Охх, днес ни раздадоха служебните бележки, аз да взема да се падна и на двата изпита в една и съща стая... От една страна, е хубаво да си с повече хора, които познаваш, но от друга старна като ги знам съучениците ми какви са ксерокси, направо не знам . Оказа се, че съм с едно момче от нашия клас по БЕЛ ли, мат ли, и той ми вика: "Да учиш, чу ли?" Отвърнах му: "Аз няма да уча заради теб!!!". А после по ФВС ме нарита с топка няколко пъти! Ами, че така си е де, аз да не ходя на изпити заради тях, нали се борим за места, как ще им дам да препишат, то е все едно доброволно да си дам мястото... И ми викат пък някои момичета: "Аз, ако бях умна колкото теб, щях да дам на всички да преписват" Мдам, много би било умно... ццц... И другите се мъчат да ме увещават. Като излязохме за ФВС, следващия час, от другите паралелки бяха накацали по прозорците, тъй като знаеха, че ние ще научим последни къде ще сме, и като завикаха: "Ехооо, в кои стаи ще стееее" и после като завикаха моето име: "Абе, ти, тая... ъъъ как се казваше, а, да, Кристина, къде ще сииии" и една съученичка, полу-туркиня, голяма клюкарка и много силно вика, лесно се пали, а седи до мен , се провикна: "1, 1". О, божеее, сякаш някой я беше питал!!! Направо ми идеше да я убия! Иначе, просто не знам как ще се разделям с класа... може да сме имали и лоши спомени, но 7 години, са си 7 години, все пак!!! Ох, слава богу, мама и тати утре отработват, и затова тази вечер ще ме си в Раднево! Всеки уикенд и ваканция обезателно си ходим на село, аз много, много обичам да си ходя на село, и ако не ми предстояха изпити, щях да съм тъжна, че не си отиваме. Но сега това означава още малко време за решаване на тестове и за споделяне на мъката в нашето страхотно форумче! Утре следобед ще си ида на село, а сега ще спечеля малко време, днес и утре, да решавам. Хайде, успех на всички! И без паника, иначе нищо не става! А ако преписвате, ще ви хванат, неизбежно е, така че по-добре разчитайте на себе си. Безполезно е от мамене! А, и ще ви кажа част от нещата, които днес министъра, според думи на братовчед ми (12 клас, също ще кандидатсва), ето какво ми писа, цитирам ДОСЛОВНО: "Ще ни обискират, после да спрат нета в близост до сградите,да вземат телефони, може и да заглушават телефони" Та, така. Да се притесняват преписвачите. Който ще си решава честно, това не го тревожи

Btw, как ми е правописа? А пунктуацията? Айде, да минават и да се свършва, че направо ще се побъркам вече от притеснение