- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Преместиха ни класното по литература за вторник. Ние имаме представяне на различните гимназии в училище, но математическата я няма, а аз точно там искам да влизам, не е честно. А и нашия следващ пробен по математика е в неделя. Вие ходите ли на пробни? Тези който ходят биха ли си споделили резултатите?
Ходя, да.Имам само 3киДнес имахме пробен организиран от училището и се надявам да съм се справила... 3 и 4 час ни беше преразказа от класното по бел, утре преди часовете е пробния по бел.... Дано да се справя и на двата, най-вече за мат и да убедя г-жата, че знам за 6.
Wenii аз с българският съм доста добре, обикновено имам над 5,5 ама тая пуста математика... Стискам ви палци на всички да изкарате хубави оценки и да си изберете готино училищеМен вчера г-на по изобразитлено учудено ме попита "Ама ти рисуваш толкова хубаво, няма ли да оставаш!?"... -_- Да бе, г-не, аз затва се трепах толкова цяла година...
оо страхотно .. аз по български не мога да разбера кое ми куца .. уж всичко си разбирам .. мне знам ..![]()
: ))
По български имам 5,71,по математика 5,67 на последния![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
bebzgirl бравоонещо непостижимо за мен
Днес тая по география ме изкара на дъската и аз си забравих граматиката
добре че имам 1 шестица и тя мисли, че знам, та каза "сядай си" и ще ме изпитва другия път -.-
Meрси,но там,където аз искам,май ще ми трябва повече.Айде,то не остана,последна седмица,последен напън,а после здравей,здравей живот !!![]()
още малкооо .. годината наистина мина много бързо, но честно казано, нямам търпение да свърши : само дето класа ще ми липсва страшно много :хх ..
И аз нямам търпение... Класа ми хич няма да ми липсва и искам вече да идва 15ти! Но пък като се замисля колко "знам" по математика реално... Днес ни върнаха резултатите от пробния и имам 45т от 65 което е плачевно..Ох леле няма да ме земат никъде и ще си остана в даскалото... Срам и резил..
А пък да не говорим, че гледах някакъв сълзлив корейски филм (една фр ме запали и ся..) и ми се скапа настроението и изобщо.. Пфу, обзе ме черногледство.
Оф аз тези корейски филми изобщо не ги харесшам.Сега си дрогирам ушите на едно хаус парче.
Айде и аз нямам търпение да се разделя с класа си.Още 10 дена,дръжте се !
и на мен не ми допадат корейските филми бтв .. охх, не искам да се разделям с класа си .. много си ги обичам всички ..точно в 7-ми клас ни беше най-якичко :с :х
Ахах, на вкус на цвет товарищей нет, както казват братушкитеКоето ме подсеща да ви питам вие какви езици учите? Аз уча руски втори език и съм си обещала повече да не се хващам с него.
аа хора остава 1 седмица до изпитите, обзела ме е паника :Xза по бг съм спокойна, даже и госпожата ми каза, че ще се справя, ама по математика, дано квесторите да са пичове и да ни дават да преписваме, щото иначе нз кво ще правя! поне 3,50 да хвана, иначе нз :X а хоратa покрай мен са толкова спокойни сякаш не им пука, a аз още малко ще припадна от притеснения -.-
Don't let go
don't run away love
still got feelings you are my passion
don't let go
don't run away love.
You are the one for me.
betunka, ++++1
SunT, уча само един език в момента - английски![]()
betunka и аз съм зле по математика ;хх не ми се мисли ако и на истинския изпит фрасна 3ка.. Заминаха ми мечтите за нещо различно от СОУ...
На уроци някой от вас ходи ли, къде, колко имате на пробните?
Как сте... мале аз от кога не съм писалаа....
Нямам търпение вече всичко да се свършва,но остана още малко точно 1 седмица ( не мога да го повярвам :Д)
Аз сега уж уча много. Миналата седмица не ходих на даскало...Старая се,но не знам дали балът ще ми стигне за ЕГ 'Пловдив'...
SunT, аз ходя цяла година на уроци по математика. На пробни не съм ходила и няма да ходя, щото то не остана време, пък ако стане нещо и изкарам лоши оценки ще взема да се паникьосам и ходи ме гони...
Аз за годината и по БЕЛ и по мат мисля, ще имам шестици, само тоя тъп изпит по мат ме притеснява..
Дано всички да се справим и да влезем, където искаме![]()
Aйде наистина по-бързо да минавалВие как се подготвяте ?
Никак... само се надявам да не е много трудно по мат и това е.. отдавна изпуснах времето, което имах и сега ми е много гадно, но кой каквото си е надробил..
Днес ни върнаха пробните по бел и имам 5,25 което е много разочароващо.
някой може ли да даде някое-друго линкче да си принтирам тестове по български математика, може и по останалите предметите .. нищо не мога да намеря в интернет![]()