- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Мъж беше в текста.Ама то задачата беше от неутрален разказвач...пък на първа задача писах г) и май е то.Резултатите около 4 юниОтговорите днес в сайта на МОН
Ех, като се двоумя все грешното избирам
Дам, в 3 излизат отговорите.
хей как да направя тема във форума
А кой беше замръзналият на пързалката автор- Славейков, нали?![]()
Логично е да е мъж, понеже авторът е мъж.
Аз много се притеснявам, защото на първи модул всички казват, че имали от трети до седми въпрос включително само б и никъде не са писали а, а пък аз нямам много струпвания на б никъде. През едно през две са ми всичките, макар че трети и четвърти писах б. За а не съм сигурна, защото и аз нямах много, даже май като се замисля изобщо нямах, обаче накрая много бързах да омастиля, че го писах първо с молив и... да. ;D
И всъщност не знам защо се притеснявам, не беше чак толкова трудно, а и дори и да имам грешки, те ще са една-две.
И не съм сигурна на цитатите от произведенията там, където беше "По жътва", дали не съм писала "По жицата", че все ги бъркам като заглавия, а бързах накрая. Та това е. Надявам се, че съм писала правилното.
МеГуста, подчинителното изречение е онова, дето започваше с че. 100% съм сигурна.
Айде, стискам палци, а сега ще се готвя за математиката, че ми е доста по-важна.
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Да ъпдейтвам - На първо и аз писах Г. Преразказа ми е дълъг един лист(сиреч две страници) и няколко реда, а авторът е Славейков на 1483402867%, точно преди да изляза от вкъщи го четох.
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
И на мен ми се повтаряха доста б-та по едно време .. бях се притеснила, но го оставих така .. пък после разбар, че не само при мен се е получило така и се успокоих.. не помня на 1-ва какво см отговорила, нещо с медицина беше, не знам ..
: ))
Здравейте! Днес беше толкова напрегнато. Дано всички да сте се справили добре.Искам само да ви попитам - в преразказа аз не преразказвах с "мъжът прави еди-какво си...", а писах "разказвачът" или "разказващият". Счита ли се за грешка?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Ами да, грешка е, защото той реално вече не е разказвач.
Бийтъъълс <3 Много ги обичкам ^.^ /xD sorry/
На пръви въпрос е статия от вестник. Преди малко се обадих на госпожата ми по БЕЛ и засега всичко каквото ми каза ми е вярно. (party) Открила съм и всички грешки на текста за редактиране. Като цяло съм доволна.
Аз също мисля, че е грешка, защото ти играеш ролята на човек, който вижда отстрани разговора. Тоест разказвачът вече не е разказвач, а е участник в разговора.
Уфф, няма ли да ги качват вече тези отговории![]()
Последно редактирано от Dreams12 : 05-21-2012 на 12:05
Качили са отговорите (party)
Грешка качили са само на 12 клас![]()
Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 12:09
Утре ще ходите ли на училище? Аз няма. ^^
Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 12:14
Аз ще ходя утре ^^. А къде трябва да излязат резултатите бтв?
ps: бийтълс <3
В сайта на МОМН http://www.minedu.government.bg/news-home/