- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
'' Точно пък те са ми най-лесни ''Ако не си учил едночлени, няма как да разбереш тъждествено равните изрази.![]()
![]()
Абе според мен са си важни и курсовете в 7 ми клас иии също така материала от 6 ти защото без него всичко отначало ;д
Ахахах и на мен.Първоначално написано от Graffa
![]()
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Аз имах ЗИП по математика тая година,догодина също ще имам + СИП по български и СИП по математика ... направо ми се реве. Иначе вие сте големи късметлий. На нас госпожата ни по мат. ни даде 2изходни и 1вото го считаше като изходно,а 2рото ще го счита като входно за 7клас. На всичкото отгоре 2дена преди ''входното'' си върнахме учебниците. Абе не ми се мисли кво мазало съм напраила на тоя тест. Както и да е,ще имам време да се поправя ;дд
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз ще имам само ЗИП математика , но кой знае може да искат да ни изтормозят още повечеПървоначално написано от bebzgirl
..и на нас един от тестовете който ни е дала да решаваме ще ни бъде като входно за 7 клас ..
От няколко дни се събуждам с мисълта , че имам домашни и закаснявам за училище
![]()
Тц, тц, тц.. как ви тормозят, ама това е за добро. (:Първоначално написано от Graffa
Първоначално написано от aleks98
![]()
Надявам се. Ох,на мене даскалото взе да ми липсва вече.И аз се събуждам с тея мисли,и все си мисля,че утре съм на даскало. Като си помислиш само,че има още някви месеци без даскало,и то наистина взима да ти липсва. Сега като се замисля,наистина доста си ни тормозят,особенно госпожата ми по ЗИП - желязна е. Тя ще ни е догодина и по математика,ще се сменят с другата,която също е супер.Супер добре ни подготвят за тея изпити,и още от сега работим за време. Госпожата ми по български също е много печена. Абе един вид съм случила на госпожи. Жалкото е,че по английски напуска тая година,а тя беше ГОЛЯМ пич. Я кажете за вашите госпожи
![]()
Така, учителките по български език и математика са супер печени, подготвят ни страхотно и аз мога да се похваля, че съм случил на учители, по английски, музика и технологии адски много ме мразят и ми пишат двойки и тройки ей така и като ги попитам от къде е тази двойка и тя не ми отговаря и се прай на ударена, което не ми харесва много и ако в седми клас направя така.Първоначално написано от bebzgirl
Иначе по всичко друго госпожите си ги бива, извинявай ако си казала, ама къде учиш (bebzgirl)?
![]()
25oу софия
И мен тази по музика през цялата година ми правеше напук и оценките ми бяха 2,6,2 тя ми писа 6 за срока и за годината,и ми каза,че догодина иска само поведението да си оправя и да не правя мизерий в час[/list]
Ахам, аз имах първия срок по музика - 5, втория срок - 3 и почнах да й се подмазвам и й купих баничкаПървоначално написано от bebzgirl
![]()
![]()
и ми писа 5 за годината. ^^ Тя има леки психични проблеми, никаква дисциплина в часа й няма и много обича да си похапва от работите на другите и аз реших да й купя баничка.
![]()
![]()
![]()
Имахме такава учителка. Часовете и бяха пълен FAIL...Първоначално написано от aleks98
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Аз по музика имам 3Първоначално написано от aleks98
.. тая по музика я правим на луда
.. никой няма по висока оценка от 3
.. за дисциплина да не говорим ( щот е няма ) .. обаче понякога е забавна
..
.. общо взето при нея си караме второ голямо междучасие
.. а тя горката става луда
![]()
Под този ред се изучават произведенията:
Хр. Ботев - "На прощаване"
Иван Вазов - "Намили-недраги", "Една българка", "Опълченците на Шипка", "Българския език"
Алеко Константинов - "До Чикаго и назад", "Бай Ганьо"
Пенчо Славейков - "Неразделни"
Пейо Яворов - "Заточеници"
Елин Пелин - "По жътва"
Йордан Йовков - "По жицата" !
Аз на уроци и курсове НЕ съм ходила!! http://www.prikachi.com/images/208/3433208D.jpg , това са ми оценките. По БЕЛ се изложих, и то беше, защото не внимавах
, при това повечето грешки ми бяха на теста, а примерните тестове в училище и вкъщи ги правех за по 60-64/65т.
За изпита по Мат. започнах да се готвя през пролетната ваканция, реших 2 сборника с тестове под формата на външното оценяване + това си решавах задачи от сборника на Архимед. Доволна съм от резултата по математика, но сега осъзнавам, че възможностите ми са много над тия 84 точки
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Благодаря за стихотворенията .. имаш хубави резултати![]()
Естествено.. Винаги ги има..Първоначално написано от Graffa
В шести клас ако си схванал "основното",ще ти бъде с пъти по-лесно в седми клас..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
++ Да не говорим, че на изпита има и задачи от материала за 5-ти класПървоначално написано от SmilezZz
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Надявам се да ни бъде лесно .. но наистина тези последните раздели ''Пропорции'' и ''Цели изрази'' са много трудни ( за мен поне )Естествено.. Винаги ги има..
В шести клас ако си схванал "основното",ще ти бъде с пъти по-лесно в седми клас..![]()
![]()
Чак много трудни.Първоначално написано от Graffa
На мен ми бяха трудни в началото, ама като се упражнявах ги разбрах и се оказаха доста лесни ( целите изрази ), а пропорциите са доста лесни, сега през лятото си купи сборник със задачи от 6ти клас и си решавай по 2-3 задачки на ден, в началото на входните нива да не се провалиш.
![]()
![]()
![]()
Задачи за лятото!![]()
![]()
![]()
![]()
Недейте да се зорите отсега! Релакс през лятото! Нито ще решавате, нито нищо! По-добре си починете и не мислете още отсега! Като му дойде времето тогава! Лятото е за почивка!...
Имам братовчеди във втора АЕГ и са много недоволни. Лоши учители, дисциплина.
Така е.. В изпита има задачи от 5,6 и 7 клас.. Но това да не ви стряска.. Защото от 5 клас да ви дадат най-много 3 задачи..Първоначално написано от Pamaa
Колкото до пропорциите и целите изрази - за конкретни задачи бих ти помогнала и обяснила решението,но така не мога да ти го обясня.. Провери и това - http://www.math10.com/forumbg/viewtopic.php?t=10425 - може пък да схванеш кое как става (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Айде бе .. темата ни затъна.![]()