- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
На едни приятелки им се е паднало бабата която хранеше котките
Да,това беше преразказа.Ух,всичко мина!Беше ми много напрегнато.Имахме много тъпи квесторки,не бяха запознати изобщо с нещата и постоянно говореха.Общо взето беше супер трудно да се съсредоточиш.Първия модул съм сигурна,че съм объркала нещо.Към последните задачи имаше един цитат,кой то завършваше с нещо такова - "бягат като пилци" (не съм сигурна дали беше така).Не мога да се сетя все още кой го казва.Писах Македонски колкото да не го оставя празно,но знам,че не е той.На втория модул мисля,че обърках времето и много ме е яд.На нас за много кратко ни дадоха текста - мисля,че за по-малко и от 15 минути.Надявам се да съм се справила и се радвам,че поне този изпит свърши!
Беше много лесно, на първия модул поне 60 точки ще имам) На 25-та писах каквото ми хрумне, дай боже да е вярно... А преразказът беше гаден, повечето неща си ги написах (няколко подробности съм изпуснала ;x), ама за котките не съм сигурна, пък и честно казано не ми се проверява.. ;д
Nutella♥, и аз първоначално не можех да се сетя, но е баба Илийца ^^
Само дето се притеснявах .. Мина повече от добре .. чакам математиката .. И ДА СЕ СВЪРШВА !
НЕ СЪЖАЛЯВАЙТЕ ЗА НИЩО!
Между другото не съм писал в темата от началото на годината..ама сега имам повече време!
мисля, че се справих, ще видим резултатите .. нямам търпение .. иначе преразказа беше много лесен![]()
: ))
Най-накрая мина,остава математиката и да се свършва!Не беше много трудно на първия модул,но имаше доста подвеждащи въпроси...Преразказа беше лесен.Мисля,че се справих добре.Дано и резултатите да са съгласни с мен!![]()
![]()
Е...не е като да ви се падне "Под Игото" за есе/съчинение разсъждение![]()
Дано всички да сте се справили![]()
Мина уникално леко. Беше лесно. Текстът ми беше лесен и всички се оплакваха от подробностите за котките - аз имам вкъщи и не ми беше никак трудно да ги напиша. Нямаше описания, нито пък беше от стар автор, така че няма причина да се оплаквате. Скоро трябва да го отворят в сайта на МОН.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Последно редактирано от -meGusta- : 05-21-2012 на 10:58
И аз много се чудех за "пилците" , щях да го оставя празно,но точно минутка преди края се сетих и написах баба Илийца ...![]()
![]()
пък там,където трябваше да откриваме подчинено обстоятелствено изречение нали беше "като предупредиха" ,че ми куцат тия изречения![]()
Абе общо взето каквото станало-станало айде сега малко РЕЛАКС /довечера стъклен дом (PARTY)/
Да ви питам на първата задача кое отговорихте? При нас мина добре, даже много добре. Аз писах, че бабата е говорила с МЪЖ, а вие?
как беше преразказа,сладури?
има ли го качен изпита вече? дайте линк
пожелавам ви да се справите и успешно по математика .
и да влезнете където пожелаете)
Ами ние имахме да го преразказваме от името на неутрален разказвач.Хора знаете ли след колко време излизат резултатите?
Всички имахме от неутрален разказвач!Понеже в текста НЕ се споменаваше дали е мъж или жена (този, който говори с бабата) заради това питам. И така и не можах да разбера какво отговорихте на 1 задача.
![]()
Аз така и не разбрах, нулират ли ти работата, ако си коригирал на беловата?
Мъж е. Предпоследното изречение беше "Напоследък не съм виждаЛ бабата". Според мен съм се справила добре. Не ми беше трудно, но ще видим.
И аз писах от мъж ^^ А на първа писах, че е статия от вестник.
И резултатите излизат до 4-ти юни.
Благодаря за отговора. Чудих се дали е статия от вестник или от учебник по медицина, но дадох, че е от учебник по медицина.
И аз се чудих дали не е, обаче имаше твърде малко научни термини и затова се отказах. Отговорите излизат в три, нали?