.
Отговор в тема
Страница 98 от 134 ПървиПърви ... 4888949596979899100101102108 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 426 до 2 450 от общо 3345
    Мъж беше в текста.Ама то задачата беше от неутрален разказвач...пък на първа задача писах г) и май е то.Резултатите около 4 юни Отговорите днес в сайта на МОН

Ми по телевизията казаха следобед. Може и в 3 може и в 4

Ех, като се двоумя все грешното избирам
    Дам, в 3 излизат отговорите.

хей как да направя тема във форума

Повечето от моя клас отговориха и те на 1 Г, не знам

А кой беше замръзналият на пързалката автор- Славейков, нали?

Ми аз това отговорих, май да!

Колко ви беше преразказа?
    Моя е 3 страници

Моят беше 2 страници и 2 реда

Логично е да е мъж, понеже авторът е мъж.
    Аз много се притеснявам, защото на първи модул всички казват, че имали от трети до седми въпрос включително само б и никъде не са писали а, а пък аз нямам много струпвания на б никъде. През едно през две са ми всичките, макар че трети и четвърти писах б. За а не съм сигурна, защото и аз нямах много, даже май като се замисля изобщо нямах, обаче накрая много бързах да омастиля, че го писах първо с молив и... да. ;D
    И всъщност не знам защо се притеснявам, не беше чак толкова трудно, а и дори и да имам грешки, те ще са една-две.
    И не съм сигурна на цитатите от произведенията там, където беше "По жътва", дали не съм писала "По жицата", че все ги бъркам като заглавия, а бързах накрая. Та това е. Надявам се, че съм писала правилното.
    МеГуста, подчинителното изречение е онова, дето започваше с че. 100% съм сигурна.
    Айде, стискам палци, а сега ще се готвя за математиката, че ми е доста по-важна.
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Аз също имах струпване на Б-та в началото.

Да ъпдейтвам - На първо и аз писах Г. Преразказа ми е дълъг един лист(сиреч две страници) и няколко реда, а авторът е Славейков на 1483402867%, точно преди да изляза от вкъщи го четох.
    Бледа кукла си ти,
    която студено ме гледа с очи.

Голям фен Аватара на wenii
    И на мен ми се повтаряха доста б-та по едно време .. бях се притеснила, но го оставих така .. пък после разбар, че не само при мен се е получило така и се успокоих.. не помня на 1-ва какво см отговорила, нещо с медицина беше, не знам ..
    : ))

Голям фен Аватара на TheBeatles
    Град
    София
    Здравейте! Днес беше толкова напрегнато. Дано всички да сте се справили добре. Искам само да ви попитам - в преразказа аз не преразказвах с "мъжът прави еди-какво си...", а писах "разказвачът" или "разказващият". Счита ли се за грешка?
    Момиче съм!

"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън

Ами да, грешка е, защото той реално вече не е разказвач.
    Бийтъъълс <3 Много ги обичкам ^.^ /xD sorry/

На пръви въпрос е статия от вестник. Преди малко се обадих на госпожата ми по БЕЛ и засега всичко каквото ми каза ми е вярно. (party) Открила съм и всички грешки на текста за редактиране. Като цяло съм доволна.

Аз също мисля, че е грешка, защото ти играеш ролята на човек, който вижда отстрани разговора. Тоест разказвачът вече не е разказвач, а е участник в разговора.

Уфф, няма ли да ги качват вече тези отговории
    Последно редактирано от Dreams12 : 05-21-2012 на 12:05

Качили са отговорите (party)

Грешка качили са само на 12 клас
    Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 12:09

Ех, те качиха тези за 12 клас :@

Утре ще ходите ли на училище? Аз няма. ^^
    Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 12:14

Да, ще ходя, и за капак имам тест по физика :@@

Не, няма да ходя утре.

Аз ще ходя утре ^^. А къде трябва да излязат резултатите бтв?
    ps: бийтълс <3

Аз ще ходя на училище. Охх, ние имаме сега домашно по БЕЛ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си