.
Отговор в тема
Страница 96 от 134 ПървиПърви ... 46869293949596979899100106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 3345
    Аааа! Стига съм се ядосвала, ще ми побелее гривата, тегля му майната на това. Каквото стане - такова. Слагам си слушалките и откъртвам Още веднъж успех на всички и дано да не се успя, че на мене това ми е най-големия страх

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не ми се получи да не сядам на компютъра. Просто не съм аз, ако не се занимавам с глупости. Въобще I don't feel like утре е някакъв по-важен ден. Даже не ми е и неделно настроението, щото ми е много готино в момента. Правя си каквото си искам, пък да става к'вото ще, нали така?
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Повече от фен Аватара на pepochko
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не ми се получи да не сядам на компютъра. Просто не съм аз, ако не се занимавам с глупости. Въобще I don't feel like утре е някакъв по-важен ден. Даже не ми е и неделно настроението, щото ми е много готино в момента. Правя си каквото си искам, пък да става к'вото ще, нали така?
    E не тва все едно съм го писал аз ама 1:1 като мен си аз вчера имах РД и цял ден си повтарях - ''утре ще уча'' и то кво стана днеска съм направил един преразказ и тва е , a през другото време музиката на макс и с топката малко фриистайлърче

Цитирай Първоначално написано от BloodyDreamer Виж мнението
    Аааа! Стига съм се ядосвала, ще ми побелее гривата, тегля му майната на това. Каквото стане - такова. Слагам си слушалките и откъртвам Още веднъж успех на всички и дано да не се успя, че на мене това ми е най-големия страх
    Леле и аз съм така.Имам проблем със ходенето навреме/между другото "навреме" заедно ли се пише? /Но ако трябва в 6 ще стана,но няма да закъснея!
    Пък хората били прави като казват,че преди изпит не се учи.Седнах за половин час да предгледам нещата и се оказа,че доста съм забравила.Мале избумтя ми главата.Само малко по литература ще попрочета и край.

И аз доста неща съм пропуснала, спала съм си по време на часовете и съм си седяла на ушите, ама дреме ми пък.
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Аз повече за днес няма да уча. Написах си писателите на 1 листче, къде и кога са родени, че такива неща не мога да помня. Дано да успея да си ги напиша.. ^^
    На мен едно нещо не ми ли хареса шанса да го науча е 20-30% и за това най - много ме притеснява 25 задача. Онази с внушенията. Не познавам добре повечето произведения и не знам как ще го направя. :/

ДА Ви питам, знаете ли утре на втория модул ще можем ли да си четем сами текста? Защото едни казват, че може, други, че не може.

Е как няма да може бе, вие добре ли сте?! Чете се 15 минути.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Ще ни го дадат за 10/15 минути.

Фен Аватара на betunka
    Град
    Vidin :P
    хора пожелавам ви успех на всички! ии дано да си изкараме 6 и да влезем всички там където искаме ! ^-^ wyhyyy
    Don't let go
    don't run away love
    still got feelings you are my passion
    don't let go
    don't run away love.
    You are the one for me.

Голям фен Аватара на wenii
    Охоо .. видях, че и момчета са се включили .. не съм очаквала
    и така де .. не мога да повярвам, че утре е денят ... изобщо не се притеснявах, докато не дойде тази вечер, просто се побърквам .. и мен много ме е страх да не закъснея btw, защото не съм от най-точните (blush)) УСПЕХ НА ВСИЧКИИИ :***
    : ))

Успех на всички :*

Успех! Дано всички да изкараме високи оценки и да влезем където искаме. ^^

И аз ви пожелавам успех утре. Споделете после как е минал теста,лесни ли ви бяха задачите и колко смятате,че ще изкарате.

На мен най-вече ме притеснява правописа ;/ .

Хайде, последни думи на надъхване. Успех много на всички! Имате по един гуш от мене, че днеска съм гушаво настроение и дано ни се падне лесен тест и хубав текст ^.^

Знаете ли дали след изпита ще пуснат някъде отговорите на теста?

Дано, дано е добър текста! Искрено се надявам. Успех на всички!!!

Веднага след като свърши изпита би трябвало да го отворят в МОН
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Лека нощ. Лягам си рано, за да може утре изобщо да стана.

Голям фен Аватара на wenii
    Последни думи преди изпита .. лелеее ... за 7343857 път УСПЕЕЕЕХ :**
    : ))

Пожелавам ви успех!!

На всички успех :* САМО ШЕСТИЦИ УТРЕ :***

Nutella като ти прочетох страха и се смразих. Извинявай ако аз съм ти го внушила, грешките ти са пренебрежими, не се притеснявай!Оф, каква съм и аз..

Да ви кажа какво стана преди малко - отивам при мама да ѝ кажа лека нощ, а тя решава кръстословица, вдига глава и ми отговаря съвършено сериозно: "рак, маме".Викам ѝ и аз "рак" и си излязох, а тя пукна да се хили.

Айде, последни думи, утре ще стана в 8 "Рак" на всички и УСПЕХ!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Успех! Стискам палци на всички. ^_^ Аз днес до 22 часа преговарях. Сега един час ще си почина и после си лягам. Не искам мозъкът ми да е на буламач утре. ;]]
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Успех,милички!Стискам палци на всички,включително и на себе си ! Дано ни се падне лесен тест,че да можем да влезем където искаме!Лека нощ,да спите в кош,да сънувате 6-ца на изпита за разкош! ;*

К'ВО СТАНА? КАК МИНА ПРИ ВАС? ПРИ МЕН МИНА ДОБРЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си