.
Отговор в тема
Страница 10 от 134 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 3345
    Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Айде бе,айде бе.. Чета първите страници и си умирам от смях.. На вас седмокласниците ви минаха изпитите, и вече сте големите отворковци. [/b]

Ох,не знам защо,ама всички ми казват,че ФЕГ взима да пропада,а жалкото е,че мене точно на там ме тегли,и не знам защо .... ще го пиша сигурно на 2ро място а на 1 ще пиша 91нег....
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    София ;д
    Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Ох,не знам защо,ама всички ми казват,че ФЕГ взима да пропада,а жалкото е,че мене точно на там ме тегли,и не знам защо .... ще го пиша сигурно на 2ро място а на 1 ще пиша 91нег....
    Знам за там, че е доста наркоманско, но има и добри отзиви, ахаха дай да видим първо баловете си, щото ..
    Don't cry, say fuck u and smile. ( :

Цитирай Първоначално написано от FuckIt
    Айде бе,айде бе.. Чета първите страници и си умирам от смях.. На вас седмокласниците ви минаха изпитите, и вече сте големите отворковци. [/b]
    М не още не са ни минали .. предстоят ни .. не си улучил темата ..
    The secret side of me
    I never let you see
    I keep it caged, but I can't control it, so stay away from me, the beast
    Is ugly, I feel the rage, and I just can't hold it ...

Oх с тея класирания и глупости на тея седмокласници,се напълни целия форум,и темата отиде на майната си ;д ... и да верно си е ,ама майка ми много напира на 1во място от сега да пища 91нег .... Иначе как си прекарвате лятото сладури ??

Цитирай Първоначално написано от bebzgirl
    Oх с тея класирания и глупости на тея седмокласници,се напълни целия форум,и темата отиде на майната си ;д ... и да верно си е ,ама майка ми много напира на 1во място от сега да пища 91нег .... Иначе как си прекарвате лятото сладури ??
    Супер!
    На 4- ти заминавам, а сега ходя на басейн с приятелки. :P

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Ама ти сериозно ли? Успокой нервичките и не взимай твърде лично всичко Ти какво искаш, като съм учила денонощно цяла година и съм се спукала от решаване на задачи всеки един ден и са ми минали изпитите, аз да не се отпусна ли ? За сравнение --> приета съм по първо желание, първа сред всички други в училището, където аз искам. Ето до какво води трудът цяла година, сладко е накрая, но едва ли ти можеш да го осъзнаеш, нали?

Хораа, с пропорциите от шести клас си решавах 50% от текстовите в седми (или поне аз бях схванала приложенията им), но не са много трудни
    Love is everything!

Град
    Plowdiw *
    Цитирай Първоначално написано от polssa
    Съгласна с останалите...
    Да знаете, че на мен през цялата година ми се искаше да съм 6 клас, но сега и дума да не става Направо съм си сууупер, като знам, че всичко ми е минало Айде успех
    +1

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Kak ste be? uhh temata susem e zamrqla vijte 8 klas imat 100 straci veche sega kato se vurna ot moreto shte pisha redovno p,s- sori che ne pisha na BG,no pisha.ot tableta mi, a tam nqmam Bg

Супер фен Аватара на Runaway11
    Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
    Ама ти сериозно ли? Успокой нервичките и не взимай твърде лично всичко Ти какво искаш, като съм учила денонощно цяла година и съм се спукала от решаване на задачи всеки един ден и са ми минали изпитите, аз да не се отпусна ли ? За сравнение --> приета съм по първо желание, първа сред всички други в училището, където аз искам. Ето до какво води трудът цяла година, сладко е накрая, но едва ли ти можеш да го осъзнаеш, нали?

Хораа, с пропорциите от шести клас си решавах 50% от текстовите в седми (или поне аз бях схванала приложенията им), но не са много трудни
    Хвалиш ли се не мога да разбера? То и аз мога да отида в някакво забутано училище и да съм първа това не е показател! И можеше да си спестиш всичките хвалби и прочие нали знаеш, че никой не го интересува в този форум и няма да впечатлиш никого!...Все тая!

Аз и да ви казвам и да не ви казвам вие ще се притеснявате много, както аз бях! Малкото притеснение ми помогна да се мотивирам, но не прекалявайте особено в последните 3-4 дни! Там вече трябва пълна концентрация! Талисманите помагат с успокоението аз носих къ 3-4б ама бяха от хора, които ми пожелаваха успех и сега съм адски доволна пък и те Ся като почнете уроците на всяко едно произведение (който е на просвета учебника по лит) поглеждайте отдолу въпросите. На някой от тях ще ви е тезата - правете ги! Купете си има едно помагало за 7 клас пак на просвета по бг и лит и там има много тези за писане...упражнения ала бала..после и снимка ще дам ако не ме мързи

Град
    София
    Runaway11 , за твое сведение училището, в което влезнах, е едно от най-елитните и минималният бал е 34.04 ( минимум 5.50 и на двата изпита ) за момичетата . Забутано е, нали така казваш? Щом не можеш да разбереш дали се хваля или не, по-добре замълчи. И щом ти е все тая, защо въобще си губи времето да напишеш всичко това? Пхах. Просто искам да кажа на бъдещите седмокласници, че с упоритост и много труд се постига невъзможното . Давам пример:
    Цяла година учителката ни по математика в клас даваше страшно лесни контролни, на които да изкарваме всички 6 и едва ли не да си мислим, че сме добри. Аз не разбирах геометрията, колкото и да се опитвах. Чак към края на март се осъзнах, и макар и късно, за тези 2 месеца прогресът ми по този предмет беше огромен. Не успях да схвана и текстовите, тъй като тогава тя беше болна и не ги обясни въобще. Решавах много, но не бях сигурна в себе си. И тези, които казваха на всяка задача, която ми беше трудна " Ама ти вЕрно ли бее, тая е толкова бебешка!? " накрая изкараха много по-малко от мен и не влезнаха в желаната гимназия.

Малко се отклоних, но горещо препоръчвам тези тестове, които ми помогнаха много.

Love is everything!

Град
    Пловдив
    Оффф за кво времето тряя да е толкова гадно дори и на морето ??!

Град
    Пловдив
    AA един въпрос към 8класниците:
    Някакви справочници трябва ли да купуваме? (имам спомен,че моята приятелка преди 3 години си беше купила,но не знам за сега).И ако да какви?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Tiin
    AA един въпрос към 8класниците:
    Някакви справочници трябва ли да купуваме? (имам спомен,че моята приятелка преди 3 години си беше купила,но не знам за сега).И ако да какви?
    Ще си позволя първа аз да ти отговоря . Справочници не е задължително да се купуват, но е препоръчително. Те излизат след като станат ясни датите за изпитите и другите процедури (подаване на документи , излизане на резултати; дати за първо, второ, трето класиране и тнт) и след като станат ясни минималните и максималните балове за всяко едно училище, всяка една паралелка, за всеки пол. При нас това беше края на август, мисля и справочниците бяха на лице в началото на учебната година (септември - октомври месец бяха пуснати за продажба първите) . Същата информация от тях може да се намери и в интернет, но там е по-подредено и по-лесно за намиране. Много хвалят на "Веди" и "Ню Импрес" справочниците, но има и други
    Love is everything!

SladkaZagadka, аз също използвах тези сборници най-вече по математика.. : ) Помогнаха.. : )

Много се двуомях за две училища, в които много исках, накрая се реших и ме приеха на първо желание.. И няма да лъжа успях да вляза без толкова много усилия, колкото ти си положила,а училището е едно от най- елитните в гр. Варна..

Град
    Пловдив
    Препоръчайте някакви тестове по БГ освен онези по-горе.

Предните години съм използвала на издателство "Просвета", но за тази не знам дали са също така добри.. Иначе препоръчвам Вектор... : )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alisssa
    SladkaZagadka, аз също използвах тези сборници най-вече по математика.. : ) Помогнаха.. : )

Много се двуомях за две училища, в които много исках, накрая се реших и ме приеха на първо желание.. И няма да лъжа успях да вляза без толкова много усилия, колкото ти си положила,а училището е едно от най- елитните в гр. Варна..
    Ее, браво . Не знам защо, но при мен никога не става лесно, а с много усилия. И то за всичко, но винаги си заслужава .
    А по БЕЛ - на издателство "Кръгозор"
    Love is everything!

Мерси много хора,ще имам в предвид всичките ви съвети. Sladkazagadka - браво,даваш пример,че с труд и упоритост всичко може да се постигне. Аз юли месец отивам на морето,а сега съм червена като рак,и ужасно боли,от басейна вчера ;дд

Сега се сетих .. Има едни червени книжки издатество "Скорпио" Има анализи и тестове.. Тестовете са с по 50 въпроса и мисля, че бяха 10..
    http://www.scorpio.bg/index.php?page...emart&Itemid=1

ПП.: Ако си го купиш по интернет, сега видях, правят 25% отстъпка : )

Град
    София
    Аз сега съм за 8 клас . Ако имате някакви конкретни въпроси - питайте , насреща съм да ви помагам с каквото и да било Може и съобщение да ми пишете , няма значение .
    ♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от theonlyone123
    Аз сега съм за 8 клас . Ако имате някакви конкретни въпроси - питайте , насреща съм да ви помагам с каквото и да било Може и съобщение да ми пишете , няма значение .
    Също съм за 8 клас и бих помогнала с каквото мога, а и мисля, че всеки бъдещ осмокласник би помогнал.

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Хейй.. ^_^
    И аз бих помогнала, ако имате въпроси относно седми клас.
    П.П. И аз ще съм осми клас.
    П.П. 2 И на мен, както на Tiin, ми обещаха, че ще ми вземат йорки, ако влезна в елитно училище.. и ето, че съм приета в 91нег и ще имам куче. ^_^ Така де, всичко си заслужава, защото ще попаднете в по-добра среда и сред по-интелигентни хора.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Моите бяха:
    1. http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=47381 //От същото издателство имам и тестове по обществените науки.. (за история и география - външно оценяване) //
    2. http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=21692

По математика имах няколко:
    1. http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=47382
    2. Един червен сборник на Регалия 6 и още един сборник с решени задачи по математика.. Мисля,че беше издателство на Просвета,но не съм сигурна..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Пловдив
    Малеее нямам търпение да се прибирам от морето вече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си