- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Нашата госпожа по математика ни е забранила да отсъстваме от часовете й до изпита ;дд и за утре имаме един тест.. Ъх, много се притеснявам за математиката, дано имам поне пет..
Сега остава само да чакаме.. Дано всички сме постигнали хубави резултати ^^
Аз утре ще ходя само за часа по математика. Надявам се и изпитът по математика да бъде сравнително лесен![]()
Така като гледам доста неща съм оплескала... на първото писах научна статия по медицина, на оня дето замръзнал писах Пейо, преразказа писах че е жена.... въобще трагедия е при мене.
1-Г
2-В
3-Б
4-Б
5-Б
6-Б
7-Б
нещо такова беше при мен.. надявам се да са верни ;д
Аз на онзи замръзналия писах или Пейо или Пенчо, но не помня .. :/
На 1-во отговорих А. Най-голямата ми грешка в живота!
На 19 пак съм ги объркала. Писах 4,3,2,1. А то е 4,3,1,2 до колкото знам.
Преразказа мисля, че съм го направила добре. Малко със котките се обърках, там когато се пишеш кога какво прави. Но ги направих.
На 23 и 24 написах само 4, а те бяха общо 8.
Не помня да съм имала такова струпване на Б-та, но др-те имаха.
При мен е тотална трагедия!
Надявам се да хвана над 4,50. 4,80-4,90. А ако е 5,00 ще е супер! Купон ще вдигна..![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Да и аз имах 5 Б-та едно след друго, много ме учуди, но си ги оставих така, мисля че съм се справила и ми беше много лесно.
Sujalqvam,che ne pisha na Bulgarski,no sum ot telefona.
Taka i az da kaja za izpita...
Mislq,che opleskah purvite 2 vuprosa i na dvata otgovorih A),prerazkaza mislq,che go napraavih sega moje da chakame samo da izleznat otgovorite![]()
Хора, кога ще излязат резултатите от изпита?
И само при мен ли от 11 до 14 задача всичко беше отговор Г?![]()
Имам 2 грешни - общо 3 отнети точки. А вие?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Мерси за пожеланието. Ще ви поканя разбира се!Всички писали в тая тема.. Даже и покани по пощата, ще получите.
^^
На мен ми беше много напрегнато, може би точно за това се обърках така. Даже аз свърших последна с 1-вия модул. Времето беше свършило, а аз още омастилявах. Проверяващите нищо няма да ми разберат. То така се размаза. Караха ме да пиша без да трия молива отдолу, щщото нямаше време и стана още по - гадно. Но аз си го разчитах де..![]()
1 грешка. Не знам на последния въпрос колко точки ще имам, защото писах някакви глупости ;Д
И аз се отчитам. 1 грешка на първи въпрос. Как може да дадат да избираме между статия и статия (медицинска). Тъпотия. Аз писах Г. И на последната също не знам какво ще имам, ама доволно е.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
3 грешки - 4 точки, а за последния въпрос не знам - там дано да изкарам поне 4 точки.
Скалата за оценяване ще я направят, когато видят какви са най-високите точки и колко човека имат изкарани даден брой точки. Много е объркано.
Излиза според резултатите като се проверят всички работи. Така че зависи изцяло от представянето на всички набор 98.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ух,резултатите излязоха,а мен ме е страх да погледна.Дано поне 4 хвана.Иначе и аз помня,че имах струпване на Б) ..и нямах нито един отговор А) ! Усещам,че съм се издънила и е крайно време да си видя отговорите ...
Едит: Имам около 6 грешки.Размина ми се кандидатстването.
Последно редактирано от Nutella♥ : 05-21-2012 на 13:33
ЙЕС БЕЕЕ !!
1-во е А !!!
Айде сега всички от 7-те класове да умират от яд.![]()
..
Имам 4 грешни задачи. 19 съм го омотала цялото ;д
нашите седми класове*
не се обиждайте ..![]()
Значи пише се отценка на преразказа и на теста, събират се и после се дели на 2?