.
Отговор в тема
Страница 85 от 133 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 3345

Hybrid View

амии май по математика утре ще ни върнат тестовете в/у неравенства :С

Голям фен Аватара на wenii
    Wikito, ти откъде си ?
    : ))

По литература утре ще взимаме ,,по жътва''.По български минахме материала и сега се упражняваме.Правим преразкази и т.н.По математика утре ще взимаме първия урок от успоредници.
    Искам да вляза в 91нег.За момичето,което е изкарало тези точки без да учи-браво,но не е зле да си прочиташ уроците,защото това може да ти изиграе лоша шега.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Вики (bebzgirl), в немската има супер готини хора. От личен опит ти казвам... като влязох мислех, че всички ще са някакви супер задръстени, обаче е точно обратното.
    Айде пожелавам ти да влезеш... и Делийска да не ти се падне за класна в 8 клас! (тоест да не си "д" клас) Не, шегувам се... донякъде. :Д:Д

Така де... съжалявам, че ви се намесих в темата и ви пожелавам късмет на изпитите.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Хаха,няма проблем.Аз имам толкова много приятели оттам,че ще се чувствам сред свои направо. ;д

Даже сега ще танцувам на фашинга ви,сигурно ще ме видиш ;д

Аз съм от Елин Пелин защо? офф по математика имам 5 :С По бел на до чикаго и назад имам 4 ще се побъркам :хх

ми просто питам

днес ни върнаха контролните по математика и имам 5 ноо другата седмица ще правим пак ..
    btw утре ще правим контролно по физика, пожелайте ми късмет, защото хич не го обичам този предмет ;s

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl Виж мнението
    Хаха,няма проблем.Аз имам толкова много приятели оттам,че ще се чувствам сред свои направо. ;д
    Ама само ще танцуваш или по-късно и ще се присъединиш? :Д
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

стискам палци :*

Повече от фен Аватара на pepochko
    Направих нова тема защото тази стана много дълга Ето линк http://www.teenproblem.net/forum/sho...2#post10132342

Нямам си и представа какво ще правя,само знам,че ще танцувам.Днес бях в училището ви с още няколко момичета,може да си ме видяла.

Здравейте! Аз съм нова тук и съм 7-ми клас. Много ми е трудно,но все пак се справям...имате ли някаква идея как да се улесня малко по физика,защото нищо не разбирам там?

Ох, изпитите са скоро, а аз по математика едва хващам 3! Какво ще правя не знам .. >.< Бог да ми е на помощ тогава !! :х
    Вие имате ли такива проблеми?

спокойноо просто седни да решаваш всеки денн и ще успееш!!!!

Точно това ми е проблема.. :/ Докато съм в училище си казвам " Като се прибера, ще си реша домашното.. няма да ми отнеме много време", а след като си дойда в къщи си казвам, че знам урока и няма смисъл .. ии се оказва че нищо не знам. Сега ако седна да уча няма да стане нищо, особено с тези триъгълници и доказателства.. Уравненията и неравенствата има шанс да ги науча, но другото.. :Х

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ехе, откога не бях писала. По биология хич не ми се нравят уроците, супер глупави и подробни, а госпожата само ни казва, че едва ли не целия материал сме го учили и предишни години. Аз не помня какъв ни е бил урокът преди 2 дни, а тя иска да помня неща от 5ти клас. Иначе не се притеснявам по български, защото повечето въпроси са елементарни, но по математика втория модул малко ме смущава и днес ще седна да решавам нещо..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

ии аз биологиятаа не я харесвам :дд

Аз утре имам контролна по биология и по физика, а тези предмети са ми толкова трудни ... :X Моля Ви, стискайте ми палци. Не искам в края на годината да си развалям оценките.

стискаме ти палци, цвети. Между другото ни отмениха контролното по математика, защото няма да ни остане време да си вземем материала . По литература разглеждаме и обсъждаме "По жътва" . По български сме на "дискусии" и имаме домашно за утре да разсъждаваме върху две теми , които ние си ги избрахме (дори са моя идея (chuckle) ) ии в клас всеки ще си чете, това което е написал и такам ... бтввв изпитите наближават все повечее ..

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Идните 4 дни плътно екскурзии. Малко почивка този месец и другия вече якото учене...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

оо браво, завиждам ти .. и аз имам нужда от една екскурзия btw утре имам контролно по химия стискайте палци

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    Трябва да се зубри яко

хаха късметлийка съм, контролното по химия го отмениха за сега, имахме заместничка (happy)

супееррр ние поо бг и литература си взехмее учебниците!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си