.
Отговор в тема
Страница 86 от 134 ПървиПърви ... 367682838485868788899096 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 3345
    Добре.. а разбрах, че нашата година т.е. 98, както и 96 мисля, са били с по-малка раждаемост, което значи ли, че защото сме по-малко, ще смъкнат бала?

Фен Аватара на BulgaRiN
    Град
    Бургас
    Всъщност нашия набор 97 бяхме по-малко от 96,заради кризисната 97-ма година ние бяхме около 56-57 хиляди до колкото си спомням,а сега до колкото видях в новините бяха споменали над 58 хиляди ще са тази година.

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    споко , бъдещи зайци .
    всичко ще бъде наред , не е толкова трудно ^^
    притеснението прецаква всичко .. и в тоя ред на мисли - освободете се от него;
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Е да де, ама на който и да го кажеш кел файда... Искам вече тая скапана година да свърши!!! Утре имам тест по физика, а тя ми е толкова омразна и нищо не разбирам..

Леле,кога мина времето ! Хайде,малко остана - само още две-три седмици до изпита,така че да се мобилизираме максимално.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Голям фен Аватара на wenii
    оххх, наистина осата много малко .. да минават тези изпити и да се свършва .. леле, кога мина толкова бързо годината.. изобщо не я усетих..
    : ))

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    ох ужааас! наистина толкова бързо мина тази година, а сега тези изпити не знам какво ще правя.. особено по математика! леле ако хвана 4 ще бъда най-щастливия човек на света!! аа някой знае ли, ако бала ми е 29, много ли е нисък? :д смисъл той не е реален, защото оценките от изпитите съм ги измислила, но гд предполагам че ще е толкова.. -.-
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Зависи къде искаш да кандидатстваш и зависи от бала на другите. Това не е особено висок бал.
    Още 3 седмици. По математика се притеснявам много, втория модул тази година ще е с практически задачи - супер тъпо...
    Училището избира всяка година един седмокласник и му дава стипендия от 300лв, тази година съм предложена. Ако спечеля, то ще е на 15.06, когато ще си празнувам и рождения ден и направо ще са якото черпавки. Само дано ме изберат де :Д
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на Anonys
    Даже и 50 хиляди да сте, няма да ви смъкнат бала..

Повече от фен Аватара на vassy
    колкото повече кандидати има толкова по-висок е бала спрямо техните... иначе аз искам в НПМГ биология и химия, ама ще е много зор, защото съм от малък град, макар, че не съм много глупава, се надявам да е достатъчно...

някой дали знае скалата за приравняване на точки от олимпиади към оценка по шестобалната??
    Не си давай много-много зор, най-хубавите работи се случват, когато най-малко ги очакваш.

За точките днес ми казаха, че като прибавиш към тях 68 и разделиш на 28 се получава оценката, но не знам до колко е вярно. Успях да изкарам 75 точки на пробния по математика, което е около 5,11 (party) и 5 по физика на последната контролна. Остават още 12 работни дни до изпитите :X ...

леле ... утре отново имам пробен изпит по български, на всичкото отгоре и контролно по химия |( относно математиката много се радвам, че разбрах успоредниците .. неравенствата и уравненията също ги знам, само тези еднакви триъгълници трябва да ги оправя ..

Фен Аватара на betunka
    Град
    аз утре имам пробен по математика :I кой знае как ще се изложа.....
    Don't let go
    don't run away love
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

няма де се изложиш, успех

Някой купувал ли е книжки с тестове по математика? Тази година сменят варианта на 2рия модул с някакви задачи от Пиза и въобще не знам какво ще става, остават 2 седмици и аз не съм отворила нищо. Най-вероятно ще купувам на Архимед помагалото...
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Фен Аватара на betunka
    Град
    задачите от Пиза са лесни.. както казва госпожата ми - те са за 4ти клас, просто трябва да се усетиш какво трябва да напровиш и след това е лесно, смисъл те са некви логически..
    Don't let go
    don't run away love
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Да, но последните две от 2рия модул ме притесняват. Нищо не мога да хвана от там.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Не съм седмокласник, а съм в 6-ти клас, но искам да ви пожелая успех! Аз още отсега съм се притеснил за догодина, а не ми се мисли като наближи изпита...

Хей само да ви предупредя,че тази година до колкото разбрах на изпита по математика няма да има задачи от успоредник,трапец,ромб,ква рат и по-точно материала който вземаме в последния дял от учебника.

Иначе и аз съм много притеснена.Остава още толковааа малко!Пожелавам успех на всички.

Аз знам ,че няма да има от трапец,а от другите ще има.Ддз :дд успехх на всичкии...

браво бе, тъкмо се зарадвах, че си разбирам успоредниците и се оказва, че няма да ги има .. голяма късметлийка съм ..
    п.с. благодаря на всички, които ни пожелават успех

Успоредници ще има. Няма да има трапец, равнобедрен трапец и квадрат.

Оффф остават още около 2 седмици.Попринцип повечето седмокласници се притесняват за изпита по математика.В това число спадам и аз.Опасявам се,че ще имам 3. Сестра ми (на 19 е) каза,че ще ни оставят да приписваме,но не съм много обедена.Стане ли май настъпва голямото учене и хаус.Някой да е от Варна???

Да сега си обнових инфармацията.Тази година няма да има задачи от трапец,равнобеден трапец и квадрат!

Бтв:Утре имаме класна по математика ;х Някой да е правил скоро ? Върху какъв материал беше вашата?

Нашето класно ще е чак на 31 май Иначе и мен адски ме е страх от изпитите..най-вече от този по математика..въпреки че цяла година ходя на уроци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си