- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Качили са отговорите (party)
Грешка качили са само на 12 клас![]()
Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 12:09
Утре ще ходите ли на училище? Аз няма. ^^
Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-21-2012 на 12:14
В сайта на МОМН http://www.minedu.government.bg/news-home/
Нашата госпожа по математика ни е забранила да отсъстваме от часовете й до изпита ;дд и за утре имаме един тест.. Ъх, много се притеснявам за математиката, дано имам поне пет..
Сега остава само да чакаме.. Дано всички сме постигнали хубави резултати ^^
Аз утре ще ходя само за часа по математика. Надявам се и изпитът по математика да бъде сравнително лесен![]()
Така като гледам доста неща съм оплескала... на първото писах научна статия по медицина, на оня дето замръзнал писах Пейо, преразказа писах че е жена.... въобще трагедия е при мене.
1-Г
2-В
3-Б
4-Б
5-Б
6-Б
7-Б
нещо такова беше при мен.. надявам се да са верни ;д
Аз на онзи замръзналия писах или Пейо или Пенчо, но не помня .. :/
На 1-во отговорих А. Най-голямата ми грешка в живота!
На 19 пак съм ги объркала. Писах 4,3,2,1. А то е 4,3,1,2 до колкото знам.
Преразказа мисля, че съм го направила добре. Малко със котките се обърках, там когато се пишеш кога какво прави. Но ги направих.
На 23 и 24 написах само 4, а те бяха общо 8.
Не помня да съм имала такова струпване на Б-та, но др-те имаха.
При мен е тотална трагедия!
Надявам се да хвана над 4,50. 4,80-4,90. А ако е 5,00 ще е супер! Купон ще вдигна..![]()
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Да и аз имах 5 Б-та едно след друго, много ме учуди, но си ги оставих така, мисля че съм се справила и ми беше много лесно.
Sujalqvam,che ne pisha na Bulgarski,no sum ot telefona.
Taka i az da kaja za izpita...
Mislq,che opleskah purvite 2 vuprosa i na dvata otgovorih A),prerazkaza mislq,che go napraavih sega moje da chakame samo da izleznat otgovorite![]()
ЙЕС БЕЕЕ !!
1-во е А !!!
Айде сега всички от 7-те класове да умират от яд.![]()
..
Имам 4 грешни задачи. 19 съм го омотала цялото ;д
нашите седми класове*
не се обиждайте ..![]()
Олеее.. Аз имам 4,15-4,25 на 1-вия модул.. :X
Хора, кога ще излязат резултатите от изпита?
И само при мен ли от 11 до 14 задача всичко беше отговор Г?![]()
Имам 2 грешни - общо 3 отнети точки. А вие?
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Мерси за пожеланието. Ще ви поканя разбира се!Всички писали в тая тема.. Даже и покани по пощата, ще получите.
^^
На мен ми беше много напрегнато, може би точно за това се обърках така. Даже аз свърших последна с 1-вия модул. Времето беше свършило, а аз още омастилявах. Проверяващите нищо няма да ми разберат. То така се размаза. Караха ме да пиша без да трия молива отдолу, щщото нямаше време и стана още по - гадно. Но аз си го разчитах де..![]()