.
Отговор в тема
Страница 82 от 134 ПървиПърви ... 327278798081828384858692132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 026 до 2 050 от общо 3345
    Цитирай Първоначално написано от weti Виж мнението
    ходих по химия и се класирах
    По химия не е ли този петък? Или за всеки град е различно?
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Taзи по история направо се изгаври с нас и нашия труд ! На решаващия ни тест ни даде някакви
    задачи,където са от най-затънтените ъгъли на учебника и погледите.Много се ядосах.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Ходя на уроци по математика, английски, български и информатика като извънкласни. В училище има една програма "С грижата за всеки ученик", там съм записана по математика и техническо чертане. Наскоро се записах на виртуална археология и на театър, защото ми е интересно. Иначе някой оттук ходил ли е на олимпиадата по химия. Аз ще ходя утре. Имам някои задачи от миналите години, но ме интересуват вашите отзиви.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Правихме контролно по математика на текстовите задачи. Г-жата каза, че това е най-тежкото контролно за цялата година. Беше лесно, само за последната задача не съм сигурна дали всичко ми е вярно. (Тя беше с уравнения, пък аз точно тогава отсъствах, даже имам 4 на едно контролно, на класната имам 5 пак заради тях, ама мисля, че ги схванах и се надявам наистина да е така...)

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Иначе някой оттук ходил ли е на олимпиадата по химия. Аз ще ходя утре. Имам някои задачи от миналите години, но ме интересуват вашите отзиви.
    Утре ще имате ли олимпиада? Защото нали уж има код червено и такива простотии, утре е обявен за неучебен ден в Сливен и много се притеснявам за олимпиадата, защото не знам кога ще я правим, а пък химията ми е любимия предмет и... ох! *sigh* При вас как е?

ПП: Сега да не решите, че не се радвам, че няма да сме на даскало! Напротив! Само олимпиадата ме притеснява и трябва да се обадя на госпожата по пиано да видя дали ще ходя на урок... What a pain! I just want to sleep...
    Бледа кукла си ти,

Малко извън темата, но ми е много важно, а никой не ми отговаря. Понеже ходите на уроци, знаете ли някой, който да дава частни уроци по химия в Пловдив? За 10 клас.

Трябва да напиша есе на тема \"Обичам планината,защото.....\"!Моля помогнете!

Цитирай Първоначално написано от emi_566 Виж мнението
    Трябва да напиша есе на тема \"Обичам планината,защото.....\"!Моля помогнете!
    Е, не можеш ли да мислиш? Есе се пише лесно. Защо трябва някой друг да ти го напише и да ти изкара оценката? Каква му е ползата на него? Щом имаш време за форум, значи имаш и време да седнеш и да напишеш едно есе. Какъв е проблема да напишеш какво ти е мнението за планината? О.о
    Бледа кукла си ти,

Аз съм от Пловдив и съм седми клас,и искам даа попитам какви са отзивите за НТГ?

Oтдавна не съм писала.С колко завършихте срока ?
    Аз с всичко 6.
    По кои предмети нямахте оценки ?
    Аз нямах по физика,география,технологи й,музика,математика(ЗИП),ин орматика (ЗИП) и български (ЗИП),защото имахме само по 1 час седмично.

Здравейте, някой знае ли кога се провеждат тренировачните тестове в СМГ (може и другаде)? Благодаря предварително...

Mинаха вече.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    Mинаха вече.
    Имам приятели 7 клас. Минали са един пробен по математика и един по БЕЛ в СМГ. Със сигурност скоро ще има следващи.Следете на сайта им, те пускат инфо там за датите.

Значи на следващият ще ходя...Някой знае ли датата и часа на следващият?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Хохо Как стее? От 2-3 месеца сигурно вече не съм писала. Как завършихте срока?
    Аз МАТ-5
    БГ- 6
    И по другите 5 и 6 освен Химията,там имам 4.
    Този 7 клас ми е** майката :Х Ужас е просто,но края му е близо :Д

Тая тема съвсем замря бе. Как сте ?

За срока само по физклутура имах 5 :/ Не мога да си го обясня - мога да избягам два пъти по-дълго разстояние за около 10-тина секунди, а като дойде време за изпитване - все едно пешачката съм ги минавала тия 50 метра. А за скачането да не говорим. Просто по тоя предмет съм на настроения. Миналата година първи срок имах 3 на скачане, втори - 6, а не съм си мръднала четирибуквието да скокна веднъж дори!! Ако някой ми обясни как става този номер, ще съм му много благодарна. ;D
    Мда, а по другото имах 6. Утре съм на олимпиада по химия, вдругиден по биология(сутринта) и по физика(следобед). Надявам се, че по физика ще е също толкова елементарно като първия кръг. xD
    Бледа кукла си ти,

Повече от фен Аватара на bwef
    Ейй аз също съм 7-ми клас и в петък ще ходя на олимпиадата по Физзика, аа утре по БЕЛ.

Първи кръг по физика направо се изгавриха с нас! Половината от даскалото излязохме на 15-тата минута и имаме по 30 точки ;D Дано и този път да е така.
    Бледа кукла си ти,

Тропи и фигури в "Опълченците на Шипка" Моля Ви много е спешно !

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Здравейте! Малко късничко си постнах мнението, ноо .. нищо Ето и аз как завърших срока:
    БЕЛ-6
    Математика-6
    История-6
    Музика-6
    ФВС-6
    Физика-5
    Английски език-5
    Биология-5
    За другите предмети съм без оценка, защото имахме само 1 път в седмицата.

Днес върнаха по математика контролните на "Еднакви триъгълници"... От 20 човека в класа, 12 имат двойки... Контролното беше 4 задачи. Аз имам мн. доб. 5. Само един човек има 6. По Биология също върнаха писмените. Те бяха 3 въпроса (теглихме билетчета и бяхме 2 групи) - един за характеристика, представители и устройство. Беше върху мешести и червеи. Имам 6. ^^ Нищо, че ме хвана, че имам на телефона бележка ;dd. Ама тя дори беше недовършена Пишеше медузи - черноморска; хидра - обикновена и тва е. После по музика си оправих "двойката" за сонатна форма и стил (имам 6). И така... беше тежък ден... А утре имаме писмено по история! Стискайте палци!

Град
    Пловдив
    Охо как сте. Как върви даскалото?
    Аз сега реших да не влизам във Фейсбук до края на изпитите.Не знам как ще издържа,ама да пробвам все пак.
    Оценките ми по Литература са страшно зле,госпожата ме мрази адски много не знам какво и стана миналата Сряда ми писа 2ка ей така,защото си мислеше,че не внимавам дори и въпрос не ми зададе :Х.
    По Математика съм добре: 6,6,6
    По Български и Литература ; 5,4,2 :Х
    По Другото не е важно май да коментирам :Д

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Леле ужас. По биология не съм отваряла от тип Мешести, а в момента сме на бръмбари, комари и някакви такива... Изпита ме и сега ми е песен, ама днес взимам да преговарям. По история отсъствах на един урок (Ранната Римска империя) и не успях да разбера нищо. А като вдигна двама човека на дъската и ги пита за Юлиите, то в учебника пишеше точно 1 изречение... Кажи ми как да стане просто ;d
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Пловдив
    Оо по тия разказвателните хич не уча...

Аз реших, че осми клас ще ходя на допълнителни уроци по химия. Понеже смятам да влизам в езикова, а първата година химия не се учи. Пък дори и след това - нивото в Сливен никак не е добро и много искам да отида другаде, обаче ако го направя, ще трябва да се сбогувам с пианото. А съм свирила едва ли не целия ми съзнателен живот (колкото помня от него ), а и смятам да се занимавам с музика и ще ми е от голяма помощ. А и китарата, и рисуването... И ще трябва някой да дойде с мен, а не искам да се разделя семейството. А пък от това зависи бъдещето ми, наистина не знам какво да правя, а време не остана...
    Между другото, да се похваля, вчера свърши Националната олимпиада по Химия и ООС. Четвърта съм, с 0.5 точки по-малко от третото място. От Сливен сме 6 човека, все от нашето училище и имаме 1, 3, 4, 8, 14 и 18 място. Направо ги разбихме. Можех и повече, но пък нека не забравяме, че да си четвъртата най-добра по Химия от седмите класове в цялата страна, хич не е лошо. Но пък те и задачите не бяха чак толкова трудни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си