец .. не стига , че трябва да чета книгите , а трябва да реша доста задачи по ЗИП математика
.. ще се справя
![]()
..Как се справяте по математика ? .. имате ли ЗИП по някой предмет ?
SmilezZz под този ред ли се изучават стихотворенията ?
И аз имам да решавам задачи- трябва да реша толкова, колкото се поберът в 80 листа голям формат...Първоначално написано от Graffa
Как се справяте по математика ?- Супер, много е лесно!
Аз не искам да ги решавам , но знам че един от тези тестове ще ни бъде входно в 7 клас и направо се побърквам .. много мразя да ни дават задачи за през лятото ..Първоначално написано от djigitoriq
Иначе моето положение по математика няма смисъл да го коментирам![]()
Нямам ЗИП по нищо и се справям горе-долу добре по математика.Първоначално написано от Graffa
Иначе стихотворенията се изучават май по този ред:
1. Христо Ботев - "На прощаване"
2. Иван Вазов - "Българският език"
3. Иван Вазов - "Опълченците на Шипка"
4. Пенчо Славейков - "Неразделни"
5. Пейо Яворов - "Заточеници"
Но не съм много сигурен. (:
Kaкви са тези стихотворения .. доста са дълги .. и ще трябва да ги учим.. е няма как
![]()
Дайте да разнообразим темата .. какви игри обичате да играете ( като жанр ) и каква игра играете в момента ?
Стана като чат.Първоначално написано от Graffa
Като жанр - СПОРТНИ, в момента Need for Speed: Hot Pursuit. :P
Първоначално написано от aleks98
извинявам се като го постнах и тогава го видях![]()
Graffa - Честно казано,не съм сигурна..
Първо мисля,че беше "На прощаване","Опълченците на Шипка",обаче не съм сигурна дали първо се изучаваше "Неразделни" и "Българският език".. Все пак бях седми клас преди две години![]()
Няма защо.. Ако имате някакви проблеми/въпроси - насреща съм.. Ще помогна с каквото мога.. Знам какво ще ви е в седми клас (:
извинявам се видях горния пост след като написах мояПървоначално написано от aleks98
![]()
Има ли будни? :P
Дано да не ставам нахален , но искам да те попитам как се подготвяше по математика .. ходише ли на частни уроци ? .. как се справяше .. ?Първоначално написано от SmilezZz
Много ясно.Първоначално написано от djigitoriq
![]()
![]()
![]()
Според мен всичко е до учителя как ще ти го обесни, ако учителя е пълен ужас и ни го преподава на две - на три, колкото да отбие номера, ще трябва да ходим на уроци, но в моето училище особено учителката по математика е страхотна и обеснява много добре нещата, така, че според мен частни уроци не са ми нужни, но ще видим септември месец.Първоначално написано от Graffa
![]()
На мен определено са ми нужни .. и смятам от септември да започвам ..Първоначално написано от aleks98
Питай спокойно.. Не ставаш нахален..Първоначално написано от Graffa
Колкото до математиката - може да се каже ,че се подготвях сама.. Бях си купила два сборника по математика,които ми вършиха страхотна работа.. Още от самото начало започваш да решаваш по една-две задачи минимум на ден и така.. Иначе месец преди изпита ходих и на частни уроци,и от тях също има голяма полза.. Бях попаднала на пекана учителка,която ми беше обяснила как по-лесно да решавам задачите от движение и подобни..
Еми шанс, както казах, всичко си е до учителя, ама то и при частните уроци е така, късмет е, ако попаднеш на яка учителка, така, че..Първоначално написано от Graffa
![]()
До колкото знам, най-добрите частни уроци са в СМГ, там ти дават методи, които в никое друго училище не ти дават и ако ги знаеш ти е много лесно.
Още един въпрос към SmilezZzПървоначално написано от SmilezZz
.. има ли много свързани неща който са се изучавали в 6 клас с тези в 7 клас ( дано да ме разбра ) .. И според мен учителя е много важен ..
Ако не си учил едночлени, няма как да разбереш тъждествено равните изрази.Първоначално написано от Graffa
![]()