.
Отговор в тема
Страница 94 от 134 ПървиПърви ... 4484909192939495969798104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 326 до 2 350 от общо 3345
    Голям фен Аватара на thecreator
    Здравейте! Извиняваите , че не писах през..учебната година.Съвсем си потънах и вучене, а и лекичко забравих форума - признавам си!Изчетох половината мнения и от предишните страници.Silver_flower - същото е и при нас , искат да преписват като :Х аз също съм в една и съща стая и двата изпита.Но в нашия клас и не само , момчетата са едни силни нали и искат само да преписват.Казвам и на теб и на всички : не давайте да преписват!! Само ме притесвява как сигурно ще се провикват и само ' кажи какво е на 15 а-y".Но ще се справим.Не мога просто да повярвам кога почнахме всички да пишем в тази тема , още ваканцията преди да е започнала учебната година , а сега са изпитите !! Но радвам се ,че е към края си , защото всичко ще свърши. Реално погледнато 3 години се събират в едни 2ч и 30 мин г-д. Ще даваме после опит на следващите седмокласници .WPotter - според мен зависи колко правописни си допуснала , но най-много да ти отнемат 1 от точките на тази задача. Междудругото навсякъде различни мниения виждам по въпроса дали да учим преди изипта , примерно сега във вторник да решавам ли задачи като луда , или да си почина, или да наблегна над задачите , които ме затрудняват (2 модул примерно).Вие ще учите ли пред изпита ? Междудругото СТИСКАМ ПАЛЦИ НА ВСИЧКИ ВИ И ВИ ПОЖЕЛАВАМ СУПЕР МНОГО КЪСМЕТ!Надявам се някой да ме помни ^^

Аз какво казах, че ще правя, а какво правих.. ТВ-то е до дупка на Сити и ДъВойс и нищо не съм пипнала!Край, отивам!Сега ще си препиша накратко в една тетрадка за авторите и произведенията и и ще си прегледам изреченията, щото нещо взех да ги бъркам.Утре ще се занимая с математиката.Или утре вечер с тате.Но по бел утре няма да пипна, както и на 22 по мат.Ще си дам 1 ден почивка преди всеки изпит.
    Имам отвратителна мускулна треска на корема заради тоя г-н по физическо.. Ако постоя малко приведена, после не мога да се изправя и ходя като стара баба 2ри ден! Ама аз съм си виновна, че забравих да пия упсарин и ето ме сега..

Абе.. донесох си тука нещата, те пък отвънка взеха да косят тревата! ПФУ..
    Последно редактирано от SunT : 05-19-2012 на 12:42

Случайно някой да има абонамент за този сайт www.zapiski.info. Видях че има анализи на произведенията по литература и се чудех ако някой има дали може да ми даде акаунта си. Трябва ми само за 1-2 дена да попрочета малко, после ще си смени паролата

Аз се побърках последните дни!Не мога да спя от напрежение,а ако успея,сънувам кошмари с резултатите от матурите!Остава само 1 ден,аз решавам тестове,а съучениците ми,които се паднаха в една зала с мен,постоянно ми пишат по скайп или фейсбук с молба да им давам да преписват.Много ме ядосват!Аз се трепах цяла година да уча,а сега искат на готово да им реша всичко.Е,тази работа няма да стане!И така...дано успея да се отърся от напрежението и да изляза от залата в понеделник с усмивка и увереност,че съм се справила!Желая на всички седмокласници същото!Стискам ви палци,приятели!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Аз сега съм малко на PC-то, по-късно ще погледна едни тестове, неща по български, а преди да си легна ще релаксирам с филмче малко. До преди половин час бях отпаднала и бях на 100% сигурна, че е заради липса на сън - хапнах и оправих.
    Днес правих и преразказ, дочетох си всички произведения+кратки бележки към тях, прегледах тетрадката по български. Малко направих едни тъпи и елементарни грешки, дано на изпита да няма такива гафове.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Цитирай Първоначално написано от puho Виж мнението
    Аз се побърках последните дни!Не мога да спя от напрежение,а ако успея,сънувам кошмари с резултатите от матурите!Остава само 1 ден,аз решавам тестове,а съучениците ми,които се паднаха в една зала с мен,постоянно ми пишат по скайп или фейсбук с молба да им давам да преписват.Много ме ядосват!Аз се трепах цяла година да уча,а сега искат на готово да им реша всичко.Е,тази работа няма да стане!И така...дано успея да се отърся от напрежението и да изляза от залата в понеделник с усмивка и увереност,че съм се справила!Желая на всички седмокласници същото!Стискам ви палци,приятели!
    Не се впрягай толкова, и аз по едно време бях почнала да откачам , ама сега съм по спокойна. А за тези които искат да преписват - тегли им една майна и без това няма да си в един клас с тях догодина предполагам. Аз така се оправям с нахалниците

Днес четох на една фр конско,че се е напрягала да учи и то по математика.Бях навън малко,видях едни приятели,които не бях виждала отдавна.Сега ще седна да си прочета отново произведенията.
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Уфф.. не е за вярване колко бързо дойдоха пустите изпити, ама така е ( Адски много се притеснявам за оценката си, винаги много съм се старала да не се излагам на такива важни тестове, но никога не знаеш какво ще стане.
    Пуу, и при мен се канят да се възползват по най-долния начин от знанията ми, но няма да стане. Още веднъж ако някой ми каже, че иска да препише, така ще му се развикам, че да ме запомни. Ейй, значии, не може да седнат и да научат поне за тройка :@ Писна ми да се възползват!ПИСНА МИИИ!!

Аз уте съм на урок по български и сутринта трябва да реша един тест и да направя един преразказ. Сигурно следобяд ще си прочета някои неща за авторите, но няма да задълбавам много с ученето. Все още не съм особено притеснена и се надявам и занапред да не съм.

Цитирай Първоначално написано от cvetityyy98 Виж мнението
    Аз уте съм на урок по български ...
    Хаха,и ти като мен.Само където аз нямам тестове,защото и днес бях.

Трябва ли да знаем подробности около живота на авторите или само къде са родени, кога са творили (само най-важното)?

Въпрос на личен избор.Аз не мисля,че ще задълбаят чак дотам,че да ни питат такива работи.

Голям фен Аватара на wenii
    ОО,много се радвам, че се включиха към темата още хора .. леле няма да забравя миналото лято, август месец как четях тази тема и реших, че ще си направя регистрация заради нея .. УСПЕХ НА ВСИЧКИ! :*
    : ))

Искам да пожелая успех на всички, които ще имат изпит утре. Дано да ни дадат лесен тест и преразказ

Момичета да ви питам какво точно преговорихте вие за теста по БЕЛ.Аз припомних само :

- изреченията /сложни съставни,съчинени,сложни/
    - произведенията и авторите
    - някой определения /като анафора,метафора,кулминаци я и т.н./
    - пароними,антоними,синоними ,омоними

и мисля,че е това,но нещо ми се струва съм пропуснала ...

Здравейте , приятели ! Nuttela и аз това си преговорих , а също и така и еднородни части , правопис и пунктуация и като цяло е това Пожелавам ви успех на изпита утре .

Ох, извинявайте, че ви поправям така, и аз не съм перфектна, но в множествено число е някоИ, а не някоЙ.Няма дума в мн. ч. да завършва на й.Това го виждам толкова често напоследък..
    Иначе преговорих съвсем малко, трябва да си погледна изреченията.. Абе изобщо съм го оставила каквото ще да става, а не трябва.
    И една суперска новина - изкарала съм 4,04 на пробния по мат!! Аз досега 4ка не съм стигала каквото и да е ставало!Много се кефя и се надявам на изпита да хвана една пуста 5ца или поне 4,50.

Цитирай Първоначално написано от SunT Виж мнението
    Ох, извинявайте, че ви поправям така, и аз не съм перфектна, но в множествено число е някоИ, а не някоЙ.Няма дума в мн. ч. да завършва на й.Това го виждам толкова често напоследък..
    Иначе преговорих съвсем малко, трябва да си погледна изреченията.. Абе изобщо съм го оставила каквото ще да става, а не трябва.
    И една суперска новина - изкарала съм 4,04 на пробния по мат!! Аз досега 4ка не съм стигала каквото и да е ставало!Много се кефя и се надявам на изпита да хвана една пуста 5ца или поне 4,50.
    Е,хубаво е,че поправяш грешките защото иначе може да направим някой гаф на изпита.Мерси. И аз иначе имам толкова на класната и се моля поне толкова да изкарам и на изпита,че тая гадна математика ...

Правихте ли преразкази за упражнение ? Аз само един "Череша с алени сърца ".

Аз не съм се упражнявала върху преразкази.В училище правихме доста с различна дидактическа задача.Притеснявам се дали ще разкажи всичко точно и за правописните грешки .

Wooow! Цели 94 страници на тая тема. Да, аз я създадох, ама след като не влизах в teenproblem, забравих и паролата ;д УСПЕХ НА ВСИЧКИ УТРЕ И В СРЯДА! )

Yoo~ ;D Ужас, не мога да повярвам, че утре е изпита. Аз днес реших да си прочета всички произведения, както и определенията по литература, както и за авторите някой неща. Почти прочетох Немили-недраги, после ще мина и Една българка, че само тях не съм чела целите, а със сигурност ще ги дадат. То Немили-недраги било много интересно, бе! И аз като една писателка, нали съпреживявам всичко написано, си поплаках малко като умря Странджата (много рева на книги и филми, просто много лесно се привързвам към героите). Та както и да е, смятам само отгоре-отгоре да мина останалите неща (произведенията няма как отгоре-отгоре, де, ама то на мене четенето ми е релаксация, така че...)
    Иии смятам също вечерта да си отделя два часа да изгледам един концерт на моичките (демек на любимата ми група :P), че да си легна с усмивка ^.^

Хайде, успех на всички, не се панирайте, така като ви гледам не сте глупави (избощо даже), така че не бойте се - ще се справите! И пишете утре как е минало :P
    Последно редактирано от BloodyDreamer : 05-20-2012 на 09:58
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите

Smile

Здравейте сладури!
    Тъй като миналата година правех същият изпит, мога да си представя колко Ви е напрегнато и за това нека ви поуспокоя! Изпитът е лесен, не си напрягайте много нервите, ще успеете!
    Искам да пожелая успех на всички ви и дано го изкарате успешно!
    Днес си починете и оставете да стане това, което е писано да стане!
    Айде много усмивки утре! (:

Мерси много,Меги.
    Иначе,айде да идва и успех на всички.Аз вчера си прочетох произведенията и това е.При изреченията рядко имам проблем,ама да не вземе да ми изиграе това лоша шега.

Я и аз да се включа в тази хубава тема Цяла година май само съм чела,ама сега се налага и да пиша
    Значи да се отчета:
    Аз ще си преговоря по български изреченията(сложни смесени,подчинени...),наклон ения и още малко неща.По литература ще си прочета по-първите и забравени произведения.Тези последните -няма нужда само да ми се трупат излишни неща

Успех на всички и пожелавам на някого да събере бал 36

П.П Меги,мерси !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си