- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
ми честно казано оценките са ми добри втория срок и им се радвам :д обаче по математика ми писаха двойка, само защото започнах да се смея в час .. ии се моля като ме оформя да не я взема под внимание .. много ме притеснява, но класната ми каза да се правя, че я няма и такапри теб как е ?
: ))
Досега решавах един примерен тест за изпит след 7 клас в едно помагало по БЕЛ и има някой ужасно стряскащи ме въпроси.Според вас трябва ли да знаем кога са написани (датата им на издаване) на всички произведения,които сме изучили тази година по литература и да знаем голям обем информация от личния живот на авторите?Аз лично мисля,че тези неща едва ли ще успея да ги науча,още по-малко да ги назубря,но ако ги има на изпита ...Тези,които са имали изпит по-минали години имали ли сте такива въпроси?Знам,че мога да проверя и в сайта на МОМН,но не ми го отваря.
Nutella, според мен ще има такива въпроси и трябва да знаем, колкото се повече информация за произведенията и за издаването им .. не мисля, че ще има въпроси за автора .. но на пробния изпит по български имаше дадено изречение, което трябваше да кажем какво изразява .. пък ще ти е по-лесно, ако знаеш произведението добре и можеш да свържеш самото изречение с патриотизма, родолюбието и така нататък ..Смятам, че те за това ни карат да учим произведения като "На прощаване" , "Опълченците на Шипка"![]()
Има си въпроси от биографиите на авторите и още как.23 въпрос от теста през 2010:
http://www.minedu.government.bg/open...ay2010_key.pdf
18 въпрос от теста през 2011:
http://www.minedu.government.bg/open...-26May2011.pdf
Благодаря Ви! Аз не казвам,че няма такива въпроси просто чак толкова задълбани ми се струва излишно.Но явно ще се помъча да науча и тази информация.Вени,а вие кога сте правили пробен изпит?Лесен ли беше,добре ли се справи?
Аз не се притеснявам за изпитите, понеже почти всичките ми оценки са шестици, на пробния изпит по математика имах 100 точки, а на този по български - 91. Ако трябва да съм честна предните години учих доста повече от тази.. даже сега почти не уча, не ходя на уроци, а резултатите ми са доста по-добри от тези на останалите и като цяло съм доволна от себе си..![]()
Ааами при менн по математика всичко е супер.По БЕЛ също г/д ;д.На нас още не са ни казали кога ще са пробните ;д
ми при нас пробните минаха, остава само 1 по български и един по математика .. смятам, че се справих г/д ..
^ Ние по литература свършихме отдавна,а по математика имаме още един дял мисля.
Утре правим тест по Билогия на "Безграбначни животни".Стискайте палци.![]()
стискамм :* ниее по лит сме на заточеници,а по мат днес взехме първия урок от успоредник!!! Вие къде искате да кандидатствате??
сори за второто последователно мнение,но забравих да кажа ,че ние преди ваканцията правихме тест по биология беше средна трудност ;ххх
Ние по литература днес взехме "По жътва" .. иначе по математика преди ваканцията правихме контролно за линейните уравнения)
Ние свършихме литературата още доста преди ваканцията.Госпожата обаче така ни претупа уроците - изигра ни лоша сега защото сега не сме много запознати с произведенията.Сега в час по литература правим преразкази и ще се подготвяме за изпита,а по математика днес взехме "Неравенства на триъгълника".
Wikito - нашия тест също не беше особено лесен ама мерси за палците ;** Иначе смятам да кандидатствам в ГРЕ"Георги Ръковски" - испански език.
Nutella, стискаме ти палци
Wikito, фб- Venelina Petrova http://www.facebook.com/profile.php?id=100000895783357
Иначе нещо ново при вас?
амии май по математика утре ще ни върнат тестовете в/у неравенства :С
По литература утре ще взимаме ,,по жътва''.По български минахме материала и сега се упражняваме.Правим преразкази и т.н.По математика утре ще взимаме първия урок от успоредници.
Искам да вляза в 91нег.За момичето,което е изкарало тези точки без да учи-браво,но не е зле да си прочиташ уроците,защото това може да ти изиграе лоша шега.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Вики (bebzgirl), в немската има супер готини хора. От личен опит ти казвам... като влязох мислех, че всички ще са някакви супер задръстени, обаче е точно обратното.
Айде пожелавам ти да влезеш... и Делийска да не ти се падне за класна в 8 клас! (тоест да не си "д" клас) Не, шегувам се... донякъде. :Д:Д
Така де... съжалявам, че ви се намесих в темата и ви пожелавам късмет на изпитите.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Хаха,няма проблем.Аз имам толкова много приятели оттам,че ще се чувствам сред свои направо. ;д
Даже сега ще танцувам на фашинга ви,сигурно ще ме видиш ;д
Аз съм от Елин Пелин защо? офф по математика имам 5 :С По бел на до чикаго и назад имам 4 ще се побъркам :хх
ми просто питам![]()
днес ни върнаха контролните по математика и имам 5ноо другата седмица ще правим пак ..
btw утре ще правим контролно по физика, пожелайте ми късмет, защото хич не го обичам този предмет ;s