.
Отговор в тема
Страница 87 от 134 ПървиПърви ... 377783848586878889909197 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 3345
    soletkaa98 аз съм от варна ;д

Здрасти sweet_girl_98! И аз съм от варна. То и аз ходих на уроци по математика ама пак ниски оценки изкарах и нашите ги спряха.Впрочем преди 3 дни ходих на панорамата на училищата в спортна зала взех си брошури за гимназиите.Беше хубаво зашото горе-долу добих представа за тях.

Цитирай Първоначално написано от soletkaa98 Виж мнението
    Здрасти sweet_girl_98! И аз съм от варна. То и аз ходих на уроци по математика ама пак ниски оценки изкарах и нашите ги спряха.Впрочем преди 3 дни ходих на панорамата на училищата в спортна зала взех си брошури за гимназиите.Беше хубаво зашото горе-долу добих представа за тях.
    Аха. То и аз ходя на пробни. На първия, на който отидох се паникьосах тотално..спрях да мисля .. изпита беше по математика и изкарах четворка ;х след това отидох на още един по математика и на един по БЕЛ, но още чакам резултатите. Мисля, че утре трябва да излязат вече ;д Иначе и аз ги гледох тези брошури. Купих си един сборник с училищата, минималния бал от предните години и там правилата за кандидатстване.

И ние утре имаме класно по математика, а в петък по литература ;(

Цвети много рано бе.Ние ще го правим след всичките изпити

И ние днес имаме класно по мат, сряда и четвъртък - пробни по мат и бел, класното по бел нз кога беше.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    ние имаме утре класно по математика -.-
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

На нас по български ни беше миналия петък,а по математика този.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    По български мина още миналия месец - 62 от 65.
    В сряда ни е по математика.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на wenii
    може ли някой да сподели някоя-друга задачка от класното си по математика, благодаря предварително
    : ))

1.В успоредник ABCD към диагонала АС са спуснати перпендикулярите DM и ВN. а) докажете, че триъг. AMD и BCN са еднакви. б) докажете, че MBND е успоредник.
    2. ABCD е правоъгълник, AC и BD - диагонали се пресичат в т.О. Ъгъл DAO=35, ъгъл CDO=?
    3. Диагоналите на ромб сключват с една от страните му ъгли 4:5.Колко градуса е острият ъгъл на ромба?
    Това са по памет, другите ги забравих вече.Първата беше задачата, на която се проверява доказателството (и аз я омазах, ама както и да е).

Изразни средства в " По жътва " от Елин Пелин ! Моля Ви , много ми е спешно !

метафора,много епитети,олицетворение,крат ки безглаголни изречения и ретроспекция.Ако ти го искат като съчинение и т.н. ги подкрепи с цитати.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Но на мен ми трябват да изброя
    метафори :
    епитети :
    олицетворения : и др.

олее и ние утре (сряда) имаме класно по математика ;(

нашето класно по математика беше сравнително лесно защото госпожата ни не очаква много от нашия клас ,по принцип математиката на всички им куца ;/ въпреки това мисля,че не се представих много добре! Ние нямахме задачи от ромб и квадрат защото все още не сме ги взели.

Примерна задача:

Докажете,че медианите към два еднакви триъгълника са равни.

За други в момента не се сещам,но като ни го върнат мога да добавя.

SunT, Nutella, благодаря ви страшно много

Здравейте, и аз съм 7 клас и смятам да кандидатствам. Това кандидатстване винаги ме е плашело, страхувала съм се да го обсъждам, а сега се оказва, че и аз не знам къде искам да отида От Раднево, обл. Стара Загора съм, ако може препоръчайте ми старозагорчани гимназия във вашия град. Доколкото знам, най-търсените са Търговската, Строителната, Ромен Ролан. На мен лично икономиката не ми се нрави особено, но пък съм чувала доста добри отзиви за училището, 1вата ми братовчедка учи там, но на нея икономиката много й харесва, а брат й (1вият ми братовчед) пък учи в Строителния. А пък и доста от нашия клас искат в Търговската. Е, то едно е да искаш, друго е да те приемат де. Гледах да уча добре през годината, аз винаги съм си поддържала високо ниво, е не е само 6, имам и дооста 5тици, но 6тиците преобладават. Обичам така да се каже хуманитарните науки. Бяха ги изброили в една тема. Ако може ориентирайте ме нещо. Коя от старозагорските гимназии предпочитате? Кога ще се подават документи и кога ще се подават първите документи и за какво? Извинете, доста съм дезориентирана Помогнете с някакви насоки.

Някой да знае къде мога да намеря задачите от ВТОРИ модул по математика за 2011, както и темата, която е била по БЕЛ за ВТОРИ модул и какъв жанр е бил текста, който е трябвало да се създаде. За 1-вите модули не се притеснявам толкова ,колкото за 2-рите. Помощ, дайте линкчета моля

http://www.minedu.government.bg/top_menu/general/7klas/ в табличката са от 2011, отгоре има примерен тест по мат за тази година.

охх на мене класното по БЕЛ ми е тоя четвъртък точно на Рождения ми ден :х,а по Математика на 16,05,2012

http://math-bg.com/?page_id=2160

цъкаш там, където пише модул 1, модул 2 и ти излизат тестовете .. аз преди няколко часа ги намерихх и си ги принтирах и преди малко свърших с решаването им .. иначе не мога да ти помогна и да те ориентирам къде да кандидатстваш, съжалявам, не съм наясно ..
    btw утре имам пробен по математика .. дано да се справя добре , че остават 11 дни до изпитите x

Wikito двама от нашия клас са родени точно на изпитите

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    24 задачи ли ще са по математика?!
    Класната каза, че през година дават някакви стари текстове. Миналата година се е паднал съвременен автор, а по-миналата - "Баба Вида" от Иван Вазов. Каза, че е много възможно и на нас да се падне нещо такова. Аз доста се опасявам, защото има по много описания и стари думи, които чувам за първи път и се обърквам....
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^ Ъъъъ, фъкинфрийк, ти 7-ми клас ли си? О.о

Silver_flower аз съм от Гълъбово и мисля да кандидатствам в Ромен Ролан Ст. Загора .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си