- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
амии май по математика утре ще ни върнат тестовете в/у неравенства :С
По литература утре ще взимаме ,,по жътва''.По български минахме материала и сега се упражняваме.Правим преразкази и т.н.По математика утре ще взимаме първия урок от успоредници.
Искам да вляза в 91нег.За момичето,което е изкарало тези точки без да учи-браво,но не е зле да си прочиташ уроците,защото това може да ти изиграе лоша шега.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Вики (bebzgirl), в немската има супер готини хора. От личен опит ти казвам... като влязох мислех, че всички ще са някакви супер задръстени, обаче е точно обратното.
Айде пожелавам ти да влезеш... и Делийска да не ти се падне за класна в 8 клас! (тоест да не си "д" клас) Не, шегувам се... донякъде. :Д:Д
Така де... съжалявам, че ви се намесих в темата и ви пожелавам късмет на изпитите.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Хаха,няма проблем.Аз имам толкова много приятели оттам,че ще се чувствам сред свои направо. ;д
Даже сега ще танцувам на фашинга ви,сигурно ще ме видиш ;д
Аз съм от Елин Пелин защо? офф по математика имам 5 :С По бел на до чикаго и назад имам 4 ще се побъркам :хх
ми просто питам![]()
днес ни върнаха контролните по математика и имам 5ноо другата седмица ще правим пак ..
btw утре ще правим контролно по физика, пожелайте ми късмет, защото хич не го обичам този предмет ;s
: ))
Направих нова тема защото тази стана много дълга Ето линк http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post10132342
Нямам си и представа какво ще правя,само знам,че ще танцувам.Днес бях в училището ви с още няколко момичета,може да си ме видяла.
Здравейте! Аз съм нова тук и съм 7-ми клас. Много ми е трудно,но все пак се справям...имате ли някаква идея как да се улесня малко по физика,защото нищо не разбирам там?
Ох, изпитите са скоро, а аз по математика едва хващам 3! Какво ще правя не знам .. >.< Бог да ми е на помощ тогава !! :х
Вие имате ли такива проблеми?![]()
Точно това ми е проблема.. :/ Докато съм в училище си казвам " Като се прибера, ще си реша домашното.. няма да ми отнеме много време", а след като си дойда в къщи си казвам, че знам урока и няма смисъл .. ии се оказва че нищо не знам. Сега ако седна да уча няма да стане нищо, особено с тези триъгълници и доказателства.. Уравненията и неравенствата има шанс да ги науча, но другото.. :Х
Ехе, откога не бях писала. По биология хич не ми се нравят уроците, супер глупави и подробни, а госпожата само ни казва, че едва ли не целия материал сме го учили и предишни години. Аз не помня какъв ни е бил урокът преди 2 дни, а тя иска да помня неща от 5ти клас. Иначе не се притеснявам по български, защото повечето въпроси са елементарни, но по математика втория модул малко ме смущава и днес ще седна да решавам нещо..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз утре имам контролна по биология и по физика, а тези предмети са ми толкова трудни ... :X Моля Ви, стискайте ми палци. Не искам в края на годината да си развалям оценките.
стискаме ти палци, цвети. Между другото ни отмениха контролното по математика, защото няма да ни остане време да си вземем материала . По литература разглеждаме и обсъждаме "По жътва" . По български сме на "дискусии" и имаме домашно за утре да разсъждаваме върху две теми , които ние си ги избрахме (дори са моя идея (chuckle) ) ии в клас всеки ще си чете, това което е написал и такам ... бтввв изпитите наближават все повечее ..
Идните 4 дни плътно екскурзии. Малко почивка този месец и другия вече якото учене...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
оо браво, завиждам ти .. и аз имам нужда от една екскурзияbtw утре имам контролно по химия стискайте палци
![]()
хаха късметлийка съм, контролното по химия го отмениха за сега, имахме заместничка (happy)