- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Настоящи седмокласници ;)
Еха, от бая време не съм писала. По математика на класното се изложих, защото тая Австрия малко лоша шега ми изигра с уравненията, добре че ги научих вече. Имам 5, а на едни петминутки на изразите имам 4 и ще се изям, защото не ми стигат 0.5 точки за 5. Както и да е, другите ми оценки за все 6тици, така че не мисля, че ще имам проблем за срочната оценка.
На уроци не ходя, смятам, че знанията ми са достатъчно добри по всички предмети. Иначе вкъщи решавам тестове по математика, по БЕЛ трябва да си купя, ама все забравям да питам г-жата кои тестове да си взема, а пък тя каза, че има такива сборници, които са написани само за отбиване на номера...
На кои олимпиади ходихте/ще ходите? Аз ходих по физика, по математика се успах, а историята ми е най-отвратителния предмет, дори не си направих труда да се запиша. Ще ходя също на химия, биология, БЕЛ и география. По биология и география сигурно ще се изложа, но по химия съм убедена, че ще мина на следващия кръг, а по БЕЛ ако е преразказ, също ще мина 100%. По физика имам 30 от 30, така че... ;D
Красимира Гинчева ми е класна. До 5ти клас ли беше в 3то? Кой клас беше, че има голяма вероятност да се познаваме? ;D
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.