.
Отговор в тема
Страница 88 от 134 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 3345
    Преместиха ни класното по литература за вторник. Ние имаме представяне на различните гимназии в училище, но математическата я няма, а аз точно там искам да влизам, не е честно. А и нашия следващ пробен по математика е в неделя. Вие ходите ли на пробни? Тези който ходят биха ли си споделили резултатите?

ауу утре класно :хх стискайте палци :*

Ходя, да.Имам само 3ки Днес имахме пробен организиран от училището и се надявам да съм се справила... 3 и 4 час ни беше преразказа от класното по бел, утре преди часовете е пробния по бел.... Дано да се справя и на двата, най-вече за мат и да убедя г-жата, че знам за 6.

на нас ни минаха пробните даже и резултатите ни върнаха

Голям фен Аватара на wenii
    Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Ходя, да.Имам само 3ки Днес имахме пробен организиран от училището и се надявам да съм се справила... 3 и 4 час ни беше преразказа от класното по бел, утре преди часовете е пробния по бел.... Дано да се справя и на двата, най-вече за мат и да убедя г-жата, че знам за 6.
    Same here .. 3 и нещо имах по математика , по български съм по добре по минавам 4,300 .. и на нас ни организираха пробни в училище .. на този по български имам 4,96 .. този по математика беше днес, надявам се да имам добри резултати ..

Wikito, стискам ти палци
    : ))

Wenii аз с българският съм доста добре, обикновено имам над 5,5 ама тая пуста математика... Стискам ви палци на всички да изкарате хубави оценки и да си изберете готино училище Мен вчера г-на по изобразитлено учудено ме попита "Ама ти рисуваш толкова хубаво, няма ли да оставаш!?"... -_- Да бе, г-не, аз затва се трепах толкова цяла година...

оо страхотно .. аз по български не мога да разбера кое ми куца .. уж всичко си разбирам .. мне знам ..

По български имам 5,71,по математика 5,67 на последния
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

bebzgirl бравоо нещо непостижимо за мен Днес тая по география ме изкара на дъската и аз си забравих граматиката добре че имам 1 шестица и тя мисли, че знам, та каза "сядай си" и ще ме изпитва другия път -.-

бравоо bebzgirl

Meрси,но там,където аз искам,май ще ми трябва повече.Айде,то не остана,последна седмица,последен напън,а после здравей,здравей живот !!

още малкооо .. годината наистина мина много бързо, но честно казано, нямам търпение да свърши : само дето класа ще ми липсва страшно много :хх ..

И аз нямам търпение... Класа ми хич няма да ми липсва и искам вече да идва 15ти! Но пък като се замисля колко "знам" по математика реално... Днес ни върнаха резултатите от пробния и имам 45т от 65 което е плачевно.. Ох леле няма да ме земат никъде и ще си остана в даскалото... Срам и резил..

А пък да не говорим, че гледах някакъв сълзлив корейски филм (една фр ме запали и ся..) и ми се скапа настроението и изобщо.. Пфу, обзе ме черногледство.

Оф аз тези корейски филми изобщо не ги харесшам.Сега си дрогирам ушите на едно хаус парче.
    Айде и аз нямам търпение да се разделя с класа си.Още 10 дена,дръжте се !

и на мен не ми допадат корейските филми бтв .. охх, не искам да се разделям с класа си .. много си ги обичам всички ..точно в 7-ми клас ни беше най-якичко :с :х

Ахах, на вкус на цвет товарищей нет, както казват братушките Което ме подсеща да ви питам вие какви езици учите? Аз уча руски втори език и съм си обещала повече да не се хващам с него.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    аа хора остава 1 седмица до изпитите, обзела ме е паника :X за по бг съм спокойна, даже и госпожата ми каза, че ще се справя, ама по математика, дано квесторите да са пичове и да ни дават да преписваме, щото иначе нз кво ще правя! поне 3,50 да хвана, иначе нз :X а хоратa покрай мен са толкова спокойни сякаш не им пука, a аз още малко ще припадна от притеснения -.-
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

betunka, ++++1

SunT, уча само един език в момента - английски

betunka и аз съм зле по математика ;хх не ми се мисли ако и на истинския изпит фрасна 3ка.. Заминаха ми мечтите за нещо различно от СОУ...

На уроци някой от вас ходи ли, къде, колко имате на пробните?

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Как сте... мале аз от кога не съм писалаа....

Нямам търпение вече всичко да се свършва,но остана още малко точно 1 седмица ( не мога да го повярвам :Д)
    Аз сега уж уча много. Миналата седмица не ходих на даскало...Старая се,но не знам дали балът ще ми стигне за ЕГ 'Пловдив'...

Повече от фен Аватара на SunnyWinter
    Град
    Бургас
    SunT, аз ходя цяла година на уроци по математика. На пробни не съм ходила и няма да ходя, щото то не остана време, пък ако стане нещо и изкарам лоши оценки ще взема да се паникьосам и ходи ме гони...
    Аз за годината и по БЕЛ и по мат мисля, ще имам шестици, само тоя тъп изпит по мат ме притеснява..

Дано всички да се справим и да влезем, където искаме

Aйде наистина по-бързо да минавалВие как се подготвяте ?

Никак... само се надявам да не е много трудно по мат и това е.. отдавна изпуснах времето, което имах и сега ми е много гадно, но кой каквото си е надробил..
    Днес ни върнаха пробните по бел и имам 5,25 което е много разочароващо.

някой може ли да даде някое-друго линкче да си принтирам тестове по български математика, може и по останалите предметите .. нищо не мога да намеря в интернет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си