Цитирай Първоначално написано от Silver_flower Виж мнението
Охх, днес ни раздадоха служебните бележки, аз да взема да се падна и на двата изпита в една и съща стая... От една страна, е хубаво да си с повече хора, които познаваш, но от друга старна като ги знам съучениците ми какви са ксерокси, направо не знам . Оказа се, че съм с едно момче от нашия клас по БЕЛ ли, мат ли, и той ми вика: "Да учиш, чу ли?" Отвърнах му: "Аз няма да уча заради теб!!!". А после по ФВС ме нарита с топка няколко пъти! Ами, че така си е де, аз да не ходя на изпити заради тях, нали се борим за места, как ще им дам да препишат, то е все едно доброволно да си дам мястото... И ми викат пък някои момичета: "Аз, ако бях умна колкото теб, щях да дам на всички да преписват" Мдам, много би било умно... ццц... И другите се мъчат да ме увещават. Като излязохме за ФВС, следващия час, от другите паралелки бяха накацали по прозорците, тъй като знаеха, че ние ще научим последни къде ще сме, и като завикаха: "Ехооо, в кои стаи ще стееее" и после като завикаха моето име: "Абе, ти, тая... ъъъ как се казваше, а, да, Кристина, къде ще сииии" и една съученичка, полу-туркиня, голяма клюкарка и много силно вика, лесно се пали, а седи до мен , се провикна: "1, 1". О, божеее, сякаш някой я беше питал!!! Направо ми идеше да я убия!

Нагли пишлеменца. ;]] И аз имах подобен проблем, но след като ощипах въпросното пишлеменце подобаващо (той си го просеше, повярвайте ми), вече ми е по-спокойно. Надявам се да не съм в една стая с някои хора. Днес като раздаваха бележките, всички почнаха с това "В коя стая си, в коя стая си?", а аз не се заинтересувах къде са другите... Егоистично от моя страна. Днес буквално изнасях лекция през междучасието на тема "Защо да НЕ преписваме на матурите?". Радвам се, че повечето от класа са разбрани хора. Дано следващата година да попадна в подобен клас.