- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Мерси много,Меги.
Иначе,айде да идва и успех на всички.Аз вчера си прочетох произведенията и това е.При изреченията рядко имам проблем,ама да не вземе да ми изиграе това лоша шега.
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Аз бъзикам мойта приятелка спокойно да си събере бал 36, да не се напряга до 34 да си спира знаниятатя иска в 1 немска и е голяма паника.
Здравейте, аз съм нова във форума. Седми клас съм. От петък не съм пипала нищо по български и литература - искам да си почина преди изпита, който е утре. Не мога да повярвам! Остана толкова малко до финала!Преборихме се! Аз лично искам да се свършва. За стаите - аз се паднах сама с всички преписвачи , но като ме попитаха дали могат да преписват им теглих по една майна. Пожелавам успех на всички и не прекалявайте с ученето днес. утре на свеж мозък всичко ще ви е по - ясно.
И аз се включвам...Та, днеска имам намерение да си преговоря само най-важното по български и литература, да реша някои задачи по математика, че с тоя втори модул не знам какво ще правя... Имам проблем с преразказите, просто не мога да запомня текста... Разсъжденията са ми голям зор, а учителката ми очаква да изкарам най-малко 5,50... аз се съмнявам да успея даже 5 да хвана и не знам как ще и кажа резултата.
По математика ме е страх много, на пробната матура едвам изкарах 3, пък в училище съм между 5 и 6. Вторият модул ме притеснява и като цяло текстовите задачи.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!
Ева
Здравейте, аз също съм седми клас. Така и аз да се похваля какво учих за изпита утре :д. Прочетох всички произведения и преговорих по български език. Искам да ви кажа нещо важно - по мой наблюдения всяка година 25 въпрос по БЕЛ е свързан с ''Немили-недраги'' и по-точно какво е внушението на израза ........... от еди си коя глава на ''Немили-недраги''. Това може да Ви е от помощ, все пак 25 въпрос носи 5 точки. Успех на всички утре!
Ако и 2те с твоята приятелка успеем,ще сме в едно даскало. ;д; За SunT .
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Днес комп и телевизор след като вечерям няма да ползвам, да се надяваме, хаха. Не искам да ми бръмчи главата. Ще разгледам малко стари снимки, ще помисля над живота, абе все неща, за които никога не ми остава време.Утре ще стана към 7:30 най-вероятно, ще си направя една добра закуска и ще започна деня с усмивка и музика. Пожелавам същото и на вас. До довечера може да направя още едно включване, но ако не стане-УСПЕХ!!!
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Едно момче от класа ми е слабост и той иска да преписва от мен. Туко що получих СМС от него " Ей маце ше ми дадеш ли да препиша утре? :****" Хахаха, може да го харесвам, но не съм толкова мила, падам си скръндза.
Уф,айде отивам да преговарям,че постоянно си казвам "Ей сега,ей сега"Между другото вас в колко ви искат утре ? Нас в 10 без 15..пък много други училища ги викат 9,15- 9,30.Според мен е излишно толкова рано,но...
Аз пък се паднах в една стая с почти всички момчета от моя клас. Егати късмета! ;@@ Не се притеснявам толкова за изпита, колко, че ще ме карат да им подсказвам и ще ме разсейват. По БЕЛ не съм преговаряла много - повече наблягам върху математиката и най-вече геометричните задачи. Успех на всички утре)
Абе хора,какво толкова се притеснявате,че ще преписват от вас? Нали за това са квесторите.Стойте си на мястото без да обръщате внимание на никой,пък ако някой се опита да препише сигурно ще го видят.А и седнете колкото се може по-далече от тия "опасните" хора
оф айде отивам да уча вече
Ами аз си се притеснявам не толкова, че искат да препишат, а че ще ме разсейват. Само се надявам на по-строги квестори, защото миналата година на изпита по математика на едно момиче са й позволили да седне до някой друг, за да препише.
Za 2AEG moeto mnenie che tova ychilishte e dobro, a i sega go remontiraha i stana mnogo dobro i balut im se vdigna. Do ychitetlite te sa dobri sestra mi izlezna ot tam s ocenka 5.78 koeto e mnogo dobur rezyltat, koeto oznachava che ychitelite sa q naychili na mnogo neshta. I az shte pisha 2AEG no shte q pisha po nazad, poneje na men mi vurvi poveche matematikata a ezicite - pochti ne !![]()
Аз се надявам, че 4,50 по БЕЛ поне ще хвана.
Трябва да си науча литературата, че си нямам на представа кой какво е писал.. >.<
По български не ми е толкова притеснено, но какво ще правя в сряда - не знам!!
Успех на всички утре.. Стискам ви палци.
И аз си виках ще наблягам на математиката, а то какво стана? Тези 2 дни не съм я пипнала.
Остава ми само да прегледам за последно едни тестове по бел, които решавахме в клас и това ще е. Но това ще бъде малко по-късно. Мислех днес да не уча, ама видях, че имам доста неща за преговор, така че не искам да рискувам. Напрежението не е никак малко, ама все успявам да се разсея с излишни неща.![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз намерих начин да се успокоя поне малко!Взимам слушалките,телефона,излизa навън,пускам любимата си песен и я усилвам толкова,че да не мога да си чуя мислите.Действа,пробвайте!![]()
![]()
Хора да ви предупредя - НЕ СИ ПИШЕТЕ ОТГОВОРИТЕ ПО РЪЦЕТЕ или където и да било! Забранено е изнасянето на информация + това ако ви види квестора веднага ще ви анулира работата.На нас това ни казаха.
Здравейте,Аз съм нов тук.Бих искал да Ви питам,дали тази година матурите ще са много трудни,защото едни мои познати супер много ме плашат ?
Някой може ли да ми каже какъв жанр се води "Бай Ганьо у Иречека" ?
Това не сме го учили О_о
Благодаря .. ^^
Ние сме го учили като сборник от хумористични разкази...
Пожелавам успех на всички утре и се надявам да се справим добре!
Късмет на всички утре ,а на тези от Пловдив повече от 5 да не изкарватбзк
![]()